HC Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
KryOn: básničku mám ještě někde na papíře a zbytek zálohovat nemusim
Re: HC Poetarum
Pak tedy Kuki, jestli nás čteš, můžeš mazat odpředu, aby tam zůstal jen můj příspěvek jako první (první čtyři tedy). Ještě ti pošlu PM. Funkce nástěnkáře a hrobníka přijata... Ještě tedy krom místního blázna. Začnu dělat plakát s těmi vašimi třasořitkami, ať jsme tam pěkně všichni zvěčněni...
Zdar a sílu, najdeš v sýru
Zdar a sílu, najdeš v sýru
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak máme problém smazu první prispevek a tím cele téma.....
Zkusim vymyslet co s tím....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Zkusim vymyslet co s tím....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Zdar Poeti
Malá změna plánu - já už něco podonýho v BH provedl, tak vás mám prej vyřídit
KryOne: jestli jsem to pochopil, chceš na špici první články pro sebe na nástěnku, krchov a tak, že?
Takže založ normálně novej Topic - Poetarum. Tam si zabereš první příspěvky. A do toho novýho co uděláš se pokusím teleportovat tohleto původní Peoterum.
Dobrej plán, že? Doufám, že máte všichni ty zálohy
Malá změna plánu - já už něco podonýho v BH provedl, tak vás mám prej vyřídit
KryOne: jestli jsem to pochopil, chceš na špici první články pro sebe na nástěnku, krchov a tak, že?
Takže založ normálně novej Topic - Poetarum. Tam si zabereš první příspěvky. A do toho novýho co uděláš se pokusím teleportovat tohleto původní Peoterum.
Dobrej plán, že? Doufám, že máte všichni ty zálohy
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
tak to ne! Připravíte mě o topic, za chvilku přijdu i o oficíra v klanu a nakonec mě vykopnete! Já vás odhalil.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Jj lemurku ty pudeš kua to je pařák nece se mě pařit ani pářit Btw Drsma má dobrej plán tož pane nástěnkáři šup šup at je se čím kochat a musí to být pěkný
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Tak dneska zas nic pánové... jdu dát doutník, whiskey a nohy nahoru... Dneska mrtě práce na baráku, pak večer jsem si odběhl necelých 10km, přidal puchýř na noze...takže myslím, že si to zasloužím
mějte krásný večer
mějte krásný večer
Užij si to
To horko je a bude ještě hnus a vlezlé .. taky mě to moc nebaví ... už se těším na přechod nějaké fronty s bouřkama .. sice bude pak riziko na HC , ale co už
To horko je a bude ještě hnus a vlezlé .. taky mě to moc nebaví ... už se těším na přechod nějaké fronty s bouřkama .. sice bude pak riziko na HC , ale co už
Díky DrsMa... Takže pánové, aby bylo jasno, kdo mi neposlal print screen z actu I svojí nejupravenější a nejoblíbenější postavy, tak ať tak kouká udělat, jestli chce být na skupinovém foto. Pak taky prosím o termíny umrtí z dob poetara, jestli chcete vytesat na pomník vaší postavu, ať už se nachází v nebi nebo v pekle.
Zdar a sílu, najdeš v sýru!
Zdar a sílu, najdeš v sýru!
nz
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- Lemurman
- Zhar the Mad
KryOn: fotku pošlu asi až v pondělí, vadí to moc? a co se týče RIPlech postav, tak neznám data úmrtí
EDIT: data se vlastně daj zjistit ve hře/Bnetu
EDIT2: takže tady sou RIPlý postavy: (beru jen ty z doby skupiny)
DH (54) - 20. 4. 2014
Crus (57) - 31. 3. 2014
DH (70) - 20. 4. 2014
EDIT: data se vlastně daj zjistit ve hře/Bnetu
EDIT2: takže tady sou RIPlý postavy: (beru jen ty z doby skupiny)
DH (54) - 20. 4. 2014
Crus (57) - 31. 3. 2014
DH (70) - 20. 4. 2014
- Fru-fru
- The Butcher
Koule jaks viňa.
Tak co se týče dneska, tak dorazím na POE asi tak v 21h
Dříve to bohužel nedávám
Tak co se týče dneska, tak dorazím na POE asi tak v 21h
Dříve to bohužel nedávám
Aktualizováno 2014-07-20 0:22 PS: chce někdo změnit heslo???? nebo naopak přidavšivší, chce ho někdo doplnit?
