Klanová kecárna
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
Tak sem zabrousil na PTR, nedalo mi se nepodívat na "poklad" přiravovaný ve 2.1.
A dostal jsem se tam. A protože ho už asi neuvidim, páč si myslim, že to bude mnohem náhodnější tak jsem si to nahrál.
https://www.youtube.com/watch?v=_Y1yfbs3D0I
A dostal jsem se tam. A protože ho už asi neuvidim, páč si myslim, že to bude mnohem náhodnější tak jsem si to nahrál.
https://www.youtube.com/watch?v=_Y1yfbs3D0I
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klanová kecárna
Paráda, ale podle mě ten gold drop asi nerfnou.
Moc pěkný já sem se tam nedostal ale tohle bud uplně zruší nebo to bude mít šanci jako že vyhraješ v leterii ale určitě to nerfnou ... jinak škoda že si neotevřel a zavřel tu velkou truhlu víckrát ono z ní pak ještě něco padne vždycky.
- smajli
- Gorebelly
Při plnění normálního riftu jsem na PTR 2.1 narazil na lokaci, ve které jsem nikdy nebyl. Že by tedy něco nového? Bohužel, bylo tam akurát velký p.r.d
http://1drv.ms/1rn1G5X
http://1drv.ms/1rn1G5X
Tak teď jsem na ptr zkusil ten hf amulet měl jsem už dva orgány to když jsme ještě dělali prsteny. Zkusil jsem to na t4 a to byl můj strop dávali mi pěkně zabrat. použil jsem 10 mašin a kolik myslíte že jsem složil amuletů? No hádáte správně ani jeden tak si říkám kolik by asi bylo potřeba klíčů na to aby se nejen ten amulet složil ale navíc aby se vyrolloval s těmy staty co každý chce a navíc s pasivkou kterou člověk potřebuje. Myslím že pro zatím tenhle amulet opustím za tu dřinu mi nestojí ani ta pasivka navíc.
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já bych osobně počkal s farmou, než to nerfnou a bude větší droprate.
Taky to tak udělám protože tohle nemá význam navíc je opravdu malá šance že se ten amulet povede
- smajli
- Gorebelly
Možná je za to aspoň nějakej archivement.
Já teda jako nechápu význam těch jejich legendary gemů když je možné mít na prstenech a amuletech jen 4 primární staty opravdu nechápu kam ten socket vměstnat takže je ten hf amulet stejně na prd když totiž nebude mít hlavní stat, element dmg, crit hit chance a crit hit dmg tak je k ničemu a nezachraní to ani ta pasivka ... no ačívmenty je opravdu to poslední co mě zajímá v diablu
Co jsem pochopil z bluepostu, tak ty staty zůstanou všechny a ten socket bude stat navíc, takže by to mělo pomoct. Třeba takový amulet 20% ele dmg, AS, CHD, CC+socket.... mlask )
No kdyby mi padl amulet co by měl úplně ideální staty 20% holy dmg, 750 str, 10% crit hit chance, 100% crit hit damage a pasivku holy cause. Takový amulet by mě boostnul o nějakých 30% + ještě kdyby tam byl socket do kterého by se dal dát ten legendární gem který přidává až 25% do elit tak to by byla fakt bomba ale jako to bych musel být opravdu dítě štěstěny
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Takovej ti nikdy nepadne
Tak jsem dostal příslíbeno od Veroniky že se k nám ráda přidá
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Je tu nějak mrtvo
Tak jsem včera začal novou postavu crusaderku a po poradě se Šrotičem bych jí rád udělal do fire a jako hlavní útok fist of heaven. Chtěl jsem jí pojmenovat Full metal bi*ch podle filmu na hraně zítřka, bohužel je to moc dlouhé a taky na bnet moc sprosté tak hold se bude holka jmenovat BFG podle legendárního stroje na zabíjení z Dooma, pro kulturní barbary to byl mazlík s názvem BFG 9000 (Big f*ck Gun) a na jednu ránu dokázal vyhladit několik místností démonů tak doufám, že crusaderka obstojí svému jménu.
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
To ti tak žerem
To s tím jménem mě taky naštvalo... jsem ripnul, tak jsem založil novýho WD a chcel jsem ho pojmenovat jednoduše NejvetsiDebil a i to bylo už moc dlouhý... tak je krátce pojmenovanej SuperDebil :-)
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, já chtěl WDčo se jménem Stříkárád, taky to nešlo.
:-D to jsou ale jména ... jsem v práci a hrozná nuda
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tak makej.