Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Nemuzu se s barbarem dokopat dodelat posledni achievevment, abych rozbil 2000 objektu s WW (jsem na 1600). Obcas ho vezmu udelat solo jedno kolecko bounties nebo nejaky ten public rift. Je hrozne slaby, ale proc s nim nechodim niz nez na T1 i kdyz nekdy trpim jak dlouho to trva?
Protoze, proto....
(Vcera po 3 minutach co jsem ho vzal jen tak na probehnuti hrbitova a do weeping hollow rozbit nahrobky)
Protoze, proto....
(Vcera po 3 minutach co jsem ho vzal jen tak na probehnuti hrbitova a do weeping hollow rozbit nahrobky)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 12.06.2014, 09:47 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
gz tomu říkám klika, asi něco jako že mdmt včera padla setová helma co oba naháníme už měsíc z první truhly kterou otevřel asi po 10ti sekundách v riftu
PS: ano ww barb není žádnej dmg dealer bohužel
PS: ano ww barb není žádnej dmg dealer bohužel
- Darkness
- The Butcher
dik, zafungoval smart loot, boty a helmu mel jeste zlute, tak dostal boty
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Urcite dobra loot tabulka.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
Barbara achievy jsem splnil, tak ted pokracuju s WD, docela se mi povedlo poskladat vybavu na fire, zkousim pety. Vybavu i skily jsem nahazal tak nejak podle sebe, neco jsem okoukal, ze se pouziva.
http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... h/30361377
k vybave:
- Burning Axe of Sankis ted nosim hlavne proto ze se s WD bojim a taky ze to zkousim bez pasivky
- mam jeste Sun Keeper s 29% do elit. Coz mozna vyjde lip, kdyz mam uz i bez sekyrky 96% do fire.
- zbran na pidizviky nemam
- docela bych rad zkusil ten prsten na zmutovaneho cokla (az padne), tak se snazim uz ted hrat se psy ...
- Jade set, mam jen 3 kousky co jsem obcas neco dostal nebo padlo a nemam pro wd RoRG ...
Protoze WD moc nehraju prosim o kritiku a tipy, hlavne ke skilum.
momentalne pouzivam tenhle build (radsi dam odkaz, protoze asi budu zkouset ruzne veci)
http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... h/30361377
k vybave:
- Burning Axe of Sankis ted nosim hlavne proto ze se s WD bojim a taky ze to zkousim bez pasivky
- mam jeste Sun Keeper s 29% do elit. Coz mozna vyjde lip, kdyz mam uz i bez sekyrky 96% do fire.
- zbran na pidizviky nemam
- docela bych rad zkusil ten prsten na zmutovaneho cokla (az padne), tak se snazim uz ted hrat se psy ...
- Jade set, mam jen 3 kousky co jsem obcas neco dostal nebo padlo a nemam pro wd RoRG ...
Protoze WD moc nehraju prosim o kritiku a tipy, hlavne ke skilum.
momentalne pouzivam tenhle build (radsi dam odkaz, protoze asi budu zkouset ruzne veci)
V první řadě GL když chodíš bez pasivky, obzvlášť bacha si dávej na elektrocute ten tě i na T1 dokáže zabít během 1s a nestihneš vůbec nic.
- Zajímalo by mě co děláš když máš fetiše na cd? to jen tak postáváš a občas to stáhneš jezírkem? Nemáš vůbec žádnej utočnej skill.
- Když jedeš fire, nejlepší je určije garga wratfull protector - sic má cd, ale dává neskuečný bomby
Včera jsem dropl kukri a tak jsem testoval ruzné varianty co je nejvýhodnější. (se zuni, na physicall, na fire atd atd)
Nakonec jsem přišel na to co už jsem vlastně věděl dávno. skill fetis army se prostě nevyplatí chodit, dává to mnohem míň dps i se zuni setem než je klasickej build co asi chodí většina wd co jede pety. Zkoušel jsem jet i pasivku a skill najednou a taky to nebylo ono. Nakonec jsem to poskládal takto a je to nejlepší. A jet to všechno jenom na physical.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... VTW!bbaZbY
Soul harvest je variabilní, dá se tam dát třeba garga, mass atd.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/34403777
- Zajímalo by mě co děláš když máš fetiše na cd? to jen tak postáváš a občas to stáhneš jezírkem? Nemáš vůbec žádnej utočnej skill.
