T6 Diablo pro zdejší uplakánky
Aha takze ty jsi mluvil z vlastni zkusenosti s tim branim Tak to uz se asi nevyjadruj, to je smutny, jestli jsi to fakt potreboval A jestli mas odcviceno 18 let? V kolika jsi zacal, ve 20? Duchodak je vedle, fitko uz neni pro tebe
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: T6 Diablo pro zdejší uplakánky
To je neskutečný co ze sebe dokážete vyplodit za sra*ky Měl by se udělat nějakej sraz, tam by jste si to vysvětlili a hned by byl čistší vzduch
Dyt by to byla parta cu*aku a ne sraz
Ale abych to shrnul, uplakanku sem prislo fakt hodne, znamy firmy nezklamaly, trosku se to i vymklo, tak to muzeme nechat smazat a ja mam, co jsem chtel
Nemaž to:)) čekám na to video z T6 riftu a může pokračovat kvalitní diskuse:D
Jaky byly podminky? Kratsi nez 10 min? No skoda ze kazdej rift je jinak dlouhej
Hammane, musíme udělat T6 pod 5 minut :D
Jinak nebudem oupí?
Jinak žádné oupí no ale počkej, už mám pořádnou fire Andy .. to dáme
to nebudes no, v tom jsem s tebou zajedno.
To je pr*el:DPrej kolik dřepuješ kolik jedeš na mrtvoly:D jedu na dřepy 690 ana mrtvoly 890, teď to přebij, aha to nepřebiješ co lol tohle je fakt vtipný:D
ku*va hoši link na fotky at to vidim tu estetiku:)
ku*va hoši link na fotky at to vidim tu estetiku:)
Bys mel stojaka jeste za tejden Z fuxicka rozhodne..
Hellere no tak jeste pro me sehnat ty blby kalhoty a je to lahoda
Hellere no tak jeste pro me sehnat ty blby kalhoty a je to lahoda
ano pro saska saskovske kalhoty, to bude lahodicka, strejdo si nepostrehl o cem se bavime? cemu se venujes ty? treba nas to taky pobavi.
Hamman: njn ... tak se snaž .. ať v neděli podvečer jsou na tobě
Ja nemam kdy se snazit mozna dneska chvili, uvidime
No lol teda a fuxicek to rozsek neskutecne malem sem padl pod zidly uff no tvl
fuxicek je totiz borec nejvetsi, me muzete verit, znam ho a znam pravidla pravopisu k tomu.
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
No už sem myslel, že tu v práci při pátku zhebnu a tak sem z posledních sil zaskočil na forko a byla to dobrá volba, opravdu smysluplné čtení, které pobavilo. Že jste to kluci měli secvičený, jak si notujete, fakt úžas a díky
Navíc takové zvraty, jednou se bavíte o hře a závislačení a najednou se přesunete do posilky...hustý
+1 všem a díky za probrání a pobavení...
Mazec je, že já víceméně souhlasím se všema, asi sem jinej...hra je opravdu od toho, aby měl člověk nejlepší equip co jde, proč to jinak hrát. Zas na druhou stranu u toho pořád sedět taky není zdravý, ale je to přeci každýho věc...někdo se jde proběhnout do lesa a někdo se jde proběhnout do Fields a co jako? Odehrané hodiny jsou taky na každém, každého věc a soudit člověk člověka nelze...
ale co bylo nejvtipnější z celých dialogů a co mě rozsekalo bylo v té části o posilovně, jak se řešilo kdo kolik zvedá a tak To je fakt úlet, kdyby člen xy napsal, že zvedá tunu, tak jak mu to vyvrátíš? Takže ptát se na takový věci je celkem úlet To můžeš, když ho osobně znáš, takhle na forku ti každej nalže co se mu zlíbí....
Ale fakt super se to tu rozjelo, jen tak dál a pokračujte, at mám zas v pondělí co číst a nestyďte se, hezky do sebe!!
Navíc takové zvraty, jednou se bavíte o hře a závislačení a najednou se přesunete do posilky...hustý
+1 všem a díky za probrání a pobavení...
Mazec je, že já víceméně souhlasím se všema, asi sem jinej...hra je opravdu od toho, aby měl člověk nejlepší equip co jde, proč to jinak hrát. Zas na druhou stranu u toho pořád sedět taky není zdravý, ale je to přeci každýho věc...někdo se jde proběhnout do lesa a někdo se jde proběhnout do Fields a co jako? Odehrané hodiny jsou taky na každém, každého věc a soudit člověk člověka nelze...
ale co bylo nejvtipnější z celých dialogů a co mě rozsekalo bylo v té části o posilovně, jak se řešilo kdo kolik zvedá a tak To je fakt úlet, kdyby člen xy napsal, že zvedá tunu, tak jak mu to vyvrátíš? Takže ptát se na takový věci je celkem úlet To můžeš, když ho osobně znáš, takhle na forku ti každej nalže co se mu zlíbí....
Ale fakt super se to tu rozjelo, jen tak dál a pokračujte, at mám zas v pondělí co číst a nestyďte se, hezky do sebe!!
omg si delam pr*el z sasku ne? jinak ostatni uz davno davaji ty rifty pod 10 min, co bude s tim videem?