PTR 2.1 Online
Ony tam jsou i nějaké změny v Transmogrifikaci ? jakože například když mám WDčko a mám sword, nebo axku ... tak půjde vzhled změnit na Ceremonial Knife ? teď to nejde :/
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: PTR 2.1 Online
No říkali něco o tom, že chtějí zabránit nesmyslné transmog... když držíš v ruce sekyru, tak to nemužeš hodit na meč
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
K čemu tak přiřadit takto vyčerpávající odpověď ?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Maja bud tak nebo přes ten item na díry bo co to je.
To ano bylo výše.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
To ano bylo výše.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Vzdyt ja ted nemohu udelat vzhled sekyrky kdyz mam mec ne? Jsem se chtel prave radovat ze tomu dali volnost.
@tabletofon
@tabletofon
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Nevím, proč je to takto omezované...vždyť když mám meč a můžu si vybrat z 30-ti různých typů, proč tam nedat i sekery a další 1H zbraně? Nikdo už se na to stejnak nedívá, pač neví, zdali je to real zbraň anebo transmog...
jj .. příklad na HC mám u wdčka sun keeper .. ale líbí se mi a chci vzhled kukriny a nejde to !
- Still-Alive
- Doom Knight
Aha, tak jsem si to někde asi blbě přečetl .)
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Jako myslím si ale, že transmog by měli řešit klidně až v patchi 2.1.12 klidně je to pro mě featura naprosto nepodstatná a pro hraní bezvýznamná..raději ať pořádně vychytají hru a pak ať dělají módní doplňky
Konečně už mi jde PTRko .. tak jsem zkusil Salvage all .. dobré dobré .. škoda, že je to vždycky napadne tak brzy takové triviální věci
Jinak díky tomu, že jsem začal hrát sezonu, tak mi přišly na normální postavu co mám třeba Barbara novej vzhled shoulderů a helmy .. helma vypadá luxusně
Jinak díky tomu, že jsem začal hrát sezonu, tak mi přišly na normální postavu co mám třeba Barbara novej vzhled shoulderů a helmy .. helma vypadá luxusně
taky jsem zacal se sezonou... trosku jsme to vcera s Leem potahli az na lvl 67, tak to dneska doklepneme
edit: taky mate na PRT porad frontu?
edit: taky mate na PRT porad frontu?
Celej den zhruba se mi nedařilo připojit do hry ... a co jsem hrál před pár hodinama, tak v pohodě a i latence 200 takže cajk
ja mel frontu 20-100 sec celej vcerejsi vecer (pri kazdem relogu resp. zalozeni hry), dneska to pres den nejelo a vecer zase fronta
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Dostal jste se někdo na PTR? Já se už dva dny dostanu jen na výběr postavy a tam končím se "server buzi"
- Still-Alive
- Doom Knight
Já se tam dostanu furt kdy chci, ale moc to nehraju..
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Taky tam vlezu když chci. Ovšem všimněte si, že na PTR se nekopíruje aktuální skupina postav, ale starší jakoby ze zálohy. Třeba dneska se mi tam zkopírovali postavy tak jak jsem je tam měl nastavený včera. WTF?
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 26.07.2014, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- Still-Alive
- Doom Knight
jo, toho jsem si taky všiml... jak mi zdechla moje Crusaderka, tak jsem si pak zkopíroval jejíé živou kopii na PTR
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jj, na to se lidi ptali, a blizz potvrdil, ze kopie se delaji vzdycky neco zpetne, tak to maji nastavany, ze to neni primo z live dat, ale z nejakych zaloh tusim
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Kdy si myslíte, že uvolní patch 2.1?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666 - aktuálně pařím DH