- Když jedeš fire, nejlepší je určije garga wratfull protector - sic má cd, ale dává neskuečný bomby
Včera jsem dropl kukri a tak jsem testoval ruzné varianty co je nejvýhodnější. (se zuni, na physicall, na fire atd atd)
Nakonec jsem přišel na to co už jsem vlastně věděl dávno. skill fetis army se prostě nevyplatí chodit, dává to mnohem míň dps i se zuni setem než je klasickej build co asi chodí většina wd co jede pety. Zkoušel jsem jet i pasivku a skill najednou a taky to nebylo ono. Nakonec jsem to poskládal takto a je to nejlepší. A jet to všechno jenom na physical.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... VTW!bbaZbY
Soul harvest je variabilní, dá se tam dát třeba garga, mass atd.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/34403777
Souhlas. Hraju to úplně stejně, jen místo soul harvestu mám gargu wrathful protectora. I když mám jen pár bonusů do physical, tak krituje za pěkných 30m. Piraně používám piranhado v grupě, solo pak wave of mutilation. Taky jsem to postupně skládal podle toho, co jsem viděl, že se hraje a takto to mám používané asi 14 dní a nedám na to dopustit. Jsem rád, že to má Kolmenovo požehnání Jinak fire bych hrál určitě stejného gargu a bavili by mě netopýři, jako za stara s tou fire runou, jak to udělá kruh okolo. Akorát si myslím, že na T5 už budou tito nehratelní. Zkoušel jsem je se svým řekl bych celkem vybalancovaným gearem (14mil tough) na T4 a dostával jsem tam pravidelně kapky, ale ještě se to dalo.
http://www.diabloprogress.com/hero/kubi ... a/39741059
Taky bych měl ale na závěr dotaz: netušíte náhodou, jestli má u pet wd smysl mít v paragonech jakoukoliv area damage? Fetishové to procovat nebudou, to je mi jasný. Ale co žáby? Procuje to life on hit, nebo fetishe z pasivky?
P.S. Gz k botkám ledochodkám, Leo.
http://www.diabloprogress.com/hero/kubi ... a/39741059
Taky bych měl ale na závěr dotaz: netušíte náhodou, jestli má u pet wd smysl mít v paragonech jakoukoliv area damage? Fetishové to procovat nebudou, to je mi jasný. Ale co žáby? Procuje to life on hit, nebo fetishe z pasivky?
P.S. Gz k botkám ledochodkám, Leo.
- Kuki10
- Globální moderátor
Žáby pracuji nejlíp fetiše a funguje na ne loh. (na ty zaby) na fetiše ne. [WHITE SMILING FACE]
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To vím, ale co area damage, má na to vliv? Procuje loh a fetiše?
Dík.
Dík.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 15.06.2014, 07:48 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Prej na ne ne.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
Dik moc za tipy. Trosku jsem si s tim vyhral, zkusil i variantu s pasivkou na fetishe, s zabama, atp. Uz mam i posledni WD achievment, za killy s piranema. 3 kousky zuni setu. Chodil jsem chvilku s nekym t4, ale vetsinou public t2, at moc neriskuju.
Zmenil jsem Gargu podle doporuceni.
A pak zkusil jeste pocist na netu co zuni a co fire wd, kdyz jsem nekde videl zminku, ze fire varianta muze byt za urcitych okolnosti nejlepsi ...
