Otázky a Odpovědi
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
není snažší obnovit to ztracený heslo na tom mailovém účtu???
Re: Otázky a Odpovědi
to je samozřejmě prvni věc co jsme zkoušeli..nepovedlo se, proto pišu sem...a mate tušeni na jaky blizard mail poslat tu fotku občanky ?
Pres nastavení uctu se da vytvorit ticket..
na ticket mi to pise login requied...a kdyz se nemuzu lognout... ? protoze je ten ucet lock ?
Myslel jsem ze ti blokli jen to diablo, tak nevim, ja resil jen tu zmenu mailu na ucet, kam se muzu prihlasit
Ahoj, měl bych takovej dotaz ohledně infernal machine...
Fungují ještě ty staré klíče...? Pokud ano, bude šance na drop části Hellfire amuletu v 2.1...? Nebo pouze Hellfire ring...?
Mám spoustu starých klíčů tak nevím jestli se štvát za těmi novými....
Fungují ještě ty staré klíče...? Pokud ano, bude šance na drop části Hellfire amuletu v 2.1...? Nebo pouze Hellfire ring...?
Mám spoustu starých klíčů tak nevím jestli se štvát za těmi novými....
Hamman píše:Myslel jsem ze ti blokli jen to diablo, tak nevim, ja resil jen tu zmenu mailu na ucet, kam se muzu prihlasit
no oni mi blokli jen ten diablo ucet..ale na ten mail na seznamu na kterym je ten diablo ucet se nemuzem prihlasit..nikdo nezna heslo od toho mailu a tudiz pres ten mail to diablo nejde odemcit. tudiz nemuzu se lognout na diablo a mail ke kterymu je diablo udelany, je nefunkcni...tudiz se ptam..co stim
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak pak napsat na support a prez ne změnit mail.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hanacius: pokud myslíš klíče co padají teďka v rosku tak se nic nemění s příchodem 2.1 jen z těch orgánů pak uděláš buď ring a nebo novej amulet
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sevas, otázka, elite%+ dmg násobí element dmg%+? Asi jó né? Kdyby se to jen sčítalo, tak by to bylo pořád to stejný a o ničem. Podle diablo progress mi to tak i vychází a asi to i nepřímo píšou. No každpádně se raději zeptám : ))
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
hanacis... Klíče jsou staré z vanily (/60 lvl) a ROS (70)lvl funguvat budou oba ale jen z těch na 70lvl půjde udělat amulet
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- Wraith
- BattleTag:mOlOtOw#2632
ahoj ludia vcera som presiel treti akt a otvoril sa portal do neba a ja som nevosiel ale som vypol hru. A teraz ked som ju zapol mam prejst portalom do neba ale neviem ho najst pise mi ze mam ist do heart of sin ale tam uz nic nieje vsetko je vycistene a dalej neviem ako mam ist ??? poradite mi diki...
-
- Wraith
- BattleTag:mOlOtOw#2632
nieje tam... !!!
aha tam hore dakujem za radu... :-)
este sa chcem opytat: sety su fajn a mali by byt tak dobre aby sa s nimi dal hrat vyssi tornment ale ked som si kukol napriklad set tal rasha tak mi nepride moc silny na t4 a viac.... ako je to mozne..... set by mal byt nieco ako end game vybava nie ? ak nie naco je dobre ho zbierat... ked potom ho aj tak budem musiet vymenit za ine predmety....
Edituj si příspěvky. Petros
aha tam hore dakujem za radu... :-)
este sa chcem opytat: sety su fajn a mali by byt tak dobre aby sa s nimi dal hrat vyssi tornment ale ked som si kukol napriklad set tal rasha tak mi nepride moc silny na t4 a viac.... ako je to mozne..... set by mal byt nieco ako end game vybava nie ? ak nie naco je dobre ho zbierat... ked potom ho aj tak budem musiet vymenit za ine predmety....
Edituj si příspěvky. Petros
Tal Rasha meteory jsou sice fajn ale zase tak silné nejsou. Je to sice příjemný bonus ale na T6 to není - aspoň v mém případě. T5 solo se dá celkem v pohodě s občasnou smrtí.
Já se chtěl zeptat jak je to teď se setem Firebird na PTR..? Konkrétně mě zajímá jestli někdo neví jak to bude až patch vyjde oficiálně. V truhle mám spoustu částí tohoto setu - bude po vydání ofic. patche upraven bonus na stávajících itemech co mám v truhle..? Nebo ty itemy můžu s klidem rozmlátit když jsou mi teď k ničemu...?
Já se chtěl zeptat jak je to teď se setem Firebird na PTR..? Konkrétně mě zajímá jestli někdo neví jak to bude až patch vyjde oficiálně. V truhle mám spoustu částí tohoto setu - bude po vydání ofic. patche upraven bonus na stávajících itemech co mám v truhle..? Nebo ty itemy můžu s klidem rozmlátit když jsou mi teď k ničemu...?
Ahoj, asi to bude hloupej dotaz, ale hraju Ros asi týden... Dropl jsem s wizardem Skorn a rád bych si ho schoval pro barbara, půjde u mystika reroll inteligence na sílu? Díky..
Pujde
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Sákryš. Jak je to s horadric cache? Na WD s + 100% magic findem jsem nalootoval plnej batoh HC. Přeházel jsem to na křižáka s 0% MF, tedy bez MF. Votevř jsem je na klřižákovi všechny.
Vybavení bylo přesně na křižáka se strenght, legendárka žádna. Na WD byly minimálně 1-2, občas 4 z takovýho množství kešek. tedy drop z HC než je otevřete závisí na typu postavy s jakou je otevíráte, tedy ne dle postavy s kterou je dropujete a ještě je to ovlivněno asi i MF otevírací postavy.
Jediný co se asi drží jako vlastnost HC je dle typu aktu jaký v tom můžou být legendárky a to je asi tak vše!
Vybavení bylo přesně na křižáka se strenght, legendárka žádna. Na WD byly minimálně 1-2, občas 4 z takovýho množství kešek. tedy drop z HC než je otevřete závisí na typu postavy s jakou je otevíráte, tedy ne dle postavy s kterou je dropujete a ještě je to ovlivněno asi i MF otevírací postavy.
Jediný co se asi drží jako vlastnost HC je dle typu aktu jaký v tom můžou být legendárky a to je asi tak vše!
Lidičky mám problém s Downloaderem. Hrál jsem D3, potom jsem přeinstalovával Windows a chtěl jsem si jej samozřejmě stáhnout znovu. Mám Digitální verzi hry a tudíž jsem stáhl z Blizzardu Downloader. Ten spustím a hlásí mi asi tak 5 minut Starting Battle.net, ale po těch 5ti minutách mi napíše chybu Something went wrong while trying to download a file. Please try again. Samozřejmě věco jako vypnout Firewall, Antivir a spustit jako správce jsem zkusil. Ale stále nic. Měl také někdo takový problém?
Ahoj mam otazku prodava Kadala ve vsech aktech stejne unikaty a sety a to same pro drop z horadric cache ? diky za odpoved
Achievements: 7400 (92%)