Já mám Radeon HD 7770 Vapor X ...
Včera nový rekord v FPS, a to celých 8 !
Šel jsem public T1, 2x witch doctor + wizard a já crusader ... no moc jsem toho neviděl, nechápu jak tyhle squishy chary mohli tam běhat tak agresivně běhat jak běhali, já jsem byl v klidu, toughness mám dost slušnou a BT set, takže jsem jen pickoval

...
Leze mi to na nervy hodně, chtělo by to udělat nějaké hnutí na bojkot Diabala 3 a to v celosvětovém měřítku. Nevěřím nikomu, kdo řekne že mu to jde 100% plynule a jestli ano tak chci detailný popis PC a ovladače a nastavení a jak toho docílil.
At třeba Blizzard odloží vydání nového patche nebo i datadisku ale chci si normálěn zahrát a né že když jdeme ve 4 tak mám zakázáno používat Fist of the Heavens u crusadera a myslim, že až dropnu flail na blessed shieldy, tak mi je taky zakážou
Co jsem si měřil využití komponent PC tak zatím nenastala situace, aby byla nějaká zatížená na 100%, jenom teda datový tok jsem neměřil a internet nemam teda z nejrychlejších
A včera jsem taky neměřil při tom "rekordu" ...
Kdo chce změřit, zkuste MSI AfterBurner, na disk registrované HDtune. Win 8 mají celkem slušný sledování ve správci úloh.
jojo hulku, dneska jsem četl ten bluepost, si znás snad dělají pdel!
Prakticky je fakt jedno na jaké mašině to hrajete, jen čim silnější, tim menší pokles, takže pak třeba PC za 10 000 to spadne na 5 FPS a u PC za 30 000 to spadne "jen" na 10 FPS :-D
Dnes jdu ke kámošovi co má novou a nabušenou mašinu, tak si tam zaběhnu pár riftů a uvidim kam až klesnu.
Jinak kdo neví, klávesová zkratka CTRL+R má své kouzlo v Diablu, koukejte se pak do spodního pravého růžku