PTR 2.1 Online
V obyč riftu dostaneš fragment na obtížnsot 1 ... otevřeš si 1 pak ... a jak budeš dostávat další fragmenty záleží, jak si povedeš v tom daném riftu ... pokud budeš rychlý a v lvl 1 to projdeš ani ne za polovinu času příklad, tak po zabití guardiana dostaneš přístup rovnou do lvl 9 např.
Je to jen o tom že stoupáš nahoru do vyšších lvl a je to těžší a těžší a když nechceš tak prostě nejdeš a dáš si obyč rift no
Je to jen o tom že stoupáš nahoru do vyšších lvl a je to těžší a těžší a když nechceš tak prostě nejdeš a dáš si obyč rift no
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: PTR 2.1 Online
já jen ža aby jsi neměl pak jen plnout ruhlu fragmentů na něco co sji náhodou nějak udělal a budeš mít pak problémy přežít
koukám kongora si to hraje na lvl 16 pohoda ale kolem lvl 30 co dával alka a jeden wd tak to bylo maso fakt
ps: ty expy co lítají momentálně je asi bug hra je oblivněná tím na jakou obtížnost to založíte to by tak nemělo účinkovat
koukám kongora si to hraje na lvl 16 pohoda ale kolem lvl 30 co dával alka a jeden wd tak to bylo maso fakt
ps: ty expy co lítají momentálně je asi bug hra je oblivněná tím na jakou obtížnost to založíte to by tak nemělo účinkovat
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Imho to je ohlášený "The Cesspools"Darkness píše:mezi oficialne neohlasene novinky patri treba "Tresure Realm" (aneb vysneny goblin boss)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
ty xp jsou no divné .. jsem během chvíle udělal paragon ..
na HC to bude samo, že jiné no .. na softu umřeš a co no
Já se snažím najít portál do zlatákového ráje ..
witek: to není ono .. Cesspools je lokace v riftu, ne ?! že tam nebudou nové mobky ... ale prostě jen nové prostředí.
na HC to bude samo, že jiné no .. na softu umřeš a co no
Já se snažím najít portál do zlatákového ráje ..
witek: to není ono .. Cesspools je lokace v riftu, ne ?! že tam nebudou nové mobky ... ale prostě jen nové prostředí.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jj, Cesspools je tohle a ten special "Treasure rift" jsem v poznamkach k patchi nevidel
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
A funguje to tak, že musím zabít goblina a on nechá po sobě nějakej portál jo ? goblina zabít někde v rámci plnění bounties ?
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
zabijes goblina a to te automaticky teleportne do Tresure riftu, jestli to musi byt behem bounties nevim, ale stalo se to typkovi behem plneni bounties
na T2 je hlaseny zisk z toho mini riftu cca 45 mil krome spousty imperial gemu a dvou lege
na T6 goldy zatim v rozmezi 100-210 mil
par screenshotu tady
na T2 je hlaseny zisk z toho mini riftu cca 45 mil krome spousty imperial gemu a dvou lege
na T6 goldy zatim v rozmezi 100-210 mil
par screenshotu tady
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Ma vobec vyznam hrotit D3 teraz, ked sa zacne hravat ladder?
No a žebříčky nám osazují na prvních místech exploiteři ...
využijou bug, kdy jdou postupně až do lvl 100 GR a mobky jsou tam asi jako lvl 1 ... musí se založit s charem co má 1.level, ten pak může leavnout a jde se na to
využijou bug, kdy jdou postupně až do lvl 100 GR a mobky jsou tam asi jako lvl 1 ... musí se založit s charem co má 1.level, ten pak může leavnout a jde se na to
Jak jinak že? ty žebříčky . Treasure realm vypadá hodně dobře
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Někdo psal asi před týdnem na bnet foru něco ve smyslu: "musím se smát lidem, kteří se chtějí měřit v žebříčkách, exploiteři, boteři a nolifeři budou na konci dříve než si založíte nový char". A taky se tak stalo, normální lidi pracují a ještě to ani nepustili, expoiteři maj dohráno a nolifeři jsou na předních příčkách .
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PTR servery jsou celkem asi v zadeli .. čekací doba je 5 minut prý .. a čekal jsem 20 minut
Jinak sezony půjdou taky v PTR v rámci patche PTR ? to dají nějakou měsíční sezonku ne
Jinak sezony půjdou taky v PTR v rámci patche PTR ? to dají nějakou měsíční sezonku ne
-
- Wraith
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Sezóny nejsou zatím dostupné
Z patch notes:
Z patch notes:
Please note that Seasons are not yet available for testing on the PTR. This feature will be enabled at a later date.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ty goldy asi tak nemaj být ne? :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Zalezi jak moc raritni je ten riftik :-) ale je to pohádkové :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jeden takovej a ses zahojenej. :-D
To je jako po zabití každého goblina?
To je jako po zabití každého goblina?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No jestli je to po zabití každýho goblina, tak výskyt pytlíkářů nerfnou na 1goblin/50rifts/25bounties
Ty .. já teď schválně na PTR (po 40 minutách jsem se tam dostal ) testuju, že chodím lokace, kde se tak ti goblini vyskytují ... zabil jsem zatím 5 a ani jeden mě nikam neportnul tak uvidíme no ... budu zkoušet dál.
No a jinak bílé, obyč chestky více svítí bíle takže je není možné přehlédnout.
A taky mi přijde, že zase mají chybu v rychlosti animace skoku u Barbara .. skáču zase pomaleji jako dědek
No a jinak bílé, obyč chestky více svítí bíle takže je není možné přehlédnout.
A taky mi přijde, že zase mají chybu v rychlosti animace skoku u Barbara .. skáču zase pomaleji jako dědek
zajímavý, takže je tam nějaká podmínka (bounties only, rift only) nebo spíš určitá šance na spawnutí portálu.