CD + Cooldown
Zdravím, asi to tu bylo už několikrát zmíněné, nic méně jsem to tu nikde na foru nenašel tak jsem se chtěl zeptat. Chtěl bych docílit co nejmenšího Cooldownu u skilů. Mám pasivku, mám v helmě diamant. Existuje nějaký způsob snížení Cooldownu přes kritikal dm ? nebo šanci? Díky moc
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Re: CD + Cooldown
Pokud vím tak takové věci blizz už zrušil. Snižování cooldown přes krity zůstalo snad jen u pár skillů. Děj si ještě paragon body do cooldownu a pak už jen to narolovat na výbavě.
CZSK Komunita
Ok, díky .. a co se týče.. regenerace fury přec crit?...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jde pro přes paragon + born set bonus a captain set bonus
pak jako vlastnost na předmětech samozřejmě jde to nastackovak cca k 70% celekem v pohodě
jedině u avalanche je redukce za spotřebu fury
PS: fury za crit už není
pak jako vlastnost na předmětech samozřejmě jde to nastackovak cca k 70% celekem v pohodě
jedině u avalanche je redukce za spotřebu fury
PS: fury za crit už není
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
A jak funguje WotB s tou pasivkou která snižuje cooldown o 30sec. Kdy se začne započítávat CD z věcí. (120-CD)-30 nebo (120-30)-CD
CZSK Komunita
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
podle mě je to 120-30 a pak - z věcí
kdyžtak mě někdo opravte
osobně wotb vůbec nepoužívám, naučil jsem se hrát bez něho ikdyž jsem v něm coby ww barb na sc strávil stovky hodin
je to docela osvobozující protože nečekáš na to až bude aktvní, raději si dám nějakej sklik co můžu používat aktivně dle potřeby
kdyžtak mě někdo opravte
osobně wotb vůbec nepoužívám, naučil jsem se hrát bez něho ikdyž jsem v něm coby ww barb na sc strávil stovky hodin
je to docela osvobozující protože nečekáš na to až bude aktvní, raději si dám nějakej sklik co můžu používat aktivně dle potřeby