Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Kolmen - to prave ne - každý jede jak potrhlej prave proto, ze ji ma a tak muze do cehokoli vlitnout naprosto bezhlave. kolikrat jsem to videl - vlitnou do 3 elit a prask, procne + lahev/utek/port do mesta+eventuelní brečení jaký to byl hroznej pack :-D (dle hrace a velikosti jeho posrani, hlavně že DH tam stoji a snaži se bojovat bez pas). Když uz dotyčny pan zustane, tak začne hrat chvilku normalne resp. přepne z blazna na normal. To však trva jen do doby, než muže znovu použit pasivku + par minut.
amulet - :-D pobavilo. Jsem zvedavej, kolik z vas pasivkařů by ho používalo, kdyby jste ju nemeli. Ani jeden. Mit ju normalne, machtuju že taky chodím T6, protože, když se to posere, tak jsem v klidu.
amulet - :-D pobavilo. Jsem zvedavej, kolik z vas pasivkařů by ho používalo, kdyby jste ju nemeli. Ani jeden. Mit ju normalne, machtuju že taky chodím T6, protože, když se to posere, tak jsem v klidu.
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
Teď uvedu příklad. Hraju Jade WD a ano jeho pasivka je dle mého jedna z nejlepších ve hře a byla taková už ve Vanille (nemám zkušenost z crusem) Jenže Jade se hraje že musíte bejt uprostřed všeho aby jste neco zabily, cili to znamená přes SW nabehnout do kupy mobů, použít SH a nejlépe tím samým SW co jsem tam vbehl také vybehnout ven pokud něco přežije. Jenže teď tady máme afixi jako je třeba elekrocute, kterej vás dokáže sesmažit tak rychle, že ani nebudete vědět o co šlo. A to můžete mít AR, armoru a hp kolik jen chcete, je to uplně jedno, prostě stejně dostanete šlehu (obzvlášť je li ve hře další wd s fetišema).
Pak to prostě bez pasivky hrát nejde. Ale zase si můžu v klidu dovolit třeba s wd tankovat, to je taky plus. Prostě je to udělaný, tak jak je a pokud se někomu nelíbí, že nějakej char jí má a jinej ne, tak si může třeba trhnout ploutví nebo prostě a jednoduše to nehrát. Tohle už se na forech řeší přes 2 roky a uplně zbytečně. Za pár měsíců až vyjde patch stejně všechno zase vyházíme a začneme hrát uplne novou hru. Teda stejnou hru, je ty věci co máme nám budou na dvě věci.
Jinak to že třeba dh nemá pasivku asi není problém, když s nim lidi běhaj T6 s prstem v nose, kde je nemůže takřka nic zabít a ktomu rozdávaj nehoráznou demage. Když to postavili oni, můžete i vy...
Pak to prostě bez pasivky hrát nejde. Ale zase si můžu v klidu dovolit třeba s wd tankovat, to je taky plus. Prostě je to udělaný, tak jak je a pokud se někomu nelíbí, že nějakej char jí má a jinej ne, tak si může třeba trhnout ploutví nebo prostě a jednoduše to nehrát. Tohle už se na forech řeší přes 2 roky a uplně zbytečně. Za pár měsíců až vyjde patch stejně všechno zase vyházíme a začneme hrát uplne novou hru. Teda stejnou hru, je ty věci co máme nám budou na dvě věci.
Jinak to že třeba dh nemá pasivku asi není problém, když s nim lidi běhaj T6 s prstem v nose, kde je nemůže takřka nic zabít a ktomu rozdávaj nehoráznou demage. Když to postavili oni, můžete i vy...
Ride: tvl děláš jako by pasivka byla buh ví co, jako máš 2s na ustup to kolikrát je tak málo, že nestihneš vůbec nic. Zkoušel jsi třeba wd postavit tak aby mohlo chodit bez pasivky, aby přežilo vyšší T na pohodu? Nezkoušel, já jo a můžu v pohodě konstatovat, že je to pak char uplně na dvě věci - nedám pak žádnou demage, s přezitím se takřka nic nezměnilo, stejně dokáže během chcíle ripnout a jako support taky stojí za starou bačkoru ( i když supp na demage je celkem dobrej, ale vše trvá než se nabije)
Kdežto DH není problém postavit na přežití vyšších T. Jenže to jsou ty lidi co ani nevěděj co je ve hře za ruzny itemy a kouknout někde na fora nebo na streamy je pod jejich uroven a pak o tom charu věděj velký kulový...nebo brecej jak jim nic nepadá a podobný nesmyli...
kua to me zase vylít tlak...nic resit to nemá naprostou cenu, nekdo bude brecet a narikat stale to je hold zivot....