Zaver? Tezko rict po par hodinach hrani, ale protoze hraju s wd na obtiznosti a s partou kde vsechno pada rychle, tak:
1. fetishe z pasivky jsem nutne nepotreboval, protoze se mi dostatecne rychle resetuji cooldowny FA, Garga, pirane pres GI i samotni psi davaj nejake dmg a pirane taky a ty muzu takrka nonostop spamovat, zbytek dodelaj spoluhraci, na elitky jsem vetsinou mel alespon gargu
2. Zuni set je povazovany za zbytecny, az na situace, kdy se zabiji tak rychle, ze fetishe clovek nestihne generovat, protoze parta zabiji tak ryche, ze je malo hitu, v tom pripade se zuni hodi - navic fetishi ze skilu vic vydrzi a pro jejich dmg se da vyuzit plne fire bonusu
3. Za stejneho predpokladu neni ani nutne potreba SMK, protoze ani ta nestihne resetovat dostatecne cooldowny, kdyz je malo hitu
Zabijet opravdu rychle se da, jak uz vsichni vite i na T6 (tak daleko jsem nebyl). Navic i kdyz zrovna nemam fetishe ani gargu, tak stale bufuju partu alespon piranenema + strong arm bracers 28% vic dmg - snazim se drzet ve predu, at spoluhraci zabijeji za mnou s buffem
Prozatim jsem skoncil u tohodle buildu
garga critoval i pres 80 mil.
-------------------
Tak preci jen nejaky zaver, ten build co pouzivam, neni urceny pro solo hru, ale je to "party WD" a boss killer
kdyz je potreba, tak dokaze vyvinout obrovskou dmg na single target a jinak vic plni roli jako support a crowd control. Na AOE dmg je stejne vzdy lepsi crusader, wizard nebo Jade WD.
Zmenil jsem Gargu podle doporuceni.
A pak zkusil jeste pocist na netu co zuni a co fire wd, kdyz jsem nekde videl zminku, ze fire varianta muze byt za urcitych okolnosti nejlepsi ...
Zaver? Tezko rict po par hodinach hrani, ale protoze hraju s wd na obtiznosti a s partou kde vsechno pada rychle, tak:
1. fetishe z pasivky jsem nutne nepotreboval, protoze se mi dostatecne rychle resetuji cooldowny FA, Garga, pirane pres GI i samotni psi davaj nejake dmg a pirane taky a ty muzu takrka nonostop spamovat, zbytek dodelaj spoluhraci, na elitky jsem vetsinou mel alespon gargu
2. Zuni set je povazovany za zbytecny, az na situace, kdy se zabiji tak rychle, ze fetishe clovek nestihne generovat, protoze parta zabiji tak ryche, ze je malo hitu, v tom pripade se zuni hodi - navic fetishi ze skilu vic vydrzi a pro jejich dmg se da vyuzit plne fire bonusu
3. Za stejneho predpokladu neni ani nutne potreba SMK, protoze ani ta nestihne resetovat dostatecne cooldowny, kdyz je malo hitu
Zabijet opravdu rychle se da, jak uz vsichni vite i na T6 (tak daleko jsem nebyl). Navic i kdyz zrovna nemam fetishe ani gargu, tak stale bufuju partu alespon piranenema + strong arm bracers 28% vic dmg - snazim se drzet ve predu, at spoluhraci zabijeji za mnou s buffem
Prozatim jsem skoncil u tohodle buildu
garga critoval i pres 80 mil.
-------------------
Tak preci jen nejaky zaver, ten build co pouzivam, neni urceny pro solo hru, ale je to "party WD" a boss killer
kdyz je potreba, tak dokaze vyvinout obrovskou dmg na single target a jinak vic plni roli jako support a crowd control. Na AOE dmg je stejne vzdy lepsi crusader, wizard nebo Jade WD.
Je fajn, že sis našel svou cestu, která tě baví, nebo možná bavila, pokud už po splnění achievementů nebudeš wd hrát.
Co se týče aoe, myslím si, že pet wd má nejlepší aoe, jakou jsem kdy s kterým charem hrál. Možná ji má nejlepší v celé hře. Důvody, proč si to myslím, jsou 2:
- nic kromě piraní tě nestojí tvůj resource
- nehledáš cíle. pouze si vybereš něco, co relativně vydrží a tvoji peti sejmou cokoliv, co je na monitoru a je úplně jedno, jestli to lítá, knockbackuje, stunuje. Vůbec na tom nezáleží. Nemusíš to nahánět, nemusíš se s ničím zdržovat, stačí ti si zajistit, abys měl dostatečné množství petů a oni to vyřeší...
