Jade Wd

Odpovědět
Uživatelský avatar
Yarek
Fallen Shaman
Příspěvky:78
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Yarek#2624
Re: Jade Wd

Příspěvek od Yarek » 29.06.2014, 01:07 hod.

Zkousel nekdo JADE na PTR? bude se nejak menit nebo zustava? dost me to bavi,tak doufam, ze to nejak neposerou:-)

Jinak dotaz ohledne strongman bracers, ten bonus k dmg se pocita z kazdeho "tiku" piranhada nebo se zacne odpocitavat 5s od prvniho pritazeni moba do pirani? jde me o to, jestli kdyz v tom stojej nejakej cas mobove a stale je to pritahuje zpatky,tak jestli se ten cd na bonus z braceru resetuje po kazdem pritahnuti...

AlterEgo
Burning Soul
Příspěvky:670

Re: Jade Wd

Příspěvek od AlterEgo » 29.06.2014, 08:18 hod.

U jade wd se nezmenilo nic.
Co se tyce tech wristu, tak tak je Tva domenka spravna, ze vzdy, kdyz ten mob po pritazeni piranema dopadne, tak se refreshne tech 5s po kterych mas bonusovou dmg.

daveedek
Wraith
Příspěvky:127
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Daveedek#2652

Re: Jade Wd

Příspěvek od daveedek » 29.06.2014, 12:53 hod.

Čau, tak se mi podařilo dnes konečně složit všechny věci na Jade WD... Chtěl jsem se zeptat, jestli by mi někdo, prosím, neporadil s rerollem itemů. Co jsem pochopil tak mi neni k ničemu IAS a potřebuju co největší CD?
Jinak v tuhle chvíli mám 150 k HP a 2,1M toughness, coz je hrozně málo, kde to naženu?

Díky za rady a kdyby měl někdo odkaz na guide, kde by bylo rozepsaný co a jak bylo by to fajn. Těch 5 stranek tady jsem si precetl ale v podstate mi to jen reklo jak poskladat skilly, zkoušel jsem to na nizkych obtiznostech (kde to padlo hned), protože přece jenom jsem nechtěl hned v prvních pěti minutách ty itemy pohrbit... :)

Edit: jeste jsem tedka na to koukal, a vubec netusim jak rozdil Paragon body - vsechno do vitky a lifu a CD?

Edit 2: odkaz je tu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dave ... o/44762076

AlterEgo
Burning Soul
Příspěvky:670

Re: Jade Wd

Příspěvek od AlterEgo » 29.06.2014, 19:36 hod.

Ty toho potrebujes upravit mnohem vice, nez jen reroll itemu, kdyz se tak divam na ten profil.
Equip zdaleka jeste nemas ani na urovni slusny, protoze nejlepe vychazi cold damage a ty mas na SoJi physical a wristech poison.
Na shouldery, chestu a pripadne offhand je dobre mit skill Haunt.
Wristy jsou vhodnejsi asi Strongarm Bracers, kteryma si jeste zvednes dmg do mobu, kdyz na ne hodis pirane.
Je nesmyslne gemovat diamanty na rezisty u wd, kdyz mas rezisty za int, tak lepe vychazi mit na vybaveni misto rezistu armor a do veci pripadne nagemovat spis ametysty na vitalitu, kdyz mas tak zalostne malo life jako je to ve Tvem pripade.
Schazi ti klicova pasivka, kterou je Grave Injustice, tak ji koukej nahodit misto toho Vision Questu, ktery mas uplne k nicemu, protoze nemas snad jediny skill, ktery by jej procoval a hlavne jade WD moc problemy s manou nema.

Co se tyce tech lehce proveditelnych zmen, tak na helme zrus attack speed a hod si tam misto toho vitalitu a az nazenes life jinde, tak se to da predelat na diru a dat tam diamant na snizeni cooldownu.
Shouldery by to chtelo komplet nove, protoze moc dobre rollnute nejsou, tak ale muzes prehodit Grasp of the Death na vitalitu.
Rukavice si taky podle profilu nedaval reroll, takze prehod na vitalitu ten area damage a az pak sezenes nekde nejake lepsi kusy, tak to posleze muzes prehodit na redukci cooldownu.
U chesty nejde poznat jestli si tam vrtal ty sockety, tak pripadne ze ne, tak pozdeji muzes prehodit ten Locust Swarm spis na Haunt.
U pasku prehod pavouky za armor, nebo pak je dobrej jeste pro defensivni hrani Hwoj Wrap, ktery treba do tech novych riftu co prinese patch bude vhodnejsi, protoze tam moc klikacich veci neni, tak tam v podstate ten Harrington nejde ani nahazovat.
Kalhoty to stejne jako chesta, cize pokud si tam nevrtal diry, tak prehod pavouky za vitalitu.
Boty muzes pripadne upravit, ze das misto rezistu armor.

daveedek
Wraith
Příspěvky:127
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Daveedek#2652

Re: Jade Wd

Příspěvek od daveedek » 29.06.2014, 21:04 hod.

