Zeď nářků
ještě jsem tady nic nenapsal a ani nezabrečel, ale k***a už, TaT ať konečně padnou, Kukri už nechci, mam 3x.
Více už pro to udělat nemohu.
Více už pro to udělat nemohu.
Re: Zeď nářků
3x kukri?????????? to je v prdeli, ja mam 3x vsechny sety, ale kukri nikde
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
tvl jak chodíte, že vám to padá??? Májo, soluješ, nebo chodíš v partě a jakou obtížnost? Já kukkri farmim skoro tři měsíce a prd...
dále trošku k zamšelní: Nepřijde vám, že nějak nerfli drop? Ze začátku to padalo jak zralý švestky ze stromu, pak to pomalu opadalo a ted nepadá skoro nic...šel sem v partě rifty a nic, šel sem sám bounty a nic, šel sem sám chvíli příběh a padla mi obouruční sekera k hovínku...celý odpoledne hraní, pač pršelo a nepadlo totálně nic...divný...
třeba chtějí hráče otrávit od hry a aby šli na PTR
dále trošku k zamšelní: Nepřijde vám, že nějak nerfli drop? Ze začátku to padalo jak zralý švestky ze stromu, pak to pomalu opadalo a ted nepadá skoro nic...šel sem v partě rifty a nic, šel sem sám bounty a nic, šel sem sám chvíli příběh a padla mi obouruční sekera k hovínku...celý odpoledne hraní, pač pršelo a nepadlo totálně nic...divný...
třeba chtějí hráče otrávit od hry a aby šli na PTR
Ptr mas jak hc, jistota ze o to prijdes
- Shadou
- Minion of Destruction
no právě že nepřijdeš, za týden si tam za postavy nahraješ a nepřijdeš z nich o nic jen máš týden ztrátu času, nebo nevím jestli to nesnížili...já PTR nestahoval a nezkoušel, pač to po mě chtělo dvacet giga dat a to se mi nece...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jenže tam vis aspoň kdy.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
tahle Kukri, která ještě není upravená (počkám s jejím vylepšením na 2.1), co je vidět je ta poslední a padla v úterý na public t4, kde padla i ta předchozí cca 14 zpět, první padla při sólu na t4 bounties - cca 6 neděl zpět, TaT nic a kadala nespolupracuje.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nepříjde, asi to není tak nabitý jak při anniversary buffu, ale když hodně hraju nemám problém dostat se do desítek legendárek za den, ovšem stylem že jeden rift nepadne nic nebo jen jedna a o dva rifty později 8... akorát Kadala mě nějak nemá ráda... Mykona dala hned, ale sety dát nechce já mám zas obří smůlu na RoRG, za 600 keystonů jedinej, potřebuju ho na 3 chary...Shadou píše:dále trošku k zamšelní: Nepřijde vám, že nějak nerfli drop? Ze začátku to padalo jak zralý švestky ze stromu, pak to pomalu opadalo a ted nepadá skoro nic...šel sem v partě rifty a nic, šel sem sám bounty a nic, šel sem sám chvíli příběh a padla mi obouruční sekera k hovínku...celý odpoledne hraní, pač pršelo a nepadlo totálně nic...divný...
i když za poslední týden mi padla WoW, Shard of hate, 2x TF atd... padá to.. i když ne to co chci
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Shadou
- Minion of Destruction
hmmm a jakou obtížnost jezdíš? Nejvyšší nebo jedeš T1-3 aby to padalo IK všechno a šlo to rychleji? Myslíš, že to je tím, že rychle zabiješ moby tudíž za stejný čas, jako u toho sedím já odběháš více a zabiješ víc mobků? Pač když se trápim na T6 a musim jet opatrně, abych nezkapal, tudíž každý elite pak jde ztuha a občas i couvám před affixy...vlastně za jeden T6 bounty run bych uběhl určitě pět šest na T4, že by to mohlo být tím? Nebo možná hraju moc a tak mi nedají, příští týden mám dovolenou a jedu cestovat po republice a na počítač se nedostanu, tak třeba až naloguju za čtrnáct dnů, tak to bude zas padat
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Tak mi tak dlouho ne a ne padnout na SC WD SOJ a TAT rukavice, že jsem se nasral a hraju radši novýho křížáka. Bych blil. Už to shánění shardů pro KAdalu začla být těžká nuda.
Dycky, když hraju s nějakým WD, tak si vzpomenu na tento thread, béé.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Nesmíš být jen casual hráč a pořádně se do toho opři!!!!
-
- Zhar the Mad
On ale přeci není noulajfr ... on i normálně žije ! tak to nemůže stíhat přeci, být best Wizz world.
- Shadou
- Minion of Destruction
proč padá samý crap? předevčírem 30+ lege, včera 30+ lege, dneska už skoro dvacet a jen jedna použitelná, to bych blil velebnosti...co je ale pozitivum, začaly mi padat žlutý šutry, za chvíli budu zas moci umřít
PS: doombringer ani kukri zatím nic, včera rifty s Jimmym a jemu padnul doombringer, škoda, že s dex...ale sem holt smolař no
PS: doombringer ani kukri zatím nic, včera rifty s Jimmym a jemu padnul doombringer, škoda, že s dex...ale sem holt smolař no
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Nikdy jsem blizzard nesoudil za to co dělá ba právě naopak. Ale že dropnu 4 odiny a ani jeden nemá str vlastně žádný z těchto základních statů!!! S tím jděte do pr*ele!!! I ty hex kalhoty jsem jim odpustil!!!
CZSK Komunita
-
- Zhar the Mad
UŽ CHCI KONEČNĚ TAT RUKAVICE PRO WD BLIZZARDE. JADE CRAPU UŽ MÁM AŽ PO KRK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
je to opravdu flustrující, točit 2 měsíce jen TaT rukavice s marným výsledkem, tohle je opravdu postaveno na hlavu .
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No třeba já jsem dostal TaT z Kadaly (je pravda, že nějaký ten týden to bylo, než se uráčila) a pak mi i jedny padly v nějakém riftu na T6. Ale kukri jsem neviděl ani z rychlovlaku...takže je to o náhodě, co padne. chce to trpělivost a nervy jak špagáty