Sevas ; )-
Tak sme z toho jelen, crituje EQ? Pokud ano, necrituje to za "žlutý čísla" ale za bílý, jelikož tam vidim lítat čísla i +-10M O.o, ale nezobrazuje se jako critical, tedy žlutě.
A tady je má otázka, může EQ "crit" profitovat z této runy? byl by to masakr, ale asi to teda nejde. Bylo by ale trapný mít 600% CD a 60% CH kdyby to nemohlo critovat. A nebo to crituje, ale záměrně ne jako crit, aby to nemohlo profitovat z této runy aby to nebylo OP.
Snad ste mě pochopili a někdo mi to osvětlí, dík ; )-
EQ crit - battle rage(bloodshed)
Re: EQ crit - battle rage(bloodshed)
myslim ze spada do kategorie channeled spellu,a ty proste necritujou zlute,i kdyz samo o sobe to normalne pri kazdym tiku critunout muze
Nevěřícný Tomáš ...
jsem ti to říkal, že to crituje, podobně jako plague netopýři apod...

jsem ti to říkal, že to crituje, podobně jako plague netopýři apod...

- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
No Tomáš vážně jsem ;D
Ale jak je to s tou runou? neviděl sem ji procnout, takže to na to asi nereaguje, když to není jako normání critical,.?
Ale jak je to s tou runou? neviděl sem ji procnout, takže to na to asi nereaguje, když to není jako normání critical,.?
Jo vítej do klubu TOmášů 
Podle mého to z EQ neprofituje ... já to třeba testoval u Seismicu a tam to šlo.. ale je to tak, jak říkáš. JInak si to vysvětlit neumím.

Podle mého to z EQ neprofituje ... já to třeba testoval u Seismicu a tam to šlo.. ale je to tak, jak říkáš. JInak si to vysvětlit neumím.