PEJSKARI
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Helgrim: Pěkný vídejko. Mopslík, k tomu batolata okolo.
Neustále přemýšlím co dát jako podpůrný skill místo graspu, když používám nyní mrazicí pirani, který vyjdou celkově lepší (zvyšují dmg pro zasažené moby a zpomalují i jejich AS). Chtěl bych něco co používá taky phys. dmg a nemá velkej cooldown. Nebo z nouze dám totem, hmm. Nebo že by hex?
Neustále přemýšlím co dát jako podpůrný skill místo graspu, když používám nyní mrazicí pirani, který vyjdou celkově lepší (zvyšují dmg pro zasažené moby a zpomalují i jejich AS). Chtěl bych něco co používá taky phys. dmg a nemá velkej cooldown. Nebo z nouze dám totem, hmm. Nebo že by hex?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI
Mě se hodně osvědčil skill Horrify : konkrétně Frightening aspect, který zvyšuje Armor o 100% na 8 vteřin. Tento bonus se totiž přenáší i na fetiše i na psa, takže víc vydrží a nechcípají tolik. Bonus k tomu je, že když na mě skočí nějaká nepříjemná elitka, tak je můžu tímto skillem na vteřinku "omráčit" a rychle zmizet..hlavně na T6 jsem toto ocenil nejvíc.
Tohle zkouším už nějakej ten pátek, pak se zas vrátím ke SW a pak zas horrify . Nemám místo pro oba skills a nemůžu se rozhodnout, co je lepší :/ .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ještě dotaz. Jak funguje TMF pes s runou Leeching Beasts?. Je tam psáno, že psi mě healujou za 100% mého LoH. tzn. že když mám TMF poskládanýho z 5 psů (3 normal+2 pasivky) tak mě TMF fena bude healovat za 500% LoH ?? pokud ano, proč to sakra už dlouho nepoužívám ?
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
jo presne jak pises, funguje to tak, myslim ze to funguje i kdyz nosis prsten na pitbulla, tak se to nasobi puvodnim poctem.
Jojo, funguje . Tak jsem zase o malou trošičku odolnější
-
- Zhar the Mad
Hergot co to je SW? Už su z některých zkratek daněk.Seton píše:Tohle zkouším už nějakej ten pátek, pak se zas vrátím ke SW a pak zas horrify . Nemám místo pro oba skills a nemůžu se rozhodnout, co je lepší :/ .
asi Spirit Walk
jojo, překvapivě to není ani SoftWare ani s*it Warez ale Spirit Walk ;-).
-
- Zhar the Mad
SW mám v základu jako RS. Mám na to LM, takže to jsem předpokládal že už máš.
-
- Zhar the Mad
Dělal jsem si test zda se vyplatí mít jako kdysi ve zbrani rubín místo emeraldu kvli petům, když měli kdysi peti strop na max crit. dmg. Výsledkem je, že nyní se na pety už rubín nevyplatí a emerald ve zbrani je tak obecně the best. Testoval jsem to primárně na fetiších. Dávali hned větší šlupky ve stejné lokaci.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIMOCHODEM
Asi je fakt pravda jak sem kdosi psal na fóru, že díky většímu koliznímu boxu petů ve 2.0.6 než bude po 2.1 zmenšen se psi pletou silnějším fetišům v cestě a ti tak nemohou pořádně útočit. Takže přemýšlím, že do vydání patche 2.1 pojedu bez psů. Na T3 bez psů padali elitky rychleji.
Vyjímkou je samozřejmě pokud máte gargantua psa díky prstenu. Ten je jen 1 a dává velký šlupky. Takže se fetišům v cestě neplete a ještě je jak Godzilla.
Prsten na gargantua psa padá náhodně všude nebo jen někde. Už jsem zapomněl jestli není bounty only. Na HC mi pad a já neštastník ho rozbil.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIMOCHODEM
Asi je fakt pravda jak sem kdosi psal na fóru, že díky většímu koliznímu boxu petů ve 2.0.6 než bude po 2.1 zmenšen se psi pletou silnějším fetišům v cestě a ti tak nemohou pořádně útočit. Takže přemýšlím, že do vydání patche 2.1 pojedu bez psů. Na T3 bez psů padali elitky rychleji.
Vyjímkou je samozřejmě pokud máte gargantua psa díky prstenu. Ten je jen 1 a dává velký šlupky. Takže se fetišům v cestě neplete a ještě je jak Godzilla.