Kdežto DH není problém postavit na přežití vyšších T. Jenže to jsou ty lidi co ani nevěděj co je ve hře za ruzny itemy a kouknout někde na fora nebo na streamy je pod jejich uroven a pak o tom charu věděj velký kulový...nebo brecej jak jim nic nepadá a podobný nesmyli...
kua to me zase vylít tlak...nic resit to nemá naprostou cenu, nekdo bude brecet a narikat stale to je hold zivot....
-
- Minion of Destruction
no možná bys musel začit přemyšlet jak to hrat abys prezil a možna bys hned nechodil vysoký T ááájéje :-)
a 2 sec jsou vic než 1, takže na zdrhani mas opravdu tunu casu
a 2 sec jsou vic než 1, takže na zdrhani mas opravdu tunu casu
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Koukat na streamy mi fakt přijde zbytečný... přece nebudu koukat na to jak někdo hraje... Něco málo přečtu na foru něco málo vyzkouším a +- to skloubím s tím co tuším a mám a něco z toho vznikne...
Nevím proč tak hrozně řešíte pasivky... Pasivka u WD je super a le dá se ripnout i přez ní... Pasivka u cruse je podle mně až moc dobrá... alespoň co jsme včera viděl v partě...
Ride Nehraj public a s blbcema a nikdo v partě pak nebude hrát "hurá" style... i když je fakt že pod T3 to dělám taky...
Nevím proč tak hrozně řešíte pasivky... Pasivka u WD je super a le dá se ripnout i přez ní... Pasivka u cruse je podle mně až moc dobrá... alespoň co jsme včera viděl v partě...
Ride Nehraj public a s blbcema a nikdo v partě pak nebude hrát "hurá" style... i když je fakt že pod T3 to dělám taky...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Kolmen1: Kolmene, prosím tě, pouč mě jako někoho, kdo ví o dh kulový, jaké má nosit itemy, aby ho na T6 nemohlo téměř nic zabít. Díky.
P.S.: ten amulet, co ti jich padlo 10 mi za 370 paragonů nepadl ještě ani jeden a ano, o existenci tohoto amuletu vím. A vím i o ramenou, které při portění redukují damage o 50%. Při nich si ale člověk dost redukuje damage, protože nemůže nosit setovky, takže je to volba, ale divná. Pasivka by byla lepší.
P.S.: ten amulet, co ti jich padlo 10 mi za 370 paragonů nepadl ještě ani jeden a ano, o existenci tohoto amuletu vím. A vím i o ramenou, které při portění redukují damage o 50%. Při nich si ale člověk dost redukuje damage, protože nemůže nosit setovky, takže je to volba, ale divná. Pasivka by byla lepší.
Kubizek: Nebudu ti tady nic radit, dh jsem hral naposledny pred rokem a pul a to na SC. Ale jsou to asi 3 tydny co jsem někde četl zajívaj článek a viděl asi 4 videa ruznych DH kde na HC chodily T5-6 a pri boji se trema elitama si to davali az neskutecne jednoduse...mám za to že to muselo bít postavene na regenu discipliny a neustálem spamování smoke nebo tak něco. nedávno jsem hrál T5 s jiným DH a ten mohl v pohodě postávat v jakýmkoliv sajrajtu a hp se mu ani nehli, takže to asi postavit jde jen vedet jak na to.
A to že ti ten amulet nepadl tak to je asi hold smula, ale neverim, ze kdyby jsi ho opravdu chtel, tak ze nekomu z party padl a urcite stacio se jen zeptat aby ti ho dal.
Já treba jeden nosim neustále u sebe a treba když vydim že jde do tuhýho nebo procne pasivka, hned ho prehazuju.
A to že ti ten amulet nepadl tak to je asi hold smula, ale neverim, ze kdyby jsi ho opravdu chtel, tak ze nekomu z party padl a urcite stacio se jen zeptat aby ti ho dal.