Neříkám to jako fakt, nebo dogma, ale mám na to takový názor...
Co se týče aoe, myslím si, že pet wd má nejlepší aoe, jakou jsem kdy s kterým charem hrál. Možná ji má nejlepší v celé hře. Důvody, proč si to myslím, jsou 2:
- nic kromě piraní tě nestojí tvůj resource
- nehledáš cíle. pouze si vybereš něco, co relativně vydrží a tvoji peti sejmou cokoliv, co je na monitoru a je úplně jedno, jestli to lítá, knockbackuje, stunuje. Vůbec na tom nezáleží. Nemusíš to nahánět, nemusíš se s ničím zdržovat, stačí ti si zajistit, abys měl dostatečné množství petů a oni to vyřeší...
Neříkám to jako fakt, nebo dogma, ale mám na to takový názor...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Darkness: strong arm bracers fungují pouze na "bílé" mobky.
jakmile se ti dostane do ruky dagger na žáby, tak je jasná volba runa na confuse (addling toads)... je to pak úplně jiná hra...
vzhledem k tomu, že mám téměř pořád 15 prcků a často se mi stávalo, že garga neútočil a nebo útočil jinam, tak jsem si vzal hex-jinx
Jinak garga dával crity přes 300 mega.
WD má hlavně obrovskou výhodu oproti ostatním charakterům a tím jsou leaching beasts + ostatní peti. Už xkrát jsem dostal lag(10s+) a dc na T3+ v solu nikdy se mi život ani nehnul. U alt wd mám prsten na velkýho čoklika a ten mě healuje za 80k za hit!
jakmile se ti dostane do ruky dagger na žáby, tak je jasná volba runa na confuse (addling toads)... je to pak úplně jiná hra...
vzhledem k tomu, že mám téměř pořád 15 prcků a často se mi stávalo, že garga neútočil a nebo útočil jinam, tak jsem si vzal hex-jinx
Jinak garga dával crity přes 300 mega.
WD má hlavně obrovskou výhodu oproti ostatním charakterům a tím jsou leaching beasts + ostatní peti. Už xkrát jsem dostal lag(10s+) a dc na T3+ v solu nikdy se mi život ani nehnul. U alt wd mám prsten na velkýho čoklika a ten mě healuje za 80k za hit!
- Darkness
- The Butcher
@Frozen: jak mi neco padne tak urcite vyzkousim
- Task and Theo + Harrington belt, by mi zvysily dmg, zkousel jsem craftit i aughild's, ale nic moc se nepovedlo
- v parte s monkem a crusem, by pak mohl garga hitovat i za vic jak 300 mil, 80 mil bylo v parte s crus + wiz + druhe WD
------
Strong Arm bracers podle mne funguji i na elitky prece, proc by nefungovaly? jedina vec je, ze nefunguji vzdy, protoze elitkam se zvysuje imunita na CC, ale ta se zase snizuje po dobu kdy nejsou pod vlivem crowd control, nefunguji jen na bossy a ostatni "big frame" moby
-------
@Kubizek: verim, ze se ti s pet WD dobre hraje, ale AOE dmg je neco jineho, kdyz mas na obrazovce 100 mobu, tak s wizardem je sejmu 5x rychleji nez ty s pety, protoze peti jsou single target.
Tohle rikam ze zkusenosti, jak jsme behavali ze zacatku se zaljanem a postupne sbirali vybavu a zkusenosti.
- na split bounties, on probihal a sejmul jen co bylo potreba, byl o trosku rychlejsi diky SW
- ja s wizem jsem po ceste vsechno sejmul, protoze to bylo skoro stejne rychle jak probihat
- kdyz jsme byli v rychle parte, treba i na T4 kde vsechno padalo hned, tak kolikrat nemel do ceho hitnout a mel problem s resetovanim cooldownu
Je sileny rozdil, jestli hitujes s 15 pidizviky za 10 mil, nebo jestli hodis s wizardem WoF na vsechno v okruhu pul obrazovky za 10 mil + das navic area dmg za dalsi nekolikanasobek a sejmes vsechno najednou ...
