Patch 2.0.5
Dekuji dekuji
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Re: Patch 2.0.5
stačí mi 10, abych si udělal nějaký úsudek, dříve, něž to nazvu hloupostí, je to stejné jako v praktickém životě, kdy někdo někoho nazve dopředu blbcemHamman píše:A kolik chces delat vzorku? 100 a 5x to budou treba ty gate, co ja hledám.. a prohlasis to za funkcni? Kdyby to tak bylo naprogramovano, tak by ti samozrejme stacil i 1 vzorek a bude to fungovat
je to opravdu nespravedlivé, mě nechtějí padnout BH pants s intel a ta helma mi padla už 2xSeton píše:na Jade build, má asi ten nejhorší název z itemů v D3 nemůžu tomu přijít na jméno, Quatzeal nebo tak nějak . Už mám Andarielky,Mempho se skoro TOP rollem, Mask of Jeram se 100% bonusem k petům ,ale tahle prostě né a né padnout :/ .
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
A nebo mu ji někdo hodil aby si odemkl vzhled.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
maja: takže to vidím následovně . Riftovat spolu a vyměnit ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jj, to je jediný řešení jak vylepšit ty hrůzy, co nosím, nějak sem se poslední dny zasekl a neposunul ani o kousek, tak když nepadá, ani Kadala nedá BH pants, pustím se do Kukriho, nebo Theo rukavic.
No od Theo rukavic sem upustil asi 2 týdny zptátky,protože sem to zkoušel furt a nic, tak teď dělám tu helmu a taky nic .
ta helma mi padla 2x v riftech, při druhé jsem tu první sešrotoval, nestála ani za pohled
přidám si tě do přátel, jo?
myslím že tě mám z minula
A tak nebudeme furt citovat hned ten předchozí... - Kuki
A tak nebudeme furt citovat hned ten předchozí... - Kuki
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Tak tato HC postava Jarda http://eu.battle.net/d3/en/profile/gold ... o/30020918 na solu Tormentu 3 v riftech neobstojí. Dnes jsem přes T2 nakonec zapmnul T3. Po nějaké té hodince stačilo, že jsem se dostal do solo chumlu (takže se nemohla uplatnit pasivka na zvýšení defensu ze zabitých monster) řetezových jedových potvor a během chvilky byl mrtvý. Ano přemejšlel jsem, že jsem mu ten topaz už měl z hlavy vyndat a spíše mít teleport. Takže nyní pet WD a až mi od Wizarda odlehne, tak pojedu místo arcane fire nebo cold build.
tak se podařilo !! včera úplný žně . TF,Quatzalcloak helma a knife co dává psům stun Screeny dám do sekce předmětů .
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No vidíš.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
měl sem takovou radost, že sem to tady dal do sekce WD i předmětů, tak sorry za spam . Ten kdo dlouho,dlouuuuho hledá klíčovej item a pak ho najde, určitě pochopí mou radost . A já našel hned 2. ten TF jsem do teď viděl vždy jen u někoho
Áno, 10 pokusov stačí na nejaký úsudok, problém však je, že nebude mať nič spoločné s popisom reality.maja píše:stačí mi 10, abych si udělal nějaký úsudek, dříve, něž to nazvu hloupostí, je to stejné jako v praktickém životě, kdy někdo někoho nazve dopředu blbcem
Pěkné shrnutí aktuálního stavu patche a jednotlivých postav:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13075387474
Hraju jen Wiz., takže nemohu posoudit jak je to moc reálné. Ale nejspíš bude slušně, když k tomu autor toho vlákna má podklady které popisuje (dlouhodobé hraní 1000 členů na T6.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13075387474
Hraju jen Wiz., takže nemohu posoudit jak je to moc reálné. Ale nejspíš bude slušně, když k tomu autor toho vlákna má podklady které popisuje (dlouhodobé hraní 1000 členů na T6.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ci takýýýý!!!!!! Blizzarde odměň mě za obětování HC wizarda gearem na zvýšení poškození mých petů u HC WD a posílení lucus swarmu legendárkou. Děkuji.Seton píše:tak se podařilo !! včera úplný žně . TF,Quatzalcloak helma a knife co dává psům stun Screeny dám do sekce předmětů .
Jojo, čučel jsem, tolik užitečných předmětů během pár hodin už jsem dlouho neviděl . Nechť je ti Blizz nakloněn