vsem kdo nas sleduje na http://www.twitch.tv/nordir se omlouvam z nynejsiho vypadku, ale bohuzel celou rodinu postihla strevni chripka. Zitra bych mel byt fit a znova streamovat. Diky
Ahoj, zdravím všechny příznivce Diabla.
Kamarád mě poprosil, abych postl jeho link na stream tak jsem tady
Pokud chcete vidět kvalitní wizzard gameplay a poslechnout si dobrou hudnu neváhejte a přijďte se podívat:
Hraje převážně Softcore do budoucna plánuje i hardcore (třeba mi ho přemluvit )
Díky všem, že ho podpoříte. Stream můžete sledovat pravidelně každý všední den ve večerních hodinách (cca od 18:00) a o víkendech celý den.
Nevim zda to jde za to dostat ban ale tehda vysilal uplne opilej a zhulenej... Jen nadaval a zpival same s*it :-D ja ho sledoval a musel jsem odejit to se nedalo vydrzet. Na druhy den u jineho streamera o nem psali ze ma ban
Jednou tancoval před webkou s nahou prdelí a jednou volal na podporu Blizzu a dělal si z toho operátora pr*el, pak svlékl kalhoty a prdnul mu do telefonu, ale to je u něj docela běžné.
Zdravim vsechny priznivce D3 a Diabla serie obecne,
zvu Vas ke sledovani meho streamu. Muzeme si zahrat spolecne, pripadne odpovim na dotazy pokud budu samozrejme znat odpoved
Streamuju Diablo 3 ROS HARDCORE, aktualne cekam na patch 2.1 a otevreni sezon, cas vyplnuju PoE HARDCOREm nebo Heartstone.
Hraju od vydani ROS Crusadera (ve vanile byl muj main Barbarian), ale ja proste miluju postavy se stitem v jedne a poradnou zbrani v druhe ruce.
odkaz na stream:
Aktualne cekam na vyrizeni zadosti o zarazeni do testovani jednoho prima chat/currency bota, takze kdyz se zadari, bude u mne moznost stejne jako u dalsich streameru casem stravenym na streamu ziskavat nejake currency a pobavit se u nejakych tech miniher atd.
Pracuju na tom abych dostal partnerstvi s Twitch,tv nebot to je ted zatim jedine co omezuje "kvalitu" meho streamu (720p @60fps).
Delal jsem i par split streamu s jednim velice kvalitnim streamerem
a timto rovnou doporucuji i jeho stream (puvodem nemec, komentar je ale anglicky, velice prijemny a pohodovy, skvela komunita, sam jsem u nej Sub a Moderator)
Takze to je asi vse, pokud budete mit naladu, zastavte se
hodně zdaru se streamem, bereš to docela vážně, hodně koukám streamy při práci (resp spíš poslouchám) a je mi jasný jaká je to fuška nabrat a udržet si diváckou základnu, osobně hodně oceňuju když se dá nastavit kvalita streamu směrem dolů aby mi zůstal jen zvuk a obraz byl bídnej kvůli datovému toku
btw jsem koukal na tvůj rip a zdechl jsem ve fields úplně stejně stejnej den s crusem na T1 to byl děs
dekuju mnohokrat beru to zatim jako zabavu a neocekavam ze ze dne na den me bude streamovani zivit a ani potom netouzim..
ale kdyz uz me neco bavi, proc se o to nepodelit, a kdyz se o to podelit, tak pokud mozno aspon nejak kvalitne
jak rikas, nastaveni kvality je pro me priorita ted, z duvodu toho ze nechci omezovat lidi kteri treba nemaji stesti na rychly internet nebo se divaji pri cestovani atd.
jo, ten RIP byl k nastvani, bylo to nejak tyden potom co vyslo PTR, takze zadna traga, bohuzel tim ze oznamili patch a sezony nemelo cenu se nijak snazit rozjizdet nic noveho uvidime po prichodu patche
YourChoice píše:Je to rozbité už nějakou dobu, já se snažím streamovat diablo ale pro českou komunitu to nemá cenu.
a ja som si hovoril ze preco nestreamujes :/
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
pokud mate chut sledovat kvalitni stream, nevahejte navsitivit ten muj. Aktualne streamuji primarne diablo, nicmene na streamu lze najit i jine hry.
V diablu predevsim, demon hunter - seasonal softcore/hardcore, t6 rifts grind + greater rifts. Hraji i ostatni classy ale od vydani D3 se zameruji hlavne na DH.
V tuto chvili na ts bezi v pozadi hudba, casem urcite bude klasicky probihat i komunikace z moji strany, pripadne slyset teamspeak behem meho hrani v parte apod.