PEJSKARI
-
- Fallen Shaman
ty jo tak to musim zkusit protoze mam mojo botky a chestu tak uvidime jak to stim pujde spojim to s augilem a BT a uvidime jak to pofrci
Re: PEJSKARI
ještě dotaz ke psům. Pokud použiju Burning dogs runu, tak pes dává kompletně jenom Fire DMG, nebo kouše Physical a AOE efekt je Fire? vzhledem k tomu, že mám vše na Physical, tak bych to změnil z Burningu na Life link Díky
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Proc to nevyzkousis? Ja nevim
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
-
- Fallen Shaman
ano jen aura je fire a dmg je psychikal myslim ze to tu psal Yaka
snad to bude lepsi
snad to bude lepsi
Naposledy upravil(a) KrtekKazatel dne 23.06.2014, 15:06 hod., celkem upraveno 1 x.
hamman . vysoce hodnotná odpověď . Nevím, teď mě to napadlo a teď to chci vědět a teď sem v práci,takže to nevyzkouším ;-)
Kdo nemá v praci diablo?
Se přiznám že Zuni set taky můžu dát dohromady, ovšem přijdu o dost výhod (Asheara bonus, pickup navázaný na pasivku na globy, žádný Gargantua...). Zásadní problém vidím v nedostatku fetish army a pasivky na fetiše, že se to prostě "tluče".
Mít jen skill, mám přeci problém když natáhnu bačkory a je tam velmi dlouhý cooldown, pak nemám pomalu čím bojovat No a mít i pasivku je zase pitomý, páč ty fetiše co si mezitím vyvolám pasivkou, mi pak ti ze skillu zabijou A že se bonus do fetish army nepočítá na pasivkové je taky pitomost řekl bych, proč to rozlišovat, fetiš jako fetiš ne, ale asi by to pak bylo ještě víc OP
Krom toho co pak používat místo žabek? Žádnej šikovnej "manovej" skill co by dával solidní dmg a co by člověk utáhnul mne nenapadá, obzvlášť aby ještě ideálně těžil z mých physical bonusů...
Mít jen skill, mám přeci problém když natáhnu bačkory a je tam velmi dlouhý cooldown, pak nemám pomalu čím bojovat No a mít i pasivku je zase pitomý, páč ty fetiše co si mezitím vyvolám pasivkou, mi pak ti ze skillu zabijou A že se bonus do fetish army nepočítá na pasivkové je taky pitomost řekl bych, proč to rozlišovat, fetiš jako fetiš ne, ale asi by to pak bylo ještě víc OP
Krom toho co pak používat místo žabek? Žádnej šikovnej "manovej" skill co by dával solidní dmg a co by člověk utáhnul mne nenapadá, obzvlášť aby ještě ideálně těžil z mých physical bonusů...
-
- Fallen Shaman
tak sem dostal da se rict dokonale TaT rukavice a rtazem sem sel prez 1M dmg
CG! ty jsou hodně přísný!
Kurnik, že má postava pět prstů a přitom může nosit jen jeden prsten na jedné ruce to mě štve
-
- Fallen Shaman
to me take stve ale si to predstav ze by si mohl pouzivat 10 prstenu a ktomu jeste 2 nausnice to by byl masakr
2 náušnice lol jak prase . jasný a třeba ještě lege ponožky nebo piercing s cold elementem
-
- Fallen Shaman
tak jako proc ne nausnice? mas prsteny a naramky a nahrdelnik tak proc ne nausnice klidne i piercing to by b yl pak narez
Jak to tu čtu a chlámu se u toho, tak to úplně vidím, že by to nakonec skončilo takhle nějak
jen musíš doufat, že se při runu v riftu nezachytíš ksichtem o něco to by bolelo .
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Asi nejhorší elitka pro takového WD by byla s affixem Magnetic
nebo náběh jedné nejmenované menšiny
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Kludne by stačilo mať 10 prsteňov ako Mandarin (nová verzia tych ringov)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Dotaz k nej hledane veci - kukri - kdo z vas ho nasel normalne ve hre, pridam si vas.
Blizz sice rekl ze vse u pani K, ale nerekl jake je to procento. Cili verim ze ta sance je sakra minimalni, vetsi je prave ve hre s temi kdo ji jiz nasli.
A dotaz - pan pet pejskar (Yaka) mi rekl vem si sun, neda mi to itak se zeptat zda vzit neco jineho, furt si rikam ze doom by pridal vice. Nejsem v tom tak zbehlej, tak se ptam, dik.
Blizz sice rekl ze vse u pani K, ale nerekl jake je to procento. Cili verim ze ta sance je sakra minimalni, vetsi je prave ve hre s temi kdo ji jiz nasli.
A dotaz - pan pet pejskar (Yaka) mi rekl vem si sun, neda mi to itak se zeptat zda vzit neco jineho, furt si rikam ze doom by pridal vice. Nejsem v tom tak zbehlej, tak se ptam, dik.
Buchis je death, ať žije herdek