fetis a rain of toads
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Kdysi tu byl seznam as a ticku pro baty neví někdo jak je to s rain of toads ? Stále 1.88 as ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Re: fetis a rain of toads
Rain of toad je prý nejlepší na vyvolávání fetishů..sám ho používám a v závislosti na AS je vyvolá všechny do cca 8 vteřin..takže je to docela cool...
Nechci Vás nějak mást - ale IAS už nehraje takovou roli. Celé se to změnilo v momentě, kdy se fetishové jsou vyvoláváni tím, že hitujete a nikoliv tím, že chanelujete. Závislost na tom jak rychle vyvoláte fetishe už není primárně zásluha atack speedu a proců z něj - ale zásluha toho, který spell nejvíc hituje mobky a to je RoT. Rychlost castu s tím má něco málo společného, ale už dávno není v tomto rozhodujícím faktorem.
Problém je, že žabky nedávají prakticky žádný dmg (však jsou taky zadara ), co místo nich, zkusil už někdo něco co se utáhne na manu, dává dmg a rychle vyvolá fetišárnu? Zombie charger (pile on) dává hezký dmg, ale hrozně to žere
Zatím nemám Zuni ani Kukri, takže jsem na hromadě pasivkových fetišáků závislej no
Zatím nemám Zuni ani Kukri, takže jsem na hromadě pasivkových fetišáků závislej no
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Já to jedu jen na žabky, jinej utocnej spell krom "pirani" nemám a pohoda.
To ještě nemám jedinnej item na ty uchylaky...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
To ještě nemám jedinnej item na ty uchylaky...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak určitě, ale občas je někde těsno a fetišové tam pořádně nemůžou, tak bych rád přispěl dmg osobně, ať si nepřidám jako nějakej pasivní flákač
Večer zkusím acid cloud, ale ten taky dost papá
Večer zkusím acid cloud, ale ten taky dost papá
To je největší nevýhoda celýho toho způsobu hraní, dokud nemáte zuni nebo kukriho, tak prostě spell, který používáte, nedává dmg. Bati nedávali dmg a tohle taky nedává nic - je potřeba se s tím smířit, že tam ste jenom na loot a spíš se zaměřit na sbírání globů atd.. Mana tomu WDčku prostě nedovolí používat jinej spell - smůla.
Rain of Toads: Krasny range + krasny heal + krasny spam Fetishku, co vic si muze WD zamerene na Phys/Pet build prat ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Já třeba používám taky RoT, ale k tomu taky Pile On (protoze je to snad jedinej phys skill s dobrým dmg). Když jsem na plnej maně, tak jich zvládnu poslat asi 6. Pošlu Piranhado, poprším žáby, hodím pár zombíků a většinou je mrtvo a já mám hordu fetishů. Další skupina a znova, pravda míří se s nima blbě, ale když člověk dostane cvik, tak s Piranhadem je to na pohodu a crity lítaj obrovský.
Jinak AS, jak bylo řečeno už není tak důležitý, spíš je dobrý to házet na velké skupiny. Jedině u bossů je ten vyšší AS znát počtem fetishů.
Jinak AS, jak bylo řečeno už není tak důležitý, spíš je dobrý to házet na velké skupiny. Jedině u bossů je ten vyšší AS znát počtem fetishů.
nevim podle me ma stale AS svuj smysl, sice uz ne tolik jako pred patchem, ale je to znat
mluvim ted ciste ze sve zkusenosti nejsem zadny theorycrafter, ale kdyz jsem mel AS 1,88 tak RoT nedaval skorou zadnou dmg, ted mam AS 2,18 a prijde mi ze naklada mnohem vic proste je to tam vickrat tak uz je to asi znat a jak pise Yaka, nahodil jsem pasivku Gruesome Feast a zameruji se na sbirani globe coz se zabkou neni takovy problem, ale hlavne mi to prijde ze zte passikvy profituji peti a to myslim vsechny
nemam zadny top gear, ale fetisove z passivky v prumeru toci 6-8m a kdyz papnu globe na max tak toci 10-12m, ale jak rikam je ciste me subjektivni pozorovani behem hrani
mluvim ted ciste ze sve zkusenosti nejsem zadny theorycrafter, ale kdyz jsem mel AS 1,88 tak RoT nedaval skorou zadnou dmg, ted mam AS 2,18 a prijde mi ze naklada mnohem vic proste je to tam vickrat tak uz je to asi znat a jak pise Yaka, nahodil jsem pasivku Gruesome Feast a zameruji se na sbirani globe coz se zabkou neni takovy problem, ale hlavne mi to prijde ze zte passikvy profituji peti a to myslim vsechny
nemam zadny top gear, ale fetisove z passivky v prumeru toci 6-8m a kdyz papnu globe na max tak toci 10-12m, ale jak rikam je ciste me subjektivni pozorovani behem hrani
Samozrejme za vliv Gruesome Feast ma, protoze si tou pasivkou zvednes az 5x10% Inteligence ze ktere Fetishkove ale i ostatni skilly tezi.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Je to velikej rozdíl, pro WD, kteří chodí se žábou je to jasná volba - moji fetishové normálně koušou za 10-14M, když poberu pár stacků tak tam skáčou čísla 25-30M je to opravdu veliký rozdíl.
