Zeď nářků
Jako pracovník v IT firmě zabívající se softwarem nemůžu souhlasit...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Zeď nářků
+ nemakacenka ktery maji tolik volnyho casu,ze ho muzou utapet v monotonim farmeni D3
Tak u IT se nemoc z povolani nevylucuje a dik zes potvrdil mou teorii
Nemakačenko nejsem ve fabrice taky nedělám a D3 mě baví pořád a s těmi co hraju jsou na tom úplně stejně.
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Já jsem kuchař a provozní, myslím že teorii o fabrice naprosto vylučuji nebo jsem jen vyjímka potvrzující pravidlo.
CZSK Komunita
Napodobne, fabrika smrdi.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Tak jak vime ekonomika CZ na fabrikach stoji a nekteri nemaji jinou volbu nez delat v takovemto ustavu a rikat ze fabrika smrdi je jako rict ze ty co tam pracuji smrdi a uprimne ja tyhle lidi v tom pekle co ted nastalo lituji....
Ted jsi to sam rekl, potej se tam a... smrdej Me staci mit doma 30 a umiram, ve fabrice musi bejt 30 jeste prijemnejch
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
To Kill All:
Tak by mě zajímalo, co bys chtěl dělat za práci, aby nebyla monotónní ; )- Každej třetí měsíc měnit obor? Ať děláš cokoli, hraješ cokoli, koukáš na serial, film dokola, běháš, cvičíš, vždy to je jen o jedné věci, která se stane dřív nebo později monotónní ; )- A chtěl bych vidět práci, kde bys jeden den mazal rohlíky nadřízenym a druhej den by jste si to prohodili a třetí den by jste prodali firmu a šli postavit koupák a vybírat vstupný. Určitě taková flexibilní práce existuje, že každý den děláš něco jinýho1 z miliardy?, ale určitě to není to, že včera sem dělal tabulku v Excelu a zítra budu dělat projekci v PowerPointu a třetí den pojedu na školení, to je stejně monotónní jako kdybych ti řekl, že včera sem vařil černej materiál tigem a zítra budu vařit jinej svarek C-očkem a další den zas elektrodou a možná za týden budu stavět svarek podle výkresu... Řekl si dobrou koninu.
Tak by mě zajímalo, co bys chtěl dělat za práci, aby nebyla monotónní ; )- Každej třetí měsíc měnit obor? Ať děláš cokoli, hraješ cokoli, koukáš na serial, film dokola, běháš, cvičíš, vždy to je jen o jedné věci, která se stane dřív nebo později monotónní ; )- A chtěl bych vidět práci, kde bys jeden den mazal rohlíky nadřízenym a druhej den by jste si to prohodili a třetí den by jste prodali firmu a šli postavit koupák a vybírat vstupný. Určitě taková flexibilní práce existuje, že každý den děláš něco jinýho1 z miliardy?, ale určitě to není to, že včera sem dělal tabulku v Excelu a zítra budu dělat projekci v PowerPointu a třetí den pojedu na školení, to je stejně monotónní jako kdybych ti řekl, že včera sem vařil černej materiál tigem a zítra budu vařit jinej svarek C-očkem a další den zas elektrodou a možná za týden budu stavět svarek podle výkresu... Řekl si dobrou koninu.