1) DaweMorrales________Battlenet (PLVL 418, TS dle UBERA, všechno, je to rytmauss nehehehe)
2) Frufran______________Battlenet (PLVL 227, TS, barb, Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.)
3) Lemurman#2764______Battlenet (PLVL 105, TS, hunter, občas) GRATULUJU KE STOVCE LEMURE, KRYON!!!
4) KryOn#2377__________Battlenet ]PLVL 382, všechno, TS dle UBERA, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará)
5) xpandelx#2976_______Battlenet (PLVL 306, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu)
6) Detoxa#2258_________Battlenet (PLVL 237, TS, monk, smrtonoš)
7) Mag9us#2763_________Battlenet (PLVL 215, TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena.
8) Elesde#2781__________Battlenet (PLVL 347,TS, všechno, Hraju pro zabavu a ne abych poslouchal to všemožný nesmysly, co mě nezajímají)
9) DarkTref#2231________Battlenet (PLVL 332, TS aka zapněte si to č***ci, barb, hunter, ale hraje za všechny vaše postavy)
10)Yondashimo#2674_____Battlenet (PLVL 285, TS, wizz)
11)Ymorduur#1467_______Battlenet (PLVL 386, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible)
12)F4tifer#2120_________Battlenet (PLVL 153, TS, monk)
13)svesiK#2247__________Battlenet (PLVL 78, TS, monk, cruss
14)Sauroon#1665________Battlenet (PLVL 511, TS, hunter, wd)
15)Hyp3rion#2539_______Battlenet (PLVL 373, TS, cruss)
16)HELLERcz#2804_______Battlenet (PLVL 244, TS, wd)
Najdeš v sýru
1) DaweMorrales________Battlenet (PLVL 418, TS dle UBERA, všechno, je to rytmauss nehehehe)
2) Frufran______________Battlenet (PLVL 227, TS, barb, Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.)
3) Lemurman#2764______Battlenet (PLVL 105, TS, hunter, občas) GRATULUJU KE STOVCE LEMURE, KRYON!!!
4) KryOn#2377__________Battlenet ]PLVL 382, všechno, TS dle UBERA, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará)
5) xpandelx#2976_______Battlenet (PLVL 306, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu)
6) Detoxa#2258_________Battlenet (PLVL 237, TS, monk, smrtonoš)
7) Mag9us#2763_________Battlenet (PLVL 215, TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena.
8) Elesde#2781__________Battlenet (PLVL 347,TS, všechno, Hraju pro zabavu a ne abych poslouchal to všemožný nesmysly, co mě nezajímají)
9) DarkTref#2231________Battlenet (PLVL 332, TS aka zapněte si to č***ci, barb, hunter, ale hraje za všechny vaše postavy)
10)Yondashimo#2674_____Battlenet (PLVL 285, TS, wizz)
11)Ymorduur#1467_______Battlenet (PLVL 386, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible)
12)F4tifer#2120_________Battlenet (PLVL 153, TS, monk)
13)svesiK#2247__________Battlenet (PLVL 78, TS, monk, cruss
14)Sauroon#1665________Battlenet (PLVL 511, TS, hunter, wd)
15)Hyp3rion#2539_______Battlenet (PLVL 373, TS, cruss)
16)HELLERcz#2804_______Battlenet (PLVL 244, TS, wd)
Najdeš v sýru
Tak že jsem se na to nevysral, už je pozdě a místo toho jsem měl dělat věci, o kterých se mi ani nechce přemýšlet, chjo...