Já treba jeden nosim neustále u sebe a treba když vydim že jde do tuhýho nebo procne pasivka, hned ho prehazuju.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
kolmene právě na toho jade sem myslel, to je přesně ono,co sem popisoval. Jade je momentálně nejsilnější build ve hře, tohle by mělo být něčím vykoupené pro jeho nositele, když si takový build vybere z mnoha mnohem bezpečnějších a krájí s ním i třeba T6 - ale není, má spirit vessel a tak vubec neřeší že nemá pořadnou obranu a že hraje riskatně (nic proti tomu stylu, každy hraje jak se mu libí) Zopakuju poněkolikáté, jak je něco "must have", tak to není vybalancované, moje zamyšlení se nad rolí pasivek ve hře neber jako flame nebo snad brekot že někdo hraje se silnější postavou, to je mi opravdu ukradený WD sem si nahrál hodně tak proto mluvím hlavně o WD, např ke crusovi toho zase moc nevím, ač si myslím, že je to případ jak přes kopírák.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Kolmen1: asi je to smůla. V partě ten amulet padl někomu jednou. Tehdy jsem DH "nerevitalizoval". Takže říkat obecnosti tohoto typu není vždycky úplně košer. Ale já si nestěžuju. Ten smokescreen je samozřejmě fajn, ale to je build, tam o itemy až tak moc nejde, jen částečně, ale není to zas tak zásadní
-
- Minion of Destruction
Kolmene ja taky daval na T5 elity uplne jednoduse. V parte byly 2WD+WIZ, takže se uplně všechno dávalo jednoduše a vlastne jsem jen chodil a sbiral veci :-). Na co stahovat a o barba zajem taky skoro neni. Kolikrat jsem se s tankem prihlasil do hry, pisu ze su tank s IP kdyby neco. Oni leave nebo me kickli a to tank zadnej treba ani nemeli, monka nic.
Ono je pekny cist o DH jak davaj T5+ na pohodu, ale vetsinou je to v takovy parte, takze by to tam davalo i vemeno a pomahaj jen tim, že sosnou vše calamitou (kde je lidi berou nechapu). Ze maj treba na diabloprogress jednu z nej dmg je taky o nicem, protoze kdyz se mrknes na ty geary, tak "nemuzou" prezit solo T3, kdyz potkaj 2 elity s blbejma afixama. Nebo že by to bylo tim, že nemaj pasivku, takže proste nemužou hrat kamikaze vlitnu/procne/utecu??? Asi jo. Ja mit neco podobnyho nebo aspon jako WIZ/MONK/Crus, nejraju nic jinyho, vytunim to na aspon 2,5M dmg s poradnejma šlehama a neřeším.
taky jsem DH na T4+ tolik nepotkal. jestli ty potkavas jen takovy bouchače, tak to čumím
Ono je pekny cist o DH jak davaj T5+ na pohodu, ale vetsinou je to v takovy parte, takze by to tam davalo i vemeno a pomahaj jen tim, že sosnou vše calamitou (kde je lidi berou nechapu). Ze maj treba na diabloprogress jednu z nej dmg je taky o nicem, protoze kdyz se mrknes na ty geary, tak "nemuzou" prezit solo T3, kdyz potkaj 2 elity s blbejma afixama. Nebo že by to bylo tim, že nemaj pasivku, takže proste nemužou hrat kamikaze vlitnu/procne/utecu??? Asi jo. Ja mit neco podobnyho nebo aspon jako WIZ/MONK/Crus, nejraju nic jinyho, vytunim to na aspon 2,5M dmg s poradnejma šlehama a neřeším.
taky jsem DH na T4+ tolik nepotkal. jestli ty potkavas jen takovy bouchače, tak to čumím
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
K pasivkam radsi no comment, ale ja tak jeden den premyslel, proc lidi chtej hrat jen ty nejsilnejsi buildy a rekl bych, ze to je proto, ze "muzou".
Proto, ze je hra i na T6 prilis lehka. A jak pise kolmen, ze si to muzou dovolit i bez obrany a nepotrebojou v parte zadne support chary, protoze proste vsechno sejmou driv nez ono je.
Jenze v pripade, ze by byl treba Torment 10 a neslo to bez support charu, tak zas budou lidi brecet, ze chodit na T10 nema smysl.
Takze je to vsechno o nicem, brecet boudou furt a resit to, ze jeden build dava 2x tolik dmg nez build jiny, a i kdyz by ten build byl pri vyssi obtiznosti nepouzitelny, to uz nikoho nezajima. .... protoze pokud by vyssi obtiznost byla, tak si vybreci nerf ... aby to slo zas davat s jen ciste dmg buildy ...
Proto, ze je hra i na T6 prilis lehka. A jak pise kolmen, ze si to muzou dovolit i bez obrany a nepotrebojou v parte zadne support chary, protoze proste vsechno sejmou driv nez ono je.