Dekuji za vycerpavajici odpoved, ty nejvetsi prusery jsem opravil... Jeste to chce splasit ty ramena a nejak vyresit ringoše, ale je pravda ze to tedka odsejpá a už asi trochu chápu v čem je síla :)

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tyckin » 03.07.2014, 11:03 hod.

Jade jsem nedávno dal konečně dohromady a upřímně mi to přijde hrozně nudné a celkem neefektivní na T5 či T6. Člověk tam pořád pobíhá a na něco čeká, a jde to docela pomalu, sólo nepoužitelné, protože těžko vysvětlíte všem těm mobům že mají být pohromadě na harvest :D Pasivková fetišárna mi přijde efektivnější a zábavnější ;)

Tbro
Wraith
Příspěvky:131
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tbro » 03.07.2014, 12:10 hod.

Ale ja bych to tak spatne nevidel. Jako jo, trvalo me to chvilec nez jsem na to prisel, ale rek bych ze to prinejmensim vychazi nastejno a Jade a Pet Wd tocim pravidelne a musim rict, ze je to vzdy prijemna zmena stylu.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

AlterEgo
Burning Soul
Příspěvky:670

Re: Jade Wd

Příspěvek od AlterEgo » 03.07.2014, 14:08 hod.

Tyckin píše:Jade jsem nedávno dal konečně dohromady a upřímně mi to přijde hrozně nudné a celkem neefektivní na T5 či T6. Člověk tam pořád pobíhá a na něco čeká, a jde to docela pomalu, sólo nepoužitelné, protože těžko vysvětlíte všem těm mobům že mají být pohromadě na harvest :D Pasivková fetišárna mi přijde efektivnější a zábavnější ;)
Je fakt no, ze to je na t5 neefektivni, kdyz to nekdy i pouze oneshotuje elitaky (bez shrinu). Nemusis cekat vubec na nic, protoze mas porad CD ready diky Grave Injustice, takze i pirane, kteryma to stahujes na hromadu, abys toho zabil co nejvic.
Chce to jen trosku praxe a uvidis, ze se to zlepsi.

Uživatelský avatar
maja
Doom Knight
Příspěvky:582
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:maja#2296

Re: Jade Wd

Příspěvek od maja » 03.07.2014, 17:40 hod.

jade a neefektivní :lol: , řekl bych právě naopak, jak je výše řečeno, jen si na to zvyknout :wave:

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tyckin » 03.07.2014, 19:01 hod.

No především mne to nebavilo když jsem to déle testoval, to je asi základ :)
Ono zabít elitku na jednu ránu je hezká věc, ale když se obyčejní mobi toulaj všude kolem - tu jeden, tu další - ty běžné spelly (swarm, haunt popř. piraně) je prostě na T5/6 zabíjí ukrutně dlouho - a harvestovat roztroušené jednotlivce prostě nejde. Takže buď je musím nechávat za sebou (při sólo hře), a nebo déle čekat až se mi trochu zdrcnou :) Taková fetišárna je jako hejno kobylek - co potká, to sežere :D

AlterEgo
Burning Soul
Příspěvky:670

Re: Jade Wd

Příspěvek od AlterEgo » 03.07.2014, 20:07 hod.

To co pises neni pravda, tak tu prosim neroznasej dezinformace.
Nevim s jakym equipem jsi to zkousel, ale kdyz hraju solo hru na t5, tak hodim na trash moby Swarm a utikam po mape a on preskakuje z moba na moba, ze neni problem s tim infikovat pulku mapy, aniz bys hazel novy Swarm. Hlavne ten trash na ten Swarm chcipa, tak neni treba nikde nic nahanet. Staci jen nakazit a o nic dalsiho se pak uz nemusis starat. To stejne i Haunt, ze to pustim pres shift smerem k nejakemu mobovi a ono si ho to najde, zabije ho to a pak to preskoci jeste v klidu na dalsiho, ktereho to taky zabije.
V praxi ta hra pak vypada tak, ze hodis na moby Swarm a v duchovi utikas, aby ses pohyboval co nejrychleji a preskakovalo to na dalsi moby. Pak neni problem nabehnout do nejake skupinky, ktera uz kdyz k ni pribihas je nakazena Swarmem, tak to jen stahnes na hromadu Piranema a odpalis Harvest, ale ne proto, abys to dorazil, protoze by to i tak chciplo samo od sebe, ale aby sis pres pasivku Grave Injustice zresetoval cooldown na Spirit Walk.
Akorat u rodinky elitaku tam jeste pred odpalenim Harvestu nasazis Haunt.

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tyckin » 04.07.2014, 06:10 hod.

OK, nic proti, ale já přecijen chci být u toho, když mobové umíraj - pro hvězdičku se klidně kousek vrátím, ovšem když tam někde kilometr za mnou mobové dropujou modrý a žlutý materiál, už pro něj fakt nejdu :D A na ten swarm a haunt umíraj dost dlouho se mi zdá, alespoň na sběr materiálu určitě ;)
Jade mám teda nic extra, nicméně celkem asi 1,1M dmg, +37% cold, Strongarm bracers, Sunkeeper do elit a SOJ - ty nejsou moc problém když se držej u sebe, ale prostě ti obyčejní mobi padaj moc pomalu se mi zdá no - hlavně si při té hře na Jade připadám málo akční, ale každýho baví něco jiného že :)
Tady je moje nádobíčko, tipy na zlepšení neodmítám, třebas mne to časem chytne :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/19819999

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Jade Wd

Příspěvek od Seton » 04.07.2014, 09:59 hod.

Nikde nemáš +haunt a +Swarm. AS na SoJ je zbytečnej,raději CHD. Obecně ty rolly na setu nic moc :/. ale nic si z toho nedělej, mám to ještě horší ;-) :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Jade Wd

Příspěvek od HELLERcz » 04.07.2014, 10:06 hod.

o Jade se několik dní snažím a padá mi vše proto, abych měl peťáka :D ale tak pomalu si to do truhly dávám a mám botky, ruky, helmu ... :D ale těším se na to no.
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
Příspěvky:1641
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259

Re: Jade Wd

Příspěvek od Gold Eagle » 04.07.2014, 14:17 hod.

Hmm, takže, když se začnu snažit o Jade WD, tak mi konečně popadaj lepší věci na pet WD? Zatím jedu pet WD a padá mi samej jade set a 2x helma na snížení času tikání locusu apod. Snad vše jsem vzteky rozbil na ho*na. :D

Tbro
Wraith
Příspěvky:131
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tbro » 04.07.2014, 14:41 hod.

Divim se ze pouzivas Sun Keeper lepsi volba je Azurewrath (Ja osobne postavim tu sekeru s cold dmg s int a +%dmg a na 2.1 nahodim socket) a jinak jiste ze: +%Haunt no a lepsi pasek .)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Jade Wd

Příspěvek od HELLERcz » 04.07.2014, 15:09 hod.

Gold: zkus to no, sice nevím jak , ale nějak :D prostě jsem šel do HC s jasným cílem .. mít Jade WD :D mám prt pet :D
Obrázek

Uživatelský avatar
Tyckin
Zhar the Mad
Příspěvky:1796
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Jade Wd

Příspěvek od Tyckin » 04.07.2014, 15:29 hod.

To vím že na SoJ je lepší CD, snaha byla, ale vysvětlete to prosím někdo Myriam :D Nicméně teď po nakrmení asi 40 šutry to konečně pochopila :)
Jade je jakej je, lepší zatím nevedu :) Ale protože mne to neba, nechce se mi do toho investovat materiál a shardy.

Gold Eagle
Zhar the Mad
Příspěvky:1641
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259

Re: Jade Wd

Příspěvek od Gold Eagle » 04.07.2014, 17:23 hod.

HELLERcz píše:Gold: zkus to no, sice nevím jak , ale nějak :D prostě jsem šel do HC s jasným cílem .. mít Jade WD :D mám prt pet :D
Přesně s opačným cílem jsem šel do SC z HC.

AlterEgo
Burning Soul
Příspěvky:670

Re: Jade Wd

Příspěvek od AlterEgo » 04.07.2014, 21:04 hod.

Tbro píše:Divim se ze pouzivas Sun Keeper lepsi volba je Azurewrath (Ja osobne postavim tu sekeru s cold dmg s int a +%dmg a na 2.1 nahodim socket) a jinak jiste ze: +%Haunt no a lepsi pasek .)
Pokud mas zbrane srovnatelne kvality, tak Sun Keeper vychazi nejlepe. Trash totiz nikoho nezajima a cold skill dmg boostne jen Haunt, narozdil od Sun Keepera, ktery na elity boostne veskerou dmg.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“