Naposledy upravil(a) Cartman dne 10.06.2014, 10:44 hod., celkem upraveno 1 x.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
já jen čekám kdy tu někdo dostane banána ale aspoň je zase sranda (co tu není veronique ) , jen to zdvihání tlaku v tomhle vedru je dost nepříjemný
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
no ja treba mam rad zmenu - vlastne ne, mam rad - ja potrebuju zmeny, a proto jsem nikde nepracoval dele nez 3 roky, obor jsem zmenil prubezne z prevazne elektroniky ciste na SW, krom toho ze jsem obcas neco delal uplne mimo obor, do prace uz nechodim vic jak 5 let - protoze uz me to fakt nebavilo nekam chodit sedet na cas, nikde krom prvnich 18 let jsem nebydlel dele nez 4 roky
ale diablo jsem zatim vydrzel hrat rok a pul, i kdyz uz citim, ze me to nadseni pomalu prechazi a dam si brzy pauzu, tak to zdaleka neni tak monotonni, protoze krom hry samotne, a ze furt neco zkousim a nejedu jen jednu vec, tak me bavi i vsechny ty ostatni veci okolo .... a az me prestane bavit uplne, tak budu delat neco jineho, ale nebudu psat, ze to je spatna hra
-----
off topic
1. vzdycky to clovek ma takove jak si to udela
2. pokud si nekdo mysli, ze u nej bod cislo jedno neplati, tak je na omylu, protoze ten plati vzdy bez vyjimky
(ja na tom byl/jsem obcas hodne dobre, nekdy dost zle, ale vzdy vlastnim ne/pricinenim)
ale diablo jsem zatim vydrzel hrat rok a pul, i kdyz uz citim, ze me to nadseni pomalu prechazi a dam si brzy pauzu, tak to zdaleka neni tak monotonni, protoze krom hry samotne, a ze furt neco zkousim a nejedu jen jednu vec, tak me bavi i vsechny ty ostatni veci okolo .... a az me prestane bavit uplne, tak budu delat neco jineho, ale nebudu psat, ze to je spatna hra
-----
off topic
1. vzdycky to clovek ma takove jak si to udela
2. pokud si nekdo mysli, ze u nej bod cislo jedno neplati, tak je na omylu, protoze ten plati vzdy bez vyjimky
(ja na tom byl/jsem obcas hodne dobre, nekdy dost zle, ale vzdy vlastnim ne/pricinenim)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Manželku stridas jak casto?
Kamo mam praci kde delam kazdy den neco jineho a jsem za to rad...monotonost nesnasim a strpim ji jen chvily pak utikam k necemu jinemu nejsem cvicena opice hej?
A ted schvalne, vy nesnaseci monotonosti.. stridate ruce na zachode na velky? Asi tezko! Ha, takze zas nic.
Leo ty ses nemakacenko?To mnohe vysvetluje a tvrdit ze hrat Diablo neni monotoni?Pak lzes sam sobe a hrat tuhle hru rok a pul to musis bejt fakt mimo sorry ale je to tak...
Ty uz to hrotis do absurdit a resis veci u kterych se nepozastavis protoze je mas vzite....
Ne ja si jen delam srandu z tech kravin, ktery resite
To samy to je a pro velkej uspech Wd/Cruse hraju jednou rukou (at zije automatizace) a druhou podepiram hlavu abych neusnul.. presne tak je to zabavny po urcity dobe
To samy to je a pro velkej uspech Wd/Cruse hraju jednou rukou (at zije automatizace) a druhou podepiram hlavu abych neusnul.. presne tak je to zabavny po urcity dobe
Tak zase takova kravina to neni...clovek by mel svuj zivot zit ne ho travit a to doslova u kompu a jeste u tak nekreativni hry jako je Diablo...a jeste si myslet ze kdyz mas para 500 tak se vsichni ehmm ted uz vlastne skoro nikdo bude klanet jak si dobrej ze u toho sedis skoro furt
Jsem rad ze nemam paragon 500 .. Diablo je vecerni relax, kdy uz nic nemusim a vypnu
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
manzelka? - nezenil jsem se, takze jsem mel o starost min, kdyz to - bohuzel - obcas chtelo zmenu
ale konec srandy, protoze kdyz nechodim sedet do prace, tak musim pracovat ...
s tim klanenim me to nenapadlo, ale specialne tobe povolim, ze muzes oslovovat primo mou carodejku a to plnym titulem "Nekonecne moudra, ctena a nehrozena bojovnice proti silam temnot, Darkness", jakekoli tvoje komentare bez tohoto osloveni jako kdyby nebyly ....kdyz mas para 500 tak se vsichni ehmm ted uz vlastne skoro nikdo bude klanet jak si dobrej
ale konec srandy, protoze kdyz nechodim sedet do prace, tak musim pracovat ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 10.06.2014, 12:17 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.