Jenze v pripade, ze by byl treba Torment 10 a neslo to bez support charu, tak zas budou lidi brecet, ze chodit na T10 nema smysl.
Takze je to vsechno o nicem, brecet boudou furt a resit to, ze jeden build dava 2x tolik dmg nez build jiny, a i kdyz by ten build byl pri vyssi obtiznosti nepouzitelny, to uz nikoho nezajima. .... protoze pokud by vyssi obtiznost byla, tak si vybreci nerf ... aby to slo zas davat s jen ciste dmg buildy ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Když vyšlo Diablo, tak inferno bylo těžké. Když jsme s kámošem přišli na inferno do 2. aktu a narazili na elitiní vosy, tak bylo zle. Bylo tak zle, že jsme na to zírali s otevřenou hubou a v panice po sobě řvali hlášky typu "jak chceš tohle k***a zabít"? Bylo to samozřejmě na softech. To bylo v pátek v 5 v podvečer. Tak jsme tak přemýšleli, co s nima budeme dělat, měli jsme každý asi 600k goldů, tak jsme chodili do aukce, kde za ty prachy nic moc nebylo, pak zase na ty vosy za město a tak furt dokola až jsme zjistili, že je sobota 10 ráno. To nás vůbec nezlomilo a pařilo se až do noci, pak 4 hodiny spánku a v neděli to začlo nanovo, než se člověk musel začít chystat do práce. To byla PAŘBA! Jenže kdo je ochotnej to takhle hrát? Průměrný zákazník Blizzardu to není. Místo aby pařil hell a byl spokojenej, tak bude řvát, že inferno je těžké. Klasika. Doba, kdy to bylo fakt těžké je pryč.
Na druhou stranu, když jsem se nedávno díval na Kripparriana, jak pařil D2 na hell a jak to tam padalo samo a hp se mu ani nehly, protože byl nagearovaný, tak mi přišlo, že co se týče obtížnosti, tak ani tehdy to v porovnání s dneškem nebylo nic extra tuhého...T6 může být lehké, nicméně jako solo pro spoustu charů je to stále na hc furt o držku. Na druhou stranu ono to v té partě musí být snažší. Takové bylo přece zadání zákazníků, kteří v době vydání D3 řvali, že multiplayer je strašně těžký a vyplatí se hrát jen solo. Tak Blizzard srazil podpatky, udělal mulťák tak, jak ho udělal a jsme tam, kde jsme.
Na druhou stranu, když jsem se nedávno díval na Kripparriana, jak pařil D2 na hell a jak to tam padalo samo a hp se mu ani nehly, protože byl nagearovaný, tak mi přišlo, že co se týče obtížnosti, tak ani tehdy to v porovnání s dneškem nebylo nic extra tuhého...T6 může být lehké, nicméně jako solo pro spoustu charů je to stále na hc furt o držku. Na druhou stranu ono to v té partě musí být snažší. Takové bylo přece zadání zákazníků, kteří v době vydání D3 řvali, že multiplayer je strašně těžký a vyplatí se hrát jen solo. Tak Blizzard srazil podpatky, udělal mulťák tak, jak ho udělal a jsme tam, kde jsme.
- Darkness
- The Butcher
jj, takze ja vidim, ze hlavni a zasadni problem co v diablu 3 je, je zdegenerovana hracska zakladna, ktera akceptuje jako hratelny jen jediny "nejlepsi" build jedine classy a zbytek ignoruje ..., protoze muze ...
premyslel jsem jak by se mel dal ubirat vyvoj podobnych her, aby k tomu nedochazelo, a zatim vymyslel jen to zvysenin obtiznosti ..., aby hra solo a s jednou classou byla na nejvyssi obtiznost nehratelna ...
premyslel jsem jak by se mel dal ubirat vyvoj podobnych her, aby k tomu nedochazelo, a zatim vymyslel jen to zvysenin obtiznosti ..., aby hra solo a s jednou classou byla na nejvyssi obtiznost nehratelna ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak největší problém je, že když někdo nedává největší obtížnost tak buli.
Ten nej build samozřejmě taky.
To su snad sám, co občas vemu úplně crazy build a itemy a pobiham spokojeně na T1-3?
V Bfku jediný na co se zmuzou ze ti napíšou hacker ale nic s tím nenadelaji.
Tady si to bohužel vybreci....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Ten nej build samozřejmě taky.
To su snad sám, co občas vemu úplně crazy build a itemy a pobiham spokojeně na T1-3?
