Zeď nářků
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jo no to je pravda že to už tu bylo několikrát, i teďka jsem viděl akf farmení goblina z ringu
Re: Zeď nářků
Vysvětlit jak mohl afk farmit?
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
měl starej ring co udělá goblina když dostaneš zásah (šance na goblina), stál před takovým tím chrličem ohně v core v a3, no a přes macro vyvolával žáby, hodora atd... kolem se válela asi tuna šrotu, goldů a jedna legenda co jsem viděl, prej to dělá si jednoho goblina za 15 minut tak není to nic moc ale jít spát a po 8mi hodinách mít kvanta goldů a šrotu na zemi není marný
No skoda, ze ho nemam
Je to 500 mobů, zjištěno ověřením ve hře. Tedy ne že bych počítal všech 500, ale několikrát jsem opakovaně ověřil, že 5 mobů = +1% na ukazateli. Nové řešení, které nebude jen na počet, ale zohlední jaká konkrétní monstra to jsou bude super.hulkxxxl píše:ten ukazatel je prej počítadlo nastavený na 999 kilů asi
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
To Stanley: ano, napsal sem " dropl sem TY unity" takže 2.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
To, že si je dropl, neznamená, že jsi je nasadil oba .
Ale vážně, opravdu by to mělo být stejné jako Call of the Ancients s redukcí, ale nevím jestli je někde psáno nebo řečeno, že ten "split" je rovnoměrný... Rozhodně by měl být rozdíl jestli s prstenem nebo bez.
Ale vážně, opravdu by to mělo být stejné jako Call of the Ancients s redukcí, ale nevím jestli je někde psáno nebo řečeno, že ten "split" je rovnoměrný... Rozhodně by měl být rozdíl jestli s prstenem nebo bez.
ted to je cim vetsi obtiznost...tim vice zivotu
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Doprčic, dyť najednou padá prd a to mám + 90% MF. Oni to fakt tajně nerfli.
Taky si to myslím, ten boom se setovkama co byl pár dnů je pryč.
Ale asi je to dobře. .. nebo já nevím ..
Ale asi je to dobře. .. nebo já nevím ..
nemyslím, že by byl pryč. Včera na solo T4 rift padly 4 setový věci. BT pásek, 2x helltoot a Jade helma. za jeden rift.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Na ty zelený helltoot itemy už jsem alergickej....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
no to já taky, v truhle mám komplet 6 kousků, kdyby to někdy boostly . Jen sem chtěl říct, že 4x set za rift !! nenapovídá nerfu . Ale pouze z mého pohledu jednotlivce, nemám vzorek 1mil hráčů .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Na me se neobvykle usmalo opet stesti.Na T2 sekyrka z Butchera.Urcite sunt jsem si rek a ono ne.Byla to fire sekyrka k tomu vykovany Devastator a barbarka posilila.Mno jenze Kadala se porad nejak nema k te cheste
- Cartman
- Burning Soul
No já týden běhám t5-6 rifty a kolikrát mi nepadne ani crap za 3 rifty O.o a setovku sem enviděl padnout ani nvm. Pak sem zašel helfnout na t4 a padlo mi 3x setovka a 5 lege ;D Tak já nvm, ale asi až po týdnu a kousek. Jestli se to takhle akumuluje..
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Celý den sem se dneska v práci nezastavil, ale nedá mi to a musím si i dnes poplakat. Včera sem měl čas akorát chvilku večer, skočim do hry, že si objedu tři bedničky na ring a hned v první půlhodince lagy jako prase a asi pět DC...takže sem pětkrát trnul, jestli sem náhodou nechcíp, naštěstí ne. Tak sem skočil na SC, že si aspon skočim jeden run tam a půjdu koukat na španěly, jak dostanou klepec...se SC WD dávám prd, pač sem ho ještě pořádně nehrál, tak sem si nastavil T1, udolal těch pět questů a otevřu bedýnku a hle Ring na sety vypadl. To co na HC farmím měsíc mi na SC padne hned první run, že by trošku zvýhodnění SC hráčů? Nebo klika? Asi budu muset vymyslet nějakou konspiračku...
Každopádně původně sem bulel kvůli těm lagům a DC, pač mě ti vyhazovalo i na SC...nestalo se to včera taky někomu???
Každopádně původně sem bulel kvůli těm lagům a DC, pač mě ti vyhazovalo i na SC...nestalo se to včera taky někomu???
Včera jsem měl 4x DC. Tedy asi jim něco zlobilo, protože mívám takové problémy naprosto minimálně a už ani nepamatuju, kdy se to předtím stalo naposledy.
Ja som dostal ring na HC prvý deň, na SC stále nemám.
odoslané ťapkami
odoslané ťapkami
- Cartman
- Burning Soul
No tak teď si du zanaříkat,. Dropl sem pěknej neck, viz profil, chyběl tam CD,. stálo mě to dnes vydělaných 40M goldů, už sem myslel že to nakonecn nepadne, spokojil bych se se vším a nakonec mi to dalo 99% = p ale sem bez topazu! = //