Proč máme rádi Diablo?
Aby jsme nebyli pořád negastivičtí, co takhle zkusit dodat komunitě trochu pozitivní energie. Stále se všude píše co je v D3 špatně, ale co je dobře nějak přeskakujeme. Takže pište, co se vám na Diablu líbí, proč ho hrajete, za co chcete Blizzard pochválit.
Začnu:
Líbí se mi, že si u Diabla odpočinu, nepotřebuju dávat maximální pozor a bušit nonstop do klávesnice (narozdíl od Starcraftu II).
Líbí se mi, že se Diablo stále vyvíjí, stále vychází patche atd.
Ale ze všeho nejvíce se mi líbí dějová linie. Líbí se mi, že Diablo nezůstává jen u hry, ale má vlastní knížky. Že vycházejí krátké příběhy okolo postav ze hry. Pokud mě něco vtáhlo neuvěřitelně do Diabla, tak to byl právě příběh.
A nakonec: Líbí se mi, že stále žije a rozvíjí se postava nekromanta Zayla. Měl jsem úplné vánoce když jsem ho potkal ve hře. Snad dostane nějaký prostor i v hlavním příběho hry.
Začnu:
Líbí se mi, že si u Diabla odpočinu, nepotřebuju dávat maximální pozor a bušit nonstop do klávesnice (narozdíl od Starcraftu II).
Líbí se mi, že se Diablo stále vyvíjí, stále vychází patche atd.
Ale ze všeho nejvíce se mi líbí dějová linie. Líbí se mi, že Diablo nezůstává jen u hry, ale má vlastní knížky. Že vycházejí krátké příběhy okolo postav ze hry. Pokud mě něco vtáhlo neuvěřitelně do Diabla, tak to byl právě příběh.
A nakonec: Líbí se mi, že stále žije a rozvíjí se postava nekromanta Zayla. Měl jsem úplné vánoce když jsem ho potkal ve hře. Snad dostane nějaký prostor i v hlavním příběho hry.
Re: Proč máme rádi Diablo?
D má nejakú dejovú líniu?
samo, ze ma,ale pribeh tak dementni,ze je lepsi ho ignorovat
Zábava s partou kamarádů
odreagování po náročným dnu
HC adrenalinový stavy
odreagování po náročným dnu
HC adrenalinový stavy
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Plusy diabla nejspíše převažují, jinak by to nikdo nehrál
Za mě:
- odreagovávačka na večer, kdy přítelka kouká na seriály a pořady, který mě neberou a nemám co číst, Vichry zimy vyjdou kdoví kdy...
- ač online hra když se týden nenaloguju, tak mi nic neuteče (oproti jiným hrám)
- HC režim (bez něj bych dia odinstaloval po čtrnácti dnech)
- celkem pěkná grafika a efekty
Za mě:
- odreagovávačka na večer, kdy přítelka kouká na seriály a pořady, který mě neberou a nemám co číst, Vichry zimy vyjdou kdoví kdy...
- ač online hra když se týden nenaloguju, tak mi nic neuteče (oproti jiným hrám)
- HC režim (bez něj bych dia odinstaloval po čtrnácti dnech)
- celkem pěkná grafika a efekty
chtelo by to upravit nazev, proc mate radi d3 (co se neobjevilo v d1,d2)...
staci jedine - vyvoj hry - hraju to od doby vydani a ten posun vpred je proste obrovskej, pokud by sla zpanout znova verze 1.0 asi by se hodne lidi divilo...
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Když nad tím uvažuju tak vlastně ani nevím... Asi možnost zvednout si ego tím že hru projdu bez RIPu a občas si u toho pokecám s fajn lidma
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
A stačí si pustiť súčasnú hru a D3 je starina...ጾlulinak píše:staci jedine - vyvoj hry - hraju to od doby vydani a ten posun vpred je proste obrovskej, pokud by sla zpanout znova verze 1.0 asi by se hodne lidi divilo...
Sám sebe se ptám..
asi proto, že co se týče ARPG je sakra malá konkurence a když už se najde slušná náhrada za diablo tak to má buď dětskou grafiku a nebo maj vývojáři málo peněz na servry a vlastně i hru jako takovou..
hold blizzard má miliony k dispozici a je to vidět na každým kroku :/ a i tak jim trvá neskutečne dlouho něco udělat.....
asi proto, že co se týče ARPG je sakra malá konkurence a když už se najde slušná náhrada za diablo tak to má buď dětskou grafiku a nebo maj vývojáři málo peněz na servry a vlastně i hru jako takovou..
hold blizzard má miliony k dispozici a je to vidět na každým kroku :/ a i tak jim trvá neskutečne dlouho něco udělat.....
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Diablo je proste legenda, je to jedina hra ktoru si vzdy rad zahram.
Protože hrát na SC T6 při 7fps je stejnej adrenalin jako hrát HC, akorát mne tak nenase*e, když umřu Prostě miluju slideshow
Mě to prostě jenom baví.
(jednoduché, dobrý výplach hlavy po práci )
(jednoduché, dobrý výplach hlavy po práci )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used