V Bfku jediný na co se zmuzou ze ti napíšou hacker ale nic s tím nenadelaji.
Tady si to bohužel vybreci....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Zdegenerovaná hráčská základna Hezky, za to máš odemě palec nahoru
Ne, tak je to byznys a akcionáři Blizzardu chtějí vidět peníze. A ty ten Blizzard nevydělá tím, že udělá hru pro hrstku hardcore pařanů, ale tím, že uspokojí děti, adolescenty, pubescenty a příležitostné hráče. Dále magory, kteří se nervují při prvním herním záseku; netrpělivé lidi, maminky na mateřské dovolené, atd..
Co by mohl Blizzard udělat by mohlo být, že by si člověk dokoupil nějaký balíček pro hardcore hráče. Třeba za 5 dolarů, že by ti to odemklo obtížnost, po jejímž zapnutí by ses mohl opět dostat do království beznaděje a zmaru. Jenže to zase neudělají, protože pro hrstku lidí se to prostě nevyplatí.
Ne, tak je to byznys a akcionáři Blizzardu chtějí vidět peníze. A ty ten Blizzard nevydělá tím, že udělá hru pro hrstku hardcore pařanů, ale tím, že uspokojí děti, adolescenty, pubescenty a příležitostné hráče. Dále magory, kteří se nervují při prvním herním záseku; netrpělivé lidi, maminky na mateřské dovolené, atd..
Co by mohl Blizzard udělat by mohlo být, že by si člověk dokoupil nějaký balíček pro hardcore hráče. Třeba za 5 dolarů, že by ti to odemklo obtížnost, po jejímž zapnutí by ses mohl opět dostat do království beznaděje a zmaru. Jenže to zase neudělají, protože pro hrstku lidí se to prostě nevyplatí.
Kde jsem prosimtě psal, že nejsou potřeba supp chary?
Já třeba osobně s jade T6 v partě nechodim, T6 jedu pouze solo a to díky unitě ringu. V partě chodim T5, je sic pravda, že T5 pak mužeme chodit bez jakýhokoliv tanka, ale stejně jsem rád když v partě jsou. Ideální sestava na rychlé efektivní farmení vysokých T je dle mého:
Bába s jakým koliv buildem - idealne ertquek mrazící, snížené cdr a pásek na sprint po zařvání WC
Monk pouze jako supp. pacička, serenity, cyklone...
WD s kukri a fetišema
WD jade
A jako další zásadní problém vidim v tom, že i když někde ripnu, tak ve finále je to uplně jedno, protože novej char mám vyexpenej za pár hodin a hl záložní gear třeba konkrétně na Jade mám ještě další 2ks komplet.
Třeba v sobotu mě blizz odpojil a kopl do menu na solo T6. Samozřejmě jasnej rip a tak jsem jen přešel na jinou postavu kde byl takřka ten samej gear. Tohle mě přijde docela ubohý když za pár dní hraní jsem schopnej to vše nafarmit znovu. Goldy taky řešit nemusim, za prvé jich mam dost z vanilly a za druhé se 7000%GF na T6 padaj neustále hromádky goldů 50k+ a to pak můžete enchantovat a gemovat do alelůja.
Obtížnost radši řešit nebudu, Kubizek to řekl moc pěkně. Po vydání to bylo diablo, teď už to jen takovej odvar. Stížit by to chtělo, ale přijde mi dost ubohý jen jim zvýšit HP a demage, ale chtělo by to taky jiný změny. mozností je dost a dost, třeba na vyšších T poupravit affixy, Každej člen elity by mohl dávat jinej afix, bílí mobové by mohli taky klidně mít nějakou svojí vlastnost kterou by vám skodily krom fyzický demage atd atd. možností jak by to šlo upravit je dost a dost, jen by hold někdo musel chtít s tim vubec neco dělat. Asi to taky není jen tak zasahovat takhle do systémů hry, ale...
Já třeba osobně s jade T6 v partě nechodim, T6 jedu pouze solo a to díky unitě ringu. V partě chodim T5, je sic pravda, že T5 pak mužeme chodit bez jakýhokoliv tanka, ale stejně jsem rád když v partě jsou. Ideální sestava na rychlé efektivní farmení vysokých T je dle mého:
Bába s jakým koliv buildem - idealne ertquek mrazící, snížené cdr a pásek na sprint po zařvání WC
Monk pouze jako supp. pacička, serenity, cyklone...