Kažodpádně, novinky se teď poeti dozvíte na začátku vlákna. Kdybyste chtěli, tak se krz svůj příspěvek a podpis můžete rychle dostat k aktualitám + máte podpis... Zdar a sílu!!!! P.S. jeslti ste to nepochopili, tak místo zelenýho textu hranatá závorka vlevo, dáte hranatou závorku do leva a máte posis, kule, kule koulíme
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 99#p226652]HRANATA ZAVORKA VLEVOimg]http://www.jpeg.cz/images/2013/12/10/5hIyZ.png[/img][/url]
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/32418434]Battlenet: mailn WD fetish pasiv 382 PLVL[/url]
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 89#p226689]POETARUM: __!!!Aktuality: 16 členů!!!__[/url]
Kažodpádně, novinky se teď poeti dozvíte na začátku vlákna. Kdybyste chtěli, tak se krz svůj příspěvek a podpis můžete rychle dostat k aktualitám + máte podpis... Zdar a sílu!!!! P.S. jeslti ste to nepochopili, tak místo zelenýho textu hranatá závorka vlevo, dáte hranatou závorku do leva a máte posis, kule, kule koulíme
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 99#p226652]HRANATA ZAVORKA VLEVOimg]http://www.jpeg.cz/images/2013/12/10/5hIyZ.png[/img][/url]
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/32418434]Battlenet: mailn WD fetish pasiv 382 PLVL[/url]
HRANATA ZAVORKA VLEVOurl=http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 89#p226689]POETARUM: __!!!Aktuality: 16 členů!!!__[/url]
Zkouška, jestli ty zavorky fungujou a ja si nevymyšlim... no nic, dobrou, jsem fakt smutnej...
Battlenet: mailn WD fetish pasiv 382 PLVL
POETARUM: __!!!Aktuality: 16 členů!!!__
Battlenet: mailn WD fetish pasiv 382 PLVL
POETARUM: __!!!Aktuality: 16 členů!!!__
Tak pánové, první verze NÁSTENKÁŘE 1.0 hotova. Vítám připomínky, další téma a podklady pro vylepšení úvodníku. S obrázkem musím počkat na program, který nás seřadí, neb každý mi dal uplně jiný rozlišení, výseky a občas akty... A nebo zajedu za DrsMou a ten to vyřeší :o), ale nebudu ho budit, dokud nebudu mít od předních hráčů všechny print screeny
Mam zatím:
Fru, Dawe, Kry, Ymo (act IV chyba), ELES, Xko, Magus, Tref a nikdo jinej!!!
Znovu připomínám, že potřebuju printscreen celé obrazovky vaší nejoblíbenější postavy co je vyšňořená (samozřejmě) v actu I (nikde jinde!!!)
Mam zatím:
Fru, Dawe, Kry, Ymo (act IV chyba), ELES, Xko, Magus, Tref a nikdo jinej!!!
Znovu připomínám, že potřebuju printscreen celé obrazovky vaší nejoblíbenější postavy co je vyšňořená (samozřejmě) v actu I (nikde jinde!!!)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Smutnej? Proč? si to POE nainstaluj a pod hrát s náma včera bys viděl jak sem 3x chcípnul a určo by tě to pobavilo nástěnka cajk informační hodnotu to nějakou má
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Heeeej Kryone, kámo, krásná práce! je evidentní, že to 10 minut nespravilo. Vypadá to dobře a funčkně!
Tak nebuď smutnej, není důvod, rádi Tě tady máme, Dawe je držka držkatá :-) , ale na tvou práci dopustit nedáme! jinak včera byly rifty krásně rychlý, teda až na tu densitu monster .
Večer jsme byli s Dawem na POE na 2 hodky a pak jsme šli hají. U D3 by to už chtělo patch , ať už se zase šoupeme dál...no a nebo chodit T4-T5 ..Ale zas ne při 10 FPS nebo to doapdne zle
Už jsem dokompletoval +- IK set s Earthe setem, takže jsem ready na vyšší Tormenty... Když nepočítám lepší rolly statů a jinou zbraň do offu, tak už to s itemizací o moc lepší nebude
Tak nebuď smutnej, není důvod, rádi Tě tady máme, Dawe je držka držkatá :-) , ale na tvou práci dopustit nedáme! jinak včera byly rifty krásně rychlý, teda až na tu densitu monster .
Večer jsme byli s Dawem na POE na 2 hodky a pak jsme šli hají. U D3 by to už chtělo patch , ať už se zase šoupeme dál...no a nebo chodit T4-T5 ..Ale zas ne při 10 FPS nebo to doapdne zle
Už jsem dokompletoval +- IK set s Earthe setem, takže jsem ready na vyšší Tormenty... Když nepočítám lepší rolly statů a jinou zbraň do offu, tak už to s itemizací o moc lepší nebude
- Lemurman
- Zhar the Mad
pěkný KryOne, jen máš u mě chybu na hřbitově, já RIPnul 2 DH v jeden den, ne DH a Cruse
jinak fotku se pokusim dodat co nejdřív
jinak fotku se pokusim dodat co nejdřív