All Random build turnaj
Moderátor:Dark_Deamon
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Pomalu ale jistě přestávat hrát? D2 je naopak jediná hra, ke který jsem se vždycky s maximálním potěšením vracel, ať už pauza trvala jakkoliv dlouho. Je nesmrtelná, stejně jako tohle fórum a jeho členové
P.S. Sorry za OT
P.S. Sorry za OT
Re: All Random build turnaj
jaká to záhada že je konec turnaje a tady to ožilo?
a teda někdo po tom hamku to dá?
a teda někdo po tom hamku to dá?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ožilo to tu jako když vlezeš na hřbitov k Blood Raven....
Fakt tmu uškodil ten hezký květen, taky jsem byl raději jinde a byl víc venku, než hrál, musím přiznat.
No, budete ochotni tyto charaktery aspoň nějak dojet? Já bych se k mojí Kraftničce rád vrátil a aspoň to zkusil. Co vy?
Fakt tmu uškodil ten hezký květen, taky jsem byl raději jinde a byl víc venku, než hrál, musím přiznat.
No, budete ochotni tyto charaktery aspoň nějak dojet? Já bych se k mojí Kraftničce rád vrátil a aspoň to zkusil. Co vy?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
já čekám kdo se mnou zapaří po hamku, ale nikdo se k tomu nemám..a sp mě už moc nebaví nebo mám lepší věci na práci
Ja souhlasim s Bliinkym, ze D2 je jednou z mala her, ke ktere se clovek vzdy vraci, sam jsem toho jasnym dukazem...
A samozrejme se pridavam i k nazoru, ze jakmile zacne byt teplo, tak je na hrani casu daleko min, u me je to dano treningy/zavody/ukazkami ze sportu pro verejnost, a samozrejme take klasickou praci nejen v praci, ale i doma nebo na zahradce...
Tak jako tak se zase nejaky cas najde, az se to zklidni, rozhodne hodlam pokracovat v Avengerech atd.
A samozrejme se pridavam i k nazoru, ze jakmile zacne byt teplo, tak je na hrani casu daleko min, u me je to dano treningy/zavody/ukazkami ze sportu pro verejnost, a samozrejme take klasickou praci nejen v praci, ale i doma nebo na zahradce...
Tak jako tak se zase nejaky cas najde, az se to zklidni, rozhodne hodlam pokracovat v Avengerech atd.
@Fraxinus: Tak já ji hraju dál, o tom žádná , akorát ji hodim nejspíš respec a udělám z ní malinko jinou sorcku. Asi.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Vypadá to, že o pokračování už nikdo zájem nemá
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že budu v pracovní neschopnosti, tak tento týden budu pokračovat. Uvidím, co z toho bude. Akorát škoda, že nebude krom Zedraka s kým porovnávat.
...Ancients, go, go go!
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Pod tohle se podepisuji. Jdu do projektu s Maršajzem a jsem zvědav, jestli se někdo ze stále aktivních hráčů přidá. Mám chuť si dvojku zase zahrát a tohle by mohlo být něco speciálního. Už jenom domluvit se a sejít bude skvělé a já tomu věřím.RIP píše:Ja souhlasim s Bliinkym, ze D2 je jednou z mala her, ke ktere se clovek vzdy vraci, sam jsem toho jasnym dukazem...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Neposunuse
- Gorebelly
Zdravíčko!
I já se omlouvám, směsice pěkného počasí, fofrů v práci a krapet i nelibosti z velmi pomalého průchodu hrou udělaly své, takže jsem skončil zabitím Radamenta na normal. Po několika Diablo akčních měsících bylo na čase dát si pauze. Musel jsem to teď proložit HoMaM 3 (Raisen určitě pochopí ). Ale s D2 rozhodně nekončím, přece bych chtěl posbírat ten grál
I já se omlouvám, směsice pěkného počasí, fofrů v práci a krapet i nelibosti z velmi pomalého průchodu hrou udělaly své, takže jsem skončil zabitím Radamenta na normal. Po několika Diablo akčních měsících bylo na čase dát si pauze. Musel jsem to teď proložit HoMaM 3 (Raisen určitě pochopí ). Ale s D2 rozhodně nekončím, přece bych chtěl posbírat ten grál
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod