fetis a rain of toads
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Tím RoR myslíš Ring of Royal Grandeur?? To je pak zkratka RORG Ale jinak je to opravdu mrcha ten ring, chce to opravdu dlouho farmit a mít štěstí, že když dropne, tak bude mít jiné staty než life regeneraci
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Re: fetis a rain of toads
RoGR má 4x... ani jednou to není použitelný 3x z toho s jimým main statem... Uplně zruřím když vidím někoho kdo má po 200 plvl míň a padne mu na poprvý s perf CC nebo CD a může ho doladit :-)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Cau,
krasna shrnuti, ale osobne bych se nepodepsal pod 3x BT set. Chápu, že to je na pohodu, ale nemám problém s umíráním na solo t6/ group t5. Poison na zemi mi hp téměř neubírá, dec je horší, ale v poho. Klidně můžu běhat kolem co je den dlouhý, moje DPS jde z fetishů. Ale chtěl bych arcane imm amulet. To by se hodilo. Arcane beams me vytáčejí k nepříčetnosti. Ze všeho ostatního stačího udělat 1 úkrok stranou.
Zajímala by mě jedna věc. Jsou legsy, které zvyšují dmg když je character v pohybu a naopak snižují pokud stojí. Funguje to i na pety/fetishe? Pokud ano, tak bych určitě zahodit 3x BT set.
krasna shrnuti, ale osobne bych se nepodepsal pod 3x BT set. Chápu, že to je na pohodu, ale nemám problém s umíráním na solo t6/ group t5. Poison na zemi mi hp téměř neubírá, dec je horší, ale v poho. Klidně můžu běhat kolem co je den dlouhý, moje DPS jde z fetishů. Ale chtěl bych arcane imm amulet. To by se hodilo. Arcane beams me vytáčejí k nepříčetnosti. Ze všeho ostatního stačího udělat 1 úkrok stranou.
Zajímala by mě jedna věc. Jsou legsy, které zvyšují dmg když je character v pohybu a naopak snižují pokud stojí. Funguje to i na pety/fetishe? Pokud ano, tak bych určitě zahodit 3x BT set.
-
- Fallen Shaman
stema paprskama souhasim to je asi nejvetsi zlo to me take pekne se.. ale je amulet kterej arcane prevadi na heal myslim teda
jo ty kalhoty mam take by me zajmalo jestli to jede i na pety a fetisaky
jo ty kalhoty mam take by me zajmalo jestli to jede i na pety a fetisaky
Takhle, teoreticky kalhoty určitě fungují. Zvyšují pDPS a z ní se odvozuje i DPS petů. Ja to spíš myslel prakticky tak, že mám zvyk neustále kouzlit RoT, abych měl co nejvíce fetišů up. Zajímalo by mě, jestli by šlo s kalhotama udžet fetiše up a přitom se neusále pohybovat. Asi by to bylo na palici
-
- Fallen Shaman
leda popobihat furt ale to by se z toho jeden zblaznil ja sem rad ze stojim v dalce a peti to mastej
ale na druhou stranu s bouchacima zabkama by to jit mohlo a skvele ale na to je potreba specificka zbran
ale na druhou stranu s bouchacima zabkama by to jit mohlo a skvele ale na to je potreba specificka zbran
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ano existuje, z hlavy nevim nazev, ale dnes mi padl , staci mu narolovat CC a bude z nej pekna trifecta CD sice jen 67, ale to nejak zkousnu.KrtekKazatel píše:stema paprskama souhasim to je asi nejvetsi zlo to me take pekne se.. ale je amulet kterej arcane prevadi na heal myslim teda
Odesláno z mého Sony Xperia L
-
- The Butcher
Countes Julia Cameo a já ho hledám taky, mám ho na monkovi a je to k nezaplacení..Arcane je jeden z nejvíce nepříjemných affixů elitek vůbec.
Tak minulý týden se mi poštěstilo
profil zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
A tady padlej kousek k mým fetišům
profil zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
A tady padlej kousek k mým fetišům
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- The Butcher
Tak tento roll je opravdu best (ještě u myriam poštelovat těch 5,5 cc a je to komplet)..není co dodat.. já už měl dvě a každý pod 90%... GZ anyway
Díky . Jojo, cc šteluju, ale víš jak to je...určitě se mi to podaří vybrousit na max,ale kolik padne FS, to ani raději neodhaduju
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No gratuluju. Mě se konečně nedávno taky maska dropnula. Taky 100% s téměř max Vit, za což jsem rád. Přeci jen jako WD mám některé resisty už přes 2k. Mohl by být trošku vyšší Int roll ale to bych asi moc. T&T ovšem stále vytrvalo odolává. Už jsem od Kadali viděl 12 Magefists, čůza jedna...