WD s kukri a fetišema
WD jade
A jako další zásadní problém vidim v tom, že i když někde ripnu, tak ve finále je to uplně jedno, protože novej char mám vyexpenej za pár hodin a hl záložní gear třeba konkrétně na Jade mám ještě další 2ks komplet.
Třeba v sobotu mě blizz odpojil a kopl do menu na solo T6. Samozřejmě jasnej rip a tak jsem jen přešel na jinou postavu kde byl takřka ten samej gear. Tohle mě přijde docela ubohý když za pár dní hraní jsem schopnej to vše nafarmit znovu. Goldy taky řešit nemusim, za prvé jich mam dost z vanilly a za druhé se 7000%GF na T6 padaj neustále hromádky goldů 50k+ a to pak můžete enchantovat a gemovat do alelůja.
Obtížnost radši řešit nebudu, Kubizek to řekl moc pěkně. Po vydání to bylo diablo, teď už to jen takovej odvar. Stížit by to chtělo, ale přijde mi dost ubohý jen jim zvýšit HP a demage, ale chtělo by to taky jiný změny. mozností je dost a dost, třeba na vyšších T poupravit affixy, Každej člen elity by mohl dávat jinej afix, bílí mobové by mohli taky klidně mít nějakou svojí vlastnost kterou by vám skodily krom fyzický demage atd atd. možností jak by to šlo upravit je dost a dost, jen by hold někdo musel chtít s tim vubec neco dělat. Asi to taky není jen tak zasahovat takhle do systémů hry, ale...
- Darkness
- The Butcher
ty support chary uz nepatrily k tomu co jsi psal, i kdyz to tak asi vyznelo - ale je to moje vyhodnoceni toho co jsem cetl jinde a co psal treba Ride, ze kdyz se pripojis s barbem do public hry, tak mas skoro automaticky kick uz nejen na SC
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
.. snad nevadí, že přispěji se svojí troškou do mlýna ... za mě to vidím takto : v sólo hře je ta hra patřičně náročná a T6 je schopno hrát jen pár % aktivních hráčů a spousta z nich díky unity bugu, tzn. tady je řešení jednoduchý, odstranit tento nesmysl ze hry a sólo T6 dle mého nemá chybu .. T6 v dobré patrě to už je jiný kafe, je to trapně lehký a měli by s tím něco udělat ... ale co je imo hlavní problém - nulová motivace hrát vysoký obtížnosti, za mě by měla mít každá obtížnost svoje vlastní legendárky ( asi je jasný, že čím vyšší tím lepší ) , obtížností by mělo být mnohem víc a nejvyšší obtížnosti by měly být hratelný jen v super sehraných partách, sólo nehratelný ( tady jednoznačně souhlas s Leonardem ) ... aktuální stav je takovej, že když je online 100 hráčů, z nich by 50 mohlo hrát T5+ ( myšleno spíše v partě než sólo ), tak 95 z nich bude hrát T4- ...
EDIT: respektive toto není aktuální stav, toto je stav D od jeho vydání, kdy většina hráčů hraje co nejefektivněji, protože motivace hrát MP10 nebo T6 je a byla nulová ...
EDIT: respektive toto není aktuální stav, toto je stav D od jeho vydání, kdy většina hráčů hraje co nejefektivněji, protože motivace hrát MP10 nebo T6 je a byla nulová ...
No jo, pauza se holt asi blíží více lidem Což není nutně špatně. Prostě jsme tady houfně dospěli do bodu, kde byli sc hráči už před měsícem, nebo před dvěma. Jednou se to stát muselo Taky teďka hraju i dělám něco jiného a třeba si dám fakt pauzu od diabla úplně. Ale vím, že o to víc mi bude chutnat, když se k němu po nějaké době zase vrátím Nebude to zdaleka poprvé a ani naposled.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Kolmen1 píše:..............
Třeba v sobotu mě blizz odpojil a kopl do menu na solo T6. Samozřejmě jasnej rip a tak jsem jen přešel na jinou postavu kde byl takřka ten samej gear. Tohle mě přijde docela ubohý když za pár dní hraní jsem schopnej to vše nafarmit znovu. .............
Tvý slova tak trochu hojí moje ego, kdy sem přesně tohle prokoval před vydáním RoS, v diskuzi o tom, že bez ztráty PL už nebude HC jako HC - protože ztráta postavy co si udelaš do 2hod a věcí, který budeš mít několik kusů stejného v truhle/na záložní postavě prostě není dostatečný postih. Tehdy mi za to bylo silně vyčiněno, nebudu jmenovat. Ale přihřát polívčičku si tady na tom musím
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu