Zeď nářků
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Blizzarde díky, dneska je bouře legendárek, takže za 1 rift na T3 Sc i 8 legend a 2 plánky. Ještě nezapomeň na ten TaT, jedno jestlize hry nebo od Kadaly, ale s pěkným rolem pro WD. Díkec a neusni na vavřínech.
Na druhou stranu si to zase někde přepísk. Kvůli craftu teď jen lítám po mapách a hledám modrej crap na material.
Na druhou stranu si to zase někde přepísk. Kvůli craftu teď jen lítám po mapách a hledám modrej crap na material.
Re: Zeď nářků
otvoril som 33 krabic z bounties a ani jedna legendarka
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ano, náhle prd. V pátek to padalo až mi bylo ouzko. I Kadala dávala nějaký unikátní gloves, horadric keš taky, ale prsten ne. Nyní už nic nepadá. Třeba mají gereátor, že některý den se náhle pro někoho zvýší drop legendárek a pak se to zase vrátí zpět, aby hráče udrželi. Třeba Facebook skenuje chování uživatelů a vysledoval už reálné vzrory lidského chování. Takže dopředu s vysokou pravděpodobností vysleduje když se 2 rozejdou (chlap začne více klikat na jiný ženský apod.). Zacíluje tak reklamu na seznamky a td. Kdž ví, že ten bude mít narozenniny, tak se zacíluje reklama na zboží vhodné jako dárek apod. Tohle není sranda, normálně jsem už díky tomu zažil školení i odborný články. Blizzard mí třeba něco pdobnýho a vysleduje, že člověka to přestává bavit a pomalu přestává hrát, tak mu náhle zvedne drop legendárek, aby ho udrželi u hraní.
tak, po dalsich 40 caches konecne padol rink a ktomu 3 legendarky a jedna setovka, hura farmit equip
To je dost mozne. Ja sel nasranej dat jedno kolo bounty v noci a padly mi jade shouldery :-D jsem nadaval jak mi jade nepada a sup a mam shouldery :-D dneska budu nadavat zas a očekávám chestku
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Asi to tu blizz čte no každopádně mě ted o víkendu dost nakrkla jedna věc a to jsou gemy. Jak sem minulý týden chcípnul a tím pádem sem opět musel udělat nový žlutý gemy, tak sem je spotřeboval všechny, zbylo mi jich pár. Tak si říkám, to v klidu dofarmím ale ouha. Počítal sem to a cca týden hraní, nějakých xy hodin a za ten týden mi napadalo slovy třicet žlutých gemů??? Přitom stříbrný, fialový, červený a zelený mi padají jako na běžícím pásu. Přitom jedu WDčko a tak si říkám WTF?? K čemu mi jsou asi stříbrný a červený itemy?? Jako fialový a zelený bych pochopil, ale ty další barvy? A přitom jich padá o hodně víc...a tak vyvstvává otázka, když budu hrát třeba barbara, budou mi zas padat více žlutý?? Chce nás tím blizz natlačit do jiných postav, který hrát nechceme?? Tot otázky pro tento týden. Každopádně je to k nasrání, pač většina amuletů a ringů, který chci u Miriam rerollnout chce žlutý gem. Kdyby aspon ti Blizáci snížili rate toho žlutýho gemu na ten základní, nebo aspon na ten o chlup lepší, ale takhle se to nedá...opět fnuk
PS: kdyby aspon ty gemy osamostatnili od ACC bound...šlo by to měnit, některý hráči třeba mají žlutých nadbytek a chtěli by jiné....
PS: kdyby aspon ty gemy osamostatnili od ACC bound...šlo by to měnit, některý hráči třeba mají žlutých nadbytek a chtěli by jiné....
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
nahodou stribrne gemy se hodi do vsech slotu krome zbrane a hlavne do helmy, a ze ti tyden padaj zluty min => nahoda je svina
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Mně tedy také padají všechny +- stejně. Topazů a ametystů mám nedostatek, ale nijak méně nepadají. Zrovna nedávno jsem koukal, co mi došly topazy. Pak jsem nějaký čas topazy nepoužíval na reroll a nasbíral jich 250. Ostatních gemů přibylo za tu dobu také +- 250.
Gemy mi padají ve fázích, vždy mám jednoho druhu nedostatek a pak se to otočí. Jinak ostatní jsou taky potřeba, emerald-zbraň,topaz-resisty a CD u helmy, zlutej na int u postav s int...nejmíň potřebnej je asi ruby,když opomenu +exp v hlemě.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
to Leo: to není poslední týden, co mi žlutý nepadají ale od vydání datáče a to není náhoda...proč jinak bych měl žlutých pět set(tím jak sem chcíp, tak sem je všechny spotřeboval a ted mám prd) a od ostatních barev 1800+ ? Prostě mi žlutý nepadají a to pořád,doufám, že je napadne to změnit, aby nebyly vázaný na acc a budou se moci měnit tečka
Někdy je to k vzteku, ale BoA drží D3 nad vodou. V dnešním světě, kde lidé ochčijou, co jde, není pro nic jiného místo.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Shadou
- Minion of Destruction
a co chceš ochcat v gemech? Jen by to šlo prostě měnit a to by hře nijak neublížio myslím..
Prodavat je za $$$..
- Shadou
- Minion of Destruction
hm vidíš, to by mě nenapadlo...tak pak jedině u mystika udělat další kolonku, kam by se dalo třeba tisíc jedný barvy a vyšlo by z toho polovina tudíž pět set barvy kterou chci...to by zneužitelný nebylo, nemuseli by odemykat acc bound a byla by aspoň trošku spokojenost, včera sem běhal nějakou T6, pak T5 a za celou dobu jeden imperial žlutý, jeden normální žlutý a tak sto od ostatních barev, fakt mazec, asi budu muset rozjet jinou postavu, aby mi na ní padaly žlutý...
To uz by bylo fakt moc ulehceni, uz ted je to trapas :> Takovejch napadu ulehceni je urcite tisic a kdyz by je vsechny udelali, tak uz to nemusis ani hrat, jen se podivas na ikonu na plose a mas level 70 a vsechno top
- Shadou
- Minion of Destruction
tak to nevim co je to za ulehčení, spíš by to bylo vykompenzování jejich trapasu, protože nechápu, když hraju WD, který potřebuje intel gemy, proč mi padají většinou červený šutry? Co bys dělal ty, kdybys hrál HC chcíp bys a potřeboval bys ogemovat equip a měl plnou truhlu barev, který nepotřebuješ? Já chápu, že ty jako soft hráč který umřít nemůže máš všeho nadbytek a tak tohle řešit nepotřebuješ, ale představ si, jaký by to bylo, kdyby si je najednou potřeboval, ted máš udělaný ty nejlepší a další troška co máš ti na enchanty stačí, to chápu....ale nechápu co myslíš tím ulehčením...jako ulehčení a zkažení hry bylo to odejmutí lege kraft matroše...že si můžeš u kováře kovat jen z běžných věcí, to bylo ulehčení a trapný to jo, ale ty gemy??? Nechápu...
To je riziko hc, ze o vsechno prijdes, hc bych nikdy nehral a nebudu, vlastne uz ani sc nehraju, ztrata casu, nic novyho nepada
- Shadou
- Minion of Destruction
však založ HC , tam vždy ripneš a máš o výzvy postaráno
Na to neni cas, abych neco farmil vickrat jak jednou
- Shadou
- Minion of Destruction
jak čas, dyt to není práce ale relax hodku denně, nebo týdně, dyt je to fuk, ale časem to vždycky napadá...