pet WD je jedinecne v dmg na single target - za bezne situace hodne dobre, ale jen prumerne
- Task and Theo + Harrington belt, by mi zvysily dmg, zkousel jsem craftit i aughild's, ale nic moc se nepovedlo
- v parte s monkem a crusem, by pak mohl garga hitovat i za vic jak 300 mil, 80 mil bylo v parte s crus + wiz + druhe WD
------
Strong Arm bracers podle mne funguji i na elitky prece, proc by nefungovaly? jedina vec je, ze nefunguji vzdy, protoze elitkam se zvysuje imunita na CC, ale ta se zase snizuje po dobu kdy nejsou pod vlivem crowd control, nefunguji jen na bossy a ostatni "big frame" moby
-------
@Kubizek: verim, ze se ti s pet WD dobre hraje, ale AOE dmg je neco jineho, kdyz mas na obrazovce 100 mobu, tak s wizardem je sejmu 5x rychleji nez ty s pety, protoze peti jsou single target.
Tohle rikam ze zkusenosti, jak jsme behavali ze zacatku se zaljanem a postupne sbirali vybavu a zkusenosti.
- na split bounties, on probihal a sejmul jen co bylo potreba, byl o trosku rychlejsi diky SW
- ja s wizem jsem po ceste vsechno sejmul, protoze to bylo skoro stejne rychle jak probihat
- kdyz jsme byli v rychle parte, treba i na T4 kde vsechno padalo hned, tak kolikrat nemel do ceho hitnout a mel problem s resetovanim cooldownu
Je sileny rozdil, jestli hitujes s 15 pidizviky za 10 mil, nebo jestli hodis s wizardem WoF na vsechno v okruhu pul obrazovky za 10 mil + das navic area dmg za dalsi nekolikanasobek a sejmes vsechno najednou ...
pet WD je jedinecne v dmg na single target - za bezne situace hodne dobre, ale jen prumerne
Naposledy upravil(a) Darkness dne 16.06.2014, 13:32 hod., celkem upraveno 2 x.
- Frozen
- The Butcher
ohledně těch bracerů je na to téma i někde na ofic fóru. Na elity, šampiony ani RG nefunguje to "nadhození"(alias knockback) z piraní a tudíž se na ně tento bonus nevztahuje, je pravda, že jsem nezkoušel i když je mám, ale vzhledem k počtu potvrzujících v tom vláknu si jsem tím vcelku jist.
resp. fungují, ale ne pro WD a wave of multilation, pro piranhado ano.
resp. fungují, ale ne pro WD a wave of multilation, pro piranhado ano.
- Darkness
- The Butcher
hmm, zajimave, na RG to nefunguje 100% to je mi jasne, ale alespon blackhole funguje na elitky, jinak by nebyl duvod pro pouzivani strong arms ...., s piranemi jsem hral chvili, tak to nemuzu tvrdit na 100%
jo takhle, jen pro nekterou runu, tak to musim testnout, rikal jsem si proc nekdo pouziva to a nekdo neco jineho ....
jo takhle, jen pro nekterou runu, tak to musim testnout, rikal jsem si proc nekdo pouziva to a nekdo neco jineho ....
- Kuki10
- Globální moderátor
Jak ne pro Wd ale pro piranhado ano?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
Kuki: špatně napsáno
pro piraně a runu wave of multilation (sama runa přidává dmg) neplatí tento bonus. Ovšem pro piranhado by měl, co je na tom pravdy nevím.
pro piraně a runu wave of multilation (sama runa přidává dmg) neplatí tento bonus. Ovšem pro piranhado by měl, co je na tom pravdy nevím.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jo tak. :-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
aha, to by mi davalo smysl, protoze jsem si rikal proc se pouziva vic pranhado nez wave of multilation, i kdyz pro piranhado je plus i lepsi crawd control - stahovani na hromadku
pak by davalo smysl pro WD:
- se strong arm bracers - piranhado (20-30% dmg bonus)
- s Aughild's setem (bracery) - wave of multilation (15% dmg bonus)
pak by davalo smysl pro WD:
- se strong arm bracers - piranhado (20-30% dmg bonus)
- s Aughild's setem (bracery) - wave of multilation (15% dmg bonus)