HC Poetarum
Dobrý to bylo včera Fru, už jsem nebyl tři tejdny v hospě, tak to tam padalo pěkně... Konec ale v dobrej čas, takže ráno červstvej jako romadůr :o). Zdar a sílu, o víkendu koulím zdar, naštěstí je hnusně a já budu asi pořád... Spíš by mě zajímali Pavel a Tref, ty jsou už podezřelý... O Lemurovi ani nemluvím, ten se opět přes poslední nábor Fka pomalu ale jistě (spíš rychle a jistě) probojovává paragonem nakonec.
Re: HC Poetarum
Hosi, tak me diky tomu frame dropu pofcipalo vsechno co jsem mel ... nemam ani jednu 70! Navic jsem chtel dal reinstall diablo a kdyz davam install, tak to hodi nejakou chybu a nechce to vubec stahovat, budu to zkouset, ale jestli se to nevyladi, tak jim na to se*u ... protoze takhle teda ne, komp mam naprosto v poradku, vsechny ostatni gamesy jedou a nikde zadny problem .. uz me to zacina vazne .......... !!!!
No tak to je hnus velebnosti, to se ti nedivim. Už se s tim nějakej den pereš a ještě nejde ani reinstal. No to je prasárna... Zkus si v tom úvodním okně někde zaškrtnout, aby se to stahovalo neomezeně rychlostí. Někde to bylo v downloadu, aby se tam dala nula, možná ti to škrtí z defaultního nastavení... Kuki o tom někde myslim psal v otázkách a odpovědích...
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Jojo Kryone, včera super. Hezky jsme pokecali a o Diablu jsme skoro ani nemluvili :mrgreen: budeme to muset zase někdy zopakovat!
Tak to mě mrzí Detox, to je svinstvo. Doufám, že to vyřešíš a zase se potkáme. Hlavně se na to nevys*er
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Tak to mě mrzí Detox, to je svinstvo. Doufám, že to vyřešíš a zase se potkáme. Hlavně se na to nevys*er
Stahovani jsem uz vyresil a jede to ... ale jestli to bude delat dal, tak jsem hosi s HC skoncil, protoze to pro me nema smysl ... to bych pak jenom expil a v parte si nezahraju uz vubec ... zkusim dneska poslat ten log z directx na foru blizzu, jestli mi k tomu napisou nejake vyjadreni, protoze to zaclo delat z niceho nic ... je to fakt strasne divne, ale lidi v podobne situaci je na foru mraky a maji i nadupadne kompy uvidime ...
Držim palce... Jsou to šmejdi, si nedokážu představit, kdyby mi odstavili takhle od Diablo prsu z ničeho nic...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Detoxa: pokud to vyřešíš, dej prosím vědět jak. Protože já jsem z toho už opravdu na švestku. Když hraji sólo, tak mám stabilních 60 FPS (vše na high a HW class 6), jakmile jdeme v partě tak FPS lítá mezi 55 - 60, ale jak potkáme nějakou skupinku... hop na 40 a větší skupina ... 12 - 17 a to i při nastavení HW class 1
AMD FX6300
Radeon HD 7950 (1000/1250) 384bit 3gb DDR5
16GB DDR3
SSD - kingstone V300
zvuk: Asus Xonar DGX
nejhorší je, že při těch propadech se ani jedna věc nezapotí...
AMD FX6300
Radeon HD 7950 (1000/1250) 384bit 3gb DDR5
16GB DDR3
SSD - kingstone V300
zvuk: Asus Xonar DGX
nejhorší je, že při těch propadech se ani jedna věc nezapotí...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dělá to ted vice lidem...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
KryOn: já vim, hraju moc málo, ale teď už by to mělo bejt ve škole volnější a hlavně se blížej prázdniny a to mě zase s paragonem budete dohánět vy
- Fru-fru
- The Butcher
Sliby chyby Lemure8-)
Dobry den či večer,
chtěl bych se zeptat zda-li bych se mohl k vám přidat. Jsem začínající monk a nováček na HC. Ale zkušenosti mam z SC kde mam nahráno přes 2k hodin.
chtěl bych se zeptat zda-li bych se mohl k vám přidat. Jsem začínající monk a nováček na HC. Ale zkušenosti mam z SC kde mam nahráno přes 2k hodin.