Pyle on mě osobně přišel hrozně pomalý a nepřesný, crituje to za 25 mega, ale díky kukrimu jsem přešel na klasické medvědy. Sice hitují za 6-7 mega v průměru, ale na ten trash to je prostě taková čistící plocha:) Bez kukriho naprosto nepoužitelné samozřejmě to uznávám. Je to hodně vidět i na těch videích co sem tu dal, že s tou dýkou to je úplně jiná postava.
Pyle on mě osobně přišel hrozně pomalý a nepřesný, crituje to za 25 mega, ale díky kukrimu jsem přešel na klasické medvědy. Sice hitují za 6-7 mega v průměru, ale na ten trash to je prostě taková čistící plocha:) Bez kukriho naprosto nepoužitelné samozřejmě to uznávám. Je to hodně vidět i na těch videích co sem tu dal, že s tou dýkou to je úplně jiná postava.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
No vždyť na ní čekám jak na smilování Ale padající zombíci mě baví, i když jsem občas nasranej, že mi potvory utečou než si stačí vlézt na záda
-
- The Butcher
No já sem si říkal, že teď je kukri docela k ničemu, když se fetishové ze skillu bijou s pasivkovýma fetishema, no ne? Člověk si tak musí vybrat a já jedu pouze ty z pasivky, plus mám gargyho a velkého psa. Dýku bych využil tak maximálně na voodoo..Ale je pravda, že až tohle v Patchi 2.1 opraví, tak ji budu jednoznačně hledat
no todle me tady zajima, on je nejaky limit kolik muzes mit fetishu?
u skillu je to jasne tam je to dane tim skillem, ale z te passivky je tedy nejaky limit?
u skillu je to jasne tam je to dane tim skillem, ale z te passivky je tedy nejaky limit?
Myslim ze se rikalo 15 fetisaku
@tabletofon
@tabletofon
-
- The Butcher
Ano 15 fetishů z pasivky a 8 ze skillu (runa legions)...a bohužel se vzájemně vyřazují na úrok těch ze skillu..to je bug a bude to opraveno s tím, že asi sníží počet fetishů z pasivky, protože jinak by jich bylo dohromady 23 a to je už panečku armáda (to v partě 4 pet WD by vypadalo docela zajímavě )
Zlouseli jste nekdo takto s fetisema hrat v parte? Ze treba 3 hraci meli kazdej tolik pindiku? Ja vcera a mam pocit ze to dost hra nedavala a mel jsem solidni dropy fps :-D kdyz se to spojilo s nejakou tou elitou s preknyma efektama
@tabletofon
@tabletofon
na to nepotrebuji mit v parte dalsi WD, staci moje armada a hromada barevnejch mobek a zaskuby jsou na svete teda pokud hraji v parte
Fetish build z pasivky je po patchi fakt vtipnej. Nemám MoJ ani TaT, mám vůbec s*it gear, protože jsem poslední dobou věnoval čas barbarovi. Ale s WD farmim na pohodu T5, zatímco s barbarem nedám T4. Je asi čas na návrat k WD
Ještě ti dlužím proc keoficienty o které si OP psal
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kN0E#gid=8
upraveno pro 2.0.5
Ještě ti dlužím proc keoficienty o které si OP psal
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kN0E#gid=8
upraveno pro 2.0.5