PEJSKARI
Tak já bych asi na fetiše volil ten Doombringer, ten je hódně povedenej Krom dmg a toho physical bonusu navíc ještě budeš mít životy či life per hit, a to se počítá. Sun Keeper taky solidní, ten taky jde, pokud se ti zdá že elitky trvají moc dlouho a mobíky klátíš pohodově
Jinak mám kámoše co mu Kukri dropla už asi 3x, budu s ním muset začít chodit v partě Z Kadaly zkouším WH pásek, ale očividně těžce těžce podpultové zboží
Jinak mám kámoše co mu Kukri dropla už asi 3x, budu s ním muset začít chodit v partě Z Kadaly zkouším WH pásek, ale očividně těžce těžce podpultové zboží
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI
Můj názor je ten, že sun se hodí, když farmíš mathaela anebo jezdíš Rift it forward - čili pouze Rift guardiany. Jinak se vyplatí Doom. Já jezdím s doomem taky, podobným jako máš ty, a nemůžu si to vynachválit. Obecně ti Sun přidá pouze 4% damage navíc do elitek (24-20), což se podle mě rozhodně nevyplatí - nehledě na to, že má mnohem menší DPS. Možná zvaš ten rheno flayer, pokud ti sedí build s žábama
Tak už mám vše, co jsem chtěl Kukri padla včera!! jupijou!! viz profil. BBV jedu nonstop a je to znát
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Buchis: mě dropla včera v riftu . byl to navíc doubledrop s Jade ramenama .
jojo, uz to ctu v dropech, odpo si te pridam, a koukej se snazit najit ju me :-))
Buchis je death, ať žije herdek
až do neděle se tam bohužel nedostanu asi :/ :/. možná dneska,ale až okolo 22:00.
Seton - tak ta Kukri je ukrutně hezká, tu chci S takovou musí být radost hrát
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
jj, takovou kukrinu bych taky rád
Určitě se Vám poštěstí . Já tu svou hledal od PL112 do PL311
Gratuluju - ať máš motivaci tak:
- chybí Ti amulet podobného rolu jako máš jen tento
http://eu.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo
- chybí Ti kalhoty
http://eu.battle.net/d3/en/item/hexing-pants-of-mr-yan
Pak to bude defakto dokonalý WD - ale můžeš být v klidu, mě to chybí více méně taky Každopádně kukrina super rolnutá.
- chybí Ti amulet podobného rolu jako máš jen tento
http://eu.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo
- chybí Ti kalhoty
http://eu.battle.net/d3/en/item/hexing-pants-of-mr-yan
Pak to bude defakto dokonalý WD - ale můžeš být v klidu, mě to chybí více méně taky Každopádně kukrina super rolnutá.
Díky. a díky za titul téměř dokonalé WD rollnutá je pěkně, jen co je pravda . a po patchi re-rollnu socket na něco jiného a socket přidám přes tu lege vychytávku .
Jojo, Julias Cameo se zatím nepoštěstil, ale tak snad to přijde . Mám jeden v truhle, ale ten je se STR takže nic.
Motivaci určitě ještě mám,minimálně dotáhnout na max věci,co mají jen 10-11% k FA
Jojo, Julias Cameo se zatím nepoštěstil, ale tak snad to přijde . Mám jeden v truhle, ale ten je se STR takže nic.
Motivaci určitě ještě mám,minimálně dotáhnout na max věci,co mají jen 10-11% k FA
No hlavne ti chybi trifecta ringy a rukavice, hexingy, witching hour, pak to bude teprv oupí .. takze vlastne pulka veci a dobry je jen to kukri , ale i amulet se mi libi nezlobil bych se za nej .. heal z arcane sere pes
Naposledy upravil(a) Hamman dne 27.06.2014, 11:11 hod., celkem upraveno 1 x.
Ale no tak!!! fuj hammane, takhle mi kazit radost při pátku! zalez
a pak už tohle oupí bude crap, které nahradí nové lege
Promin no , me to nedalo, kdyz ti tu pisou, ze je to oupí .. to kukri je, to joo .. na t6 se hodi, t4 uz bude zase k prdu a spis bude na skodu, ale o tom jindy .. ale dobrej drop
maja: no a kterej? neni kterej , dobry bude gemovat bez rerollu a vyuzit to na neco jinyho, ale co jsem koukal, tak nic lepsiho pro doctory tam neni.. ani dalsi pasivku z amuletu nevyuzijes, protoze jakou potrebujes navic? stacej ti 4 a neni tam zadna dalsi uzasna co by ti extra pomohla
maja: no a kterej? neni kterej , dobry bude gemovat bez rerollu a vyuzit to na neco jinyho, ale co jsem koukal, tak nic lepsiho pro doctory tam neni.. ani dalsi pasivku z amuletu nevyuzijes, protoze jakou potrebujes navic? stacej ti 4 a neni tam zadna dalsi uzasna co by ti extra pomohla
Naposledy upravil(a) Hamman dne 27.06.2014, 11:15 hod., celkem upraveno 1 x.
No toho se právě bojím, sotva to doskládám a už to bude v haj*lu? to snad ne :/ doufám že právě stálice jako SMK,TaT a MoJ budou stále v kurzu
hame, v ochutnávce PTR možná, ale vše je jen do času, každopádně gz ke kukimu Sete, na tu chvilku radosti to dá
Achjo, zkratky blby dobry je jak vsichni ze vseho delaj zkratky a ja pak nevim, o cem se mluvi .. alespon TaT vim, zbytek ej proste helma na pety, tat jsou rukavice na pety a kukri je klacek na pindoury (zajimavy)Seton píše:SMK,TaT a MoJ budou stále v kurzu
maja: jj tak casem urcite , ale vsak to je dobre, aspon duvod proc zase farmit, az neco vymyslej .. treba v tech sezonach prinesou neco zajimavyho, kazdopadne ja neptorebuju zadnou kukri apod, spis at mi daji nejakej 1h s co nejvetsim dps .. na 2.1 z te co mam pujde udelat cca 2.600dps a socketem, to bude jinej dmg , tedka ma o 230 min
No vidíš že víš, pěkně si to odhadl.
MoJ- Mask of Jeram
SMK- Starmetal kukri
TaT- ty jsou jasný
TMF- Tall mans finger (prsten na psa)
RoRG- prst na sety
GTFO- Get the f*ck out
MCBP- Máma co bych píchal (MILF)
a tak dále a tak dále. Dnešní uspěchaná doma si zkratky vyžaduje.
MoJ- Mask of Jeram
SMK- Starmetal kukri
TaT- ty jsou jasný
TMF- Tall mans finger (prsten na psa)
RoRG- prst na sety
GTFO- Get the f*ck out
MCBP- Máma co bych píchal (MILF)
a tak dále a tak dále. Dnešní uspěchaná doma si zkratky vyžaduje.
MCBP a MILF samozrejme vim