- Fru-fru
- The Butcher
Ahoj,
myslím, že nebude problém. Hoď FR nebo požadavek do klanu, dáme pár her a pokud si budeme vzájemně vyhovovat, vše bude zpečetěno . Místy je s námi velká sranda, místy menší, jsme sví a držíme si na tom, že je nás spíše méně než více. Takže stavíme max dvě grupy, běháme optimálně T2-T3, ale i T1 s Tebou dáme pokud bude potřeba - ale monk je držák ... Uvidíme jak se vyjádří ostatní, ale asi to víceméně uvidí všici stejně ...Přelidněni nejsme
myslím, že nebude problém. Hoď FR nebo požadavek do klanu, dáme pár her a pokud si budeme vzájemně vyhovovat, vše bude zpečetěno . Místy je s námi velká sranda, místy menší, jsme sví a držíme si na tom, že je nás spíše méně než více. Takže stavíme max dvě grupy, běháme optimálně T2-T3, ale i T1 s Tebou dáme pokud bude potřeba - ale monk je držák ... Uvidíme jak se vyjádří ostatní, ale asi to víceméně uvidí všici stejně ...Přelidněni nejsme
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Koule...pošli request svesiku my už si s tebou poradíme
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
tááááák, pro mnohé je to málo, ale pro mě dost
Můj barbárek oslavil 200 hodin herního času. Ou jééé. doufám, že ho dotáhnu aspoň k 300
Můj barbárek oslavil 200 hodin herního času. Ou jééé. doufám, že ho dotáhnu aspoň k 300
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Fru gratulujem tiež sa blížim k tomu číslu.V poslednej dobe mám fakt málo času ale do piatku by som chcel aspom na 1-2 hoďky večer zahrať nakoľko v sobotu odlietam na dovolenku pravdepodobne Thajsko alebo Tenerife.Takže KOULE a nech to padá!
Hoši mě prosím taky omluvte, potkal jsem zas jinou kamošku a kdybych u toho tak moc nešukal, tak si to tenerife dam taky, ale tahle mě to stojí hodně peněž a času ... btw. hlavne R.I.P. až mi dojdou prachy, tak se ukažu, což bude asi do víkendu, bo je vysoké datum a kterého je vůbec dneska?
Zdar, xko asi bych být tebou zvolil Tenerife... http://www.blisty.cz/art/73297.html
- Fru-fru
- The Butcher
To Mr. X :
Díky za gratulaci. Můžu říct, že na dnešek asi prodloužím pauzu od D3, jsem utahaný jak pes potřebuji si odpočinout od neustálého diablování . Nebojte pauza jistě nebude dlouhá, však byste mi Vy poetářští parchanti chyběli . Prostě dneska to nedopadne, zítra uvidím dle času a přes víkend se ukážu v pozdním večeru.
Xko, hlavně si užij dovču a pěkně se zrelaxuj
To Detox:
Zduř Detoxi. Ty mě bavíš;) . ale tak se mi to líbí, užívej plnými doušky !!
To Kryon:
Pozor na potencionálně závadová média
Díky za gratulaci. Můžu říct, že na dnešek asi prodloužím pauzu od D3, jsem utahaný jak pes potřebuji si odpočinout od neustálého diablování . Nebojte pauza jistě nebude dlouhá, však byste mi Vy poetářští parchanti chyběli . Prostě dneska to nedopadne, zítra uvidím dle času a přes víkend se ukážu v pozdním večeru.
Xko, hlavně si užij dovču a pěkně se zrelaxuj
To Detox:
Zduř Detoxi. Ty mě bavíš;) . ale tak se mi to líbí, užívej plnými doušky !!
To Kryon:
Pozor na potencionálně závadová média
Myslíš závadová media které nevlastní Slafenberg nebo Babiš? To jo no, na to bacha :o). Hele, poetaři, koukejte mi chybějící screeny dovalit nebo budu muset pro neúspěch složit funkci nástěnkáře. Dneska po týdnu se snad dostanu pořádně do hry, pokud mi nebude vymyšlen jiný program... Zdar a sílu, koulim koulim...