Asi to tu blizz čte no
![Vysmátý :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
každopádně mě ted o víkendu dost nakrkla jedna věc a to jsou gemy. Jak sem minulý týden chcípnul a tím pádem sem opět musel udělat nový žlutý gemy, tak sem je spotřeboval všechny, zbylo mi jich pár. Tak si říkám, to v klidu dofarmím ale ouha. Počítal sem to a cca týden hraní, nějakých xy hodin a za ten týden mi napadalo slovy třicet žlutých gemů??? Přitom stříbrný, fialový, červený a zelený mi padají jako na běžícím pásu. Přitom jedu WDčko a tak si říkám WTF?? K čemu mi jsou asi stříbrný a červený itemy?? Jako fialový a zelený bych pochopil, ale ty další barvy? A přitom jich padá o hodně víc...a tak vyvstvává otázka, když budu hrát třeba barbara, budou mi zas padat více žlutý?? Chce nás tím blizz natlačit do jiných postav, který hrát nechceme?? Tot otázky pro tento týden. Každopádně je to k nasrání, pač většina amuletů a ringů, který chci u Miriam rerollnout chce žlutý gem. Kdyby aspon ti Blizáci snížili rate toho žlutýho gemu na ten základní, nebo aspon na ten o chlup lepší, ale takhle se to nedá...opět fnuk
PS: kdyby aspon ty gemy osamostatnili od ACC bound...šlo by to měnit, některý hráči třeba mají žlutých nadbytek a chtěli by jiné....