Prsten na gargantua psa padá náhodně všude nebo jen někde. Už jsem zapomněl jestli není bounty only. Na HC mi pad a já neštastník ho rozbil.
zdravím vševědoucí kolegium doktůrků...
má někdo praktickou zkušenost s výměnou mojo za šťít? konkrétně mi jde o tenhle kousek: http://us.battle.net/d3/en/item/lidless-wall
jeví se mi to jako dobré zvýšení životaschopnosti za relativně nižší pokles udělovaného poškození pety. nebo je lepší se soustředit na to mojo, které transformuje uštědřenou dmg do zombi dogs?
hraji softcore na starším notebooku a úplně běžně mám lagy od 15 do 35 sekund. protože ztrácet i několik pools of reflection (žlutá studna) jen z důvodu, že nevím, co se děje je opruz, chtěl bych si zvednout životaschopnost, abych mohl být v torment IV bez obav. tak hledám nápady. aktuálně mám mojo od kováře (Spite) jako nouzovku. včera jsem našel sťít a vystřelil mi tuhost o 60% tak proto mě to napadlo, ale dmg klesla o dobrých 20%. kdybych těch ztracených 20 % kompenzoval + 15% phys. skills asi by to nebylo tak markantní...
má někdo praktickou zkušenost s výměnou mojo za šťít? konkrétně mi jde o tenhle kousek: http://us.battle.net/d3/en/item/lidless-wall
jeví se mi to jako dobré zvýšení životaschopnosti za relativně nižší pokles udělovaného poškození pety. nebo je lepší se soustředit na to mojo, které transformuje uštědřenou dmg do zombi dogs?
hraji softcore na starším notebooku a úplně běžně mám lagy od 15 do 35 sekund. protože ztrácet i několik pools of reflection (žlutá studna) jen z důvodu, že nevím, co se děje je opruz, chtěl bych si zvednout životaschopnost, abych mohl být v torment IV bez obav. tak hledám nápady. aktuálně mám mojo od kováře (Spite) jako nouzovku. včera jsem našel sťít a vystřelil mi tuhost o 60% tak proto mě to napadlo, ale dmg klesla o dobrých 20%. kdybych těch ztracených 20 % kompenzoval + 15% phys. skills asi by to nebylo tak markantní...
Abych pravdu řekl, ještě jsem neviděl WD se štítem,nikde a nikdy . Takže těch praktických zkušeností se tady moc nedozvíš bych řekl. Každopádně to zkus a uvidíš ;-). A pak tu můžeš poreferovat
ee rozsekej ten notebook a je
Ten štít určitě nebude lepší než Uhkapian serpent. Vždyť to mojo dává 25-30% redukci veškterýho dmge.
Začal som po týždnoch trápenia s Wizardom, staro-nové fire WDčko..s vecami od Wizarda a dropnutí TnT je sa to nedá ani porovnávať, lutujem že som to neurobil skor : ) Prakticky od začiatku sa dá solovať vysoké Torent levely. Neviete či v 2.1 má byť nejaký nerf na WD ?
S4 Monk 1100+
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
dobry stit bude lepsi nez hadi, o tom zadna, 25-30% damage reduction je sice pekne, ale neda to tolik co obrovsky narust armor + block + pripadne dalsi bonusy stitu - vit, AR, apod, se stitem sice nikdo nehraje, ale neni duvod proc to nezkusit, ja si taky hral s wd se stitem chvili
ale jsou i jine zajimave moznosti, napriklad wd maska co zpusobuje rooting of enemies po dobu 8s, apod, zalezi na buildu
ale jsou i jine zajimave moznosti, napriklad wd maska co zpusobuje rooting of enemies po dobu 8s, apod, zalezi na buildu
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Serpent je mnohem větší boost do redukce dmge než štít. Z extra armoru na štítu navíc je tak +5% redukce dmge a block ti blokne tak 30k dmge. Takže nic moc.
Možná stormshield se dá použít ale jinak spíš ne.
Necituj předchozí příspěvek Kuki
Možná stormshield se dá použít ale jinak spíš ne.
Necituj předchozí příspěvek Kuki
-
- Fallen Shaman
tak sem zkusil ptr a musim rict ze se me libej peti konecne zabijej jak maj a neflakaj se hlavne garga a ukazatel batolat je super konecne vidim kolik jich mam