Trhání hry na high PC. Proč?
Zdarec,
můžete mi někdo pls poradit, jak se vypořádat se sekáním Diabla 3? Mám i-7 3.40 GHz, 16 GB RAM, Geforce 770 Lighning, 2 GB. Všechny aktuální hry mi běží na max. bez problémů, ale u Diabla 3, jakmile je na obrazovce více potvor, tak je hra trhaná a dost to obtěžuje. Navíc když snížím grafiku na low, tak se nic nezmění.
můžete mi někdo pls poradit, jak se vypořádat se sekáním Diabla 3? Mám i-7 3.40 GHz, 16 GB RAM, Geforce 770 Lighning, 2 GB. Všechny aktuální hry mi běží na max. bez problémů, ale u Diabla 3, jakmile je na obrazovce více potvor, tak je hra trhaná a dost to obtěžuje. Navíc když snížím grafiku na low, tak se nic nezmění.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Trhání hry na high PC. Proč?
četl jsem, že to je špatná optimalizace po patchi. Konec konců WoWko je krásným příladem. Blizz to prostě neumí.
vše je to debilní optimalizací ... trhá se to i na PC Nasa mají hodně míst, jak v jednotlivých aktech, tak i v riftech, kde často klesá FPS ... a nedá se s tím nic dělat.
No to mě taky napadlo, ale kamoš, co hraje na notebooku a má klasický harddisk, tak problém nemá.
A i kdyby bylo, tak takové řešení ať si strčí do zadele. Vypínat něco a dávat na low
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
david123 & Heller: ok, tak až přijdete na lepší, dejte vědět. Já to řešil s Blizzardem osobně přes poštu a stejně jsme k ničemu nedošli. Jedině mě napadlo toto vypnout a tak jsem chtěl aspoň pomoci, jak si to lze zahrát bez nepříjemných grybanců. Poslední věta od zaměstnance blizzardu, když jsem jim psal, že na to můj stroj musí stačit a zvukovka Asus Zonar DGX musí stačit a že není možné, abych s zvukovkou která zvládá 128 zvukových kanálů měl nastaven zvuk na lowest a neslyšel každou chvílí něco... byla: že diablo v obrovských bojích zaměstnává hodně moc procesor a tím, že i zvýším zvuk, že si zvukovka krade i výkon z procesoru...
to mi nějak uniká... protože se nedostanu ani k 70% výkonu jednoho jádra a navíc zvukovka má vlastní procesor... ale věřte, že jsem tím byl hrozně otrávený a tohle byla jediná věc co mě umožnila si zahrát diablo 3 jakžtakž na PC, které zvládne ostatní hry na max detaily...
to mi nějak uniká... protože se nedostanu ani k 70% výkonu jednoho jádra a navíc zvukovka má vlastní procesor... ale věřte, že jsem tím byl hrozně otrávený a tohle byla jediná věc co mě umožnila si zahrát diablo 3 jakžtakž na PC, které zvládne ostatní hry na max detaily...
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
A seš si jistej, že Diablo je optimalizovaný tak, aby využilo více jak 1 jádro? ;DD WoWko běhalo 9 let na 1 jádro, myslím že to teď změnili, nebo to tak stáááále je ; )- A mohl bys jich mít třeba 200 a bude ti využívat jen jedno.... OPTIMALIZACE, tj to slovo, Blizz to neumí, to není o mašinách, každá hra je jen o optimalizaci.
No však právě, je to jak píše Psycho a Blizz nás krmí a odpovídá nám takovými klišé .. je to všude stejné .. ať už tady píšu firmě O2, nebo píšu Blizzardu. Mnohdy mám pocit, že stejně odpovídá absolutně neznalý člověk. A i kdyby byl znalý, tak s tím nic nevyřešíme, jelikož hra je od základu prohnilá a vymlouvat se na to, že je ve vře mnoho pohyblivých objektů a fyziky a nevím co všechno, je jen kec
Jak tuto hru miluju, tak vše co se týče technických obtíží (tento problém nebo latency problémy) mě dost sejří !
Jak tuto hru miluju, tak vše co se týče technických obtíží (tento problém nebo latency problémy) mě dost sejří !
Možna sem to vyřešil
za 1, aktualizace ovladaču(NVidia ted ma nějakou novou aktualizaci)
za 2, nastavit max fps na 30 (40)
jestli tyhle 2 body nepomužou tak nastavit všechny zvuky na 0.
Mě to teď jede v pohodě testoval sem to tak 2h.
Zkuste to a napište jestli vam to jede v pohodě
za 1, aktualizace ovladaču(NVidia ted ma nějakou novou aktualizaci)
za 2, nastavit max fps na 30 (40)
jestli tyhle 2 body nepomužou tak nastavit všechny zvuky na 0.
Mě to teď jede v pohodě testoval sem to tak 2h.
Zkuste to a napište jestli vam to jede v pohodě
takze vlastne zvuky vypnout a mozna vypnout i obraz a pojede to.. pecka
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Vypnout PC a koukat z okna - lidi se tam neškubají a mají plynulé pohyby.
Plynulé pohyby jsou jen přes týden pátek odpoledne, sobota a neděle mají někteří jedinci snížené FPS také
Mám teda slabší grafiku, ale před patchem jsem pod 12-15fps při boji v partě nešel.
Nyní v tuhých bojích 7fps u starších ovladačů. Nové ovladače - vše na low či off - 7fps, vše na max - 7fps - takhle se opravdu žádná NORMÁLNĚ naprogramovaná hra nechová Za 20 let hraní her prostě snížení detailů VŽDY přineslo pozorovatelný nárůst fps, ovšem Blizzard je asi specialita
Nyní v tuhých bojích 7fps u starších ovladačů. Nové ovladače - vše na low či off - 7fps, vše na max - 7fps - takhle se opravdu žádná NORMÁLNĚ naprogramovaná hra nechová Za 20 let hraní her prostě snížení detailů VŽDY přineslo pozorovatelný nárůst fps, ovšem Blizzard je asi specialita
-
- Fallen Shaman
me se to take drive netrhalo ale ted stim mam to same problem jen kdyz toho je na mape mraky no muj procik intel G3420 a 270x 8 giga na ramce a ssd a trha se to jak prase ale da nejak stim ziju
proste je ta hra napytel udelana a laguje vzdycky za vsech okolnosti,detaily na to pomahaji jen minimalne (kdyz nepocitam vypnuti - to pomaha dobre)
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
Přesně tak je to odflaknuté to každej ví.blizzard před 14 dny napsal že momentálně diablo 3 žere více paměti na grafice a že to spraví o 70%