Měl jsem barbarku, ještě jí teda mám, ale na ní jsem měl gear v podobě invoker setu, demonic set ( dává thorn dmg ), bracery na 1000% thorn dmg apodobné ... pak jsem dropnul jednoho dne štít pro crusadera, že když dá provoke, tak všichni dostávájí 2x thorn dmg, řikal jsem si fajn, to chci zkusit, Kubize jsem měl v partě tak jsem ho požádal, aby zustal ve hře, že si věci vyhážu na zem a přijdu s crusaderem a napickuju si to s nim, protože jsem měl narvanou stažku a tohle mi přišlo jako jednoduché řešení ... tak jsem to všechno vyházel na zem, včetně Gradeura s STR a dal leave game ...
a věci zmizeli

Měl jsem thorn na všem, i na zbrani + couldown redukci po různu, kvuli shoutu u barbara, no a bez grandeura to nejde složit pořádně ... hity jsem dával za 800k + občas díky bracerům za 8 mega, chtěl jsem to právě na cruse, ten by dával pak 1,6k / 16kk za hit ...
jelikož udělat postavu na 70 lvl je otázka pár hodin ale ten gear trvá i stovky hodin, považuju to za RIP, když mi zbyla jenom prázdná nahatá barbarka