Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Kuki10 » 23.06.2014, 17:03 hod.

Antabus - několikrát jsme se o tom bavili ve hre: ty vole, ten Antabus mel fakt pravdu. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 23.06.2014, 17:04 hod.

Vy co hrajete jednu, nebo 2 classy, tak to tak máte. Já co hraju skoro všecko to tak nemám ani zdaleka :)
Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 23.06.2014, 21:50 hod.

myslim, ze jsem psal taky neco o tom, ze se mi tel pragon lvl nelibi. ted je to podle me nastaveny pro nolifery, kteri si u toho muzou honit. Ego samo. Pamatujete na par 100, ja ano, byl jsem stastnej jak blecha a valil to zkusit dokazat znova, coz jsem nestihl. CO ted? je mi to u prrr, naprosta nulova motivace hrat tohle dal. (ale hrat to budu, me to porad bavi)

proc lidi hrajou jen best build - mate naprostou pravdu, protoze muzou. A proc vsichni hrajou jen to same? protoze to je nejlepsi. Ono kdyby si blizaci trosku makli a srovnali to ... ale to ne, to posili/zeslabi neco zas uplne nesmyslne a vytvori tak new max build, ktery vsichni pojedou. Ono me se nelibi hlavne to, ze ty postavy proste nejsou vyrovnany a podle me jsou nektery "na ho*no". proc by meli davat T6 jen urcity chary a ne vsichni? Nemyslim hrace, na vysoky T je potreba si to vychytat, neco nafatmit atd. Zajimava by byla v tomhle pripade nejaka statistika, kolik barbu, monku ... atd je schopnzch chodit solo T6, ale tak aby potvory zabijeli zhruba stejným tempem. Možna by jsme se divili.

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 23.06.2014, 23:30 hod.

Ride: už jsem to psal, ale ještě to zmíním. Rád se dívám, kdo chodí v rift it forward solo T5+ a je to téměř vždy, v 95% jade wd. Zbylých 5% zahrnuje cruse s brokovnicí, sem tam je tam pet wd a viděl jsem tam jednoho wizarda. To je vše. Nikdo jiný tam to solo nechodí. Alespoň před 5 dny, kdy jsem tam výrazněji naposledy koukal, to tak ještě bylo.

Musím jenom říct, že tohle hraní nejlepšího jde naprosto mimo mě. Hraju, co mě baví a jade wd jsem ještě furt nepostavil. V době vydání D3 byl WD můj první char, pak jsem hrál furt DH - dlouho, než ho konstantními nerfy poslali v mých očích do kytek. Nejsem frustrovaný z toho, že můj současný MotE barbar by solo t6 pižlal dlouho, pokud by tam vůbec přežil, aby měl zároveň nějakou rozumnou damage, ani moc neřeším jiný věci. Ať si fakt hraje každej co chce, já takhle můžu u jiných jen načerpat inspiraci (třeba pro postavení fire wizze co jsem viděl u Lea, nebo cruse s brokárnou, co jsem viděl prvně v akci u Petrose, atd...) a třeba zkusit něco nového. Rozumím tomu, že na publicu to může být občas frustrující, protože lidi jsou všelijací a někoho i kicknou, protože podle nich nemá tu správnou damage, ale to podle mě dospělí lidi nebudou. Spíš nějaké rozežrané děcka. Souhlasím s tím, že to jade je přehnaný, ale tak je no. Co už :) Dříve to byl barbar s ww, ale stejně se to časem omrzelo.

Vždycky bude něco top a co je top bude mít vždy mohutné zástupy fanoušků. Vybalancované to není, o tom žádná, ale třeba to poladí. A jak pozoruju zásahy Blizzardu do herních mechanik od vydání v r 2012, tak to jade nejspíš dříve nebo později nerfnou. Ale tím to stejně nevybalancujou. Myslím si, že to ani nejde. Vždycky bude něco alespoň trochu silnější v solo hře, než to ostatní.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 24.06.2014, 09:53 hod.

... já mám cruse bez brokovnice a T5 sólo dávám celkem v poho a T6 dám taky :-))) - no musel jsem si přihřát polívčičku, ale to jsem napsat původně nechtěl, protože v tomto má Ride jednoznačně pravdu - velká chyba je nevyváženost charů a to je prostě fakt, postavit DH nebo monka, kteří by dávali T6 je skoro nereálný ( u jednoho, protože bude mít problém přežít, u druhýho, protože nebude mít dmg ) nebo když už jo, tak to zabere 10x tolik času než u jiných charů ( wd, crus, wizz ) ... což je velká škoda, protože by ta variabilita byla zase mnohem větší ...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 24.06.2014, 10:10 hod.

S prichodem 2.1 - Greter Rifts, se blizzard snazi classy nejak vybalancovat => asi budou velke zmeny.

Jinak pro zajimavost, Greater rifts budou mit nastaveny obtiznosti uplne nezavisle na herni obtiznosti, to znamena, ze nebude rozdil, jestli se otevre na T1 nebo T6, prvni obtiznost bude vzdy stejna. Potom na zaklade toho jak rychle parta kazdou uroven da, bude moci preskocit jednu nebo vice urovni obtiznosti.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 24.06.2014, 10:20 hod.

balanc se boužel u blizu bude rovnat nerfu jade a petů podle mě, takže klasika, rád se nechám příjemně překvapit

doufám že to zase celé nepřekopou jak je zvykem, vždycky někdo vymyslí něco a bude to jakoby OP, hlavně se těším na změnu dex = armor

rifty budou super už aby bylo aspoň PTR slibovali do konce měsíce tak už je načase pomalu, s tím jak zvedli dropy legend a setů má ten kdo trochu hraje všechno nasbíraný tak už to chce patch venku
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 25.06.2014, 09:28 hod.

hmm, furt se objevi zminky o tom, ze chteji pustit PTR do konce mesice, konec mesice je v pondeli ..., tak jsem zvedav
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 25.06.2014, 09:52 hod.

jo už zase byl blue že do konce měsíce navíc šla teorie že všechny ptr se dělaly ve čtvrtek takže se třeba zejtra dočkáme

taky jsem celej natěšenej jaký budou změny ikdy to ještě 100x změní než ptr skončí
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 16:13 hod.

hmm, pred tim nez pujde patch 2.1 na live servery to bude chtit asi pofarmit ubery, at je z ceho kraftit amulety ;)

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 17:13 hod.

prisel jsem na prevratnou vec, protoze se mi pravdepodobne nepodari v dohledne dobe zajistit lepsi net, tak abych si mohl trochu lip zahrat, rozjedu jednoho wize na SC :)

tri mrtvolky za mesic, jen diky netu, me vubec netesi ....

--------

jinak jsem zvedav na ty gemy, ktere jeste nejsou ani na PTR nasazene, podle toho co rika datamining to vypada hodne zajimave a hodne, opravdu hodne vzdalene mi to pripomina moznosti run z d2

kazdopadne to bude neco noveho, neco co prispeje k variablilite, neco co si nikdo nebude moct vygamblit, ale bude si to muset "zaslouzit" hrou samotnou a to se mi hodne libi ...

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 26.06.2014, 17:35 hod.

Tak hůlka na oddelani CD teleport a bude stát 25ap.:-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 17:37 hod.

to hulka zrovna podle mne nic moc ..., na teleport bohate staci CDR kolem 50%

udelal jsem jeden rift T4 s dvema hydrami solo, hydry to drti s prehledem ... padl jeden String of Ears (zadna zmena) a jeden bottomless potion

lol, at ted po relogu do T3 se mi zduplikoval offhand :))

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 26.06.2014, 17:43 hod.

Musím pak v klidu mrknout na změny. :-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 19:35 hod.

z PTR 2.1:

Ramalandi's Gift na pridavani socketu mi uz padl hned v druhem riftu, akorat zatim nejde zvednout a nema poradny obrazek, sou videt jen takove ruzove bobky ... (jeste neni plne implementovan - to pravdepodobne castecne souvisi s implementaci novych gemu, ktere na PTR taky jeste nejsou)

Z toho co jsem cetl ve feedbacku na US foru, tak zatim nikdo nevi jiste jak bude fungovat. Zatim nezodpovezeny jsou teda otazky:
- jestli prida socket jako 5. stat?
- jestli bude mozne rerolnout sockety na existujici vybave na neco a pouzit tenhle item na pridani extra socketu?

zvlast zajimave by pridani socketu navic mohlo by u ringu a amuletu, kde bychom socket na ukor jakehokoli dmg statu davali neradi, ale z toho jak popisek chapou i rodili mluvci to vypada, ze socket(y) bude pravdepodobne pridan(y) ne vymenou za stat, ale opravdu navic

druha vec, i kdyby to tak nebylo, stale to zvysuje moznosti pro enchant vybavy, predstavte si, ze padne treba zbran:
- dmg
- main stat
- loh
- vit

s pouzitim Ramalandi's Gift bude minimalne mozne efektivne "enchantnout" 2 staty, napr u enchantres zmenit loh => dmg% a pomoci Ramalandi's Gift pridat socket misto vitality

lidi si uz stezujou, ze tim vice mene bude veskera vybava, ktera muze mit sockety po patchi urcena "do srotu" a bude nahrazena vybavou lepsi, ale nastesti se ozyvaji i rozumne hlasy, ze takhle je to preci po kazdem vetsim patchi a upgradovat itemy za lepsi je proc diablo hrajem ;)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 26.06.2014, 19:44 hod., celkem upraveno 3 x.

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 26.06.2014, 19:40 hod.

Takže co máme dobré itemy a neenchantovali jsme tak se to může hodit. :-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 19:50 hod.

ono ja treba vetsinou sockety do veci i zbrani musel rolovat, tzn, minimalne si budu moci rolnout misto socketu neco jineho a sockety rolnout bud navic nebo misto neceho jineho, coz se mi nekdy taky hodi ...

pujde vylepsit i vetsina soucasne vybavy....

zalezi jak moc ten item bude vzacny, ale predpokladam, ze ne az tak moc, a kdyz uz, tak si aspon vic rozmyslim co chci vylepsovat ...

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 26.06.2014, 20:10 hod.

Tvle teď to vůbec nechápu. :-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 20:12 hod.

Firebird set, je i pres navyseni bonusu podle vetsiny hracu stale nepouzitelny, a vetsina fanousku wizarda je s upravami pro wize vseobecne hodne nespokojena, prestoze boost hydry a MM opravdu hodne posiluje, jiz v soucasnosti silny build a posunuje jej vice mene za urcitych podminek na uroven Jade WD

ale neni vsem dnum konec, zmeny na PTR jsou teprve prvni iterace a budou nasledovat dalsi ujistuje ve svem prispevku na Feedback foru Nevalistis

Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 26.06.2014, 20:29 hod.

můj tip k socketovacímu itemu: nemyslím si, že to přidá další hlavní stat - socket. Podle mého názoru to udělá maximální počet socketů pro daný item slot a člověk si bude muset stejně vybrat, místo jakého primárního affixu to použije. Např padne chesta str, vit, allres, 1 socket, tak místo 1 socketu bude umět udělat hned 3 sockety a dále rerolovat str, vit, allres na jiné hodnoty statů, popř. na kompletně jiné main staty a socket 1-3 se již u enchantress v enchanting nabídce nebude objevovat. Smyslem toho by bylo to, že hráči budou šetřit peníze za to, že velmi často chtějí někde socket(y) a ty se nedaří rolovat. Bude to taková lehká pomoc při enchantu, která může ušetřit hodně peněz. Jsem zvědavý, jestli budu mít pravdu ;)

edit pro Lea: však pro ringy a amulety mají být ty speciální legendární gemy, pokud to ještě platí a tam by to místo jiného statu nevadilo udělat ten socket, protože ten lege gem by měl být opravdu dobrý...navíc by lidi nenadávali, že nemůžou použít svůj těžce dropnutý lege gem do svého ringu, protože už utratili x desítek milionu a furt tam nemůžou narolovat socket - takto mají socket jistý a můžou použít svůj lege gem. Dává to smysl, co jsem napsal?
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“