Patch 2.0.5
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Imho ten element u archona sa scitavat nebude to by bolo ako bolo pisane nehorazne OP. A ak sa to aj scitavat bude, hotfixom to vyriesia.
Zmena je tam skor preto, aby bola vacsia volnost vyberu. Kazdopadne pre rychly Wand of Woh build + hexing pants nepodstatna zmena, kedze treba byt furt v pohybe.
Dnes rano som si trosku privstal a spravil 1 rift a padol mi paradny Tal rasha amulet... supol som hned helmu s offhandom a do uz tak OP WoW buildu mi pribudli este meteory
kazdopadne ja sa najviac tesim ak fixnu % dmg boost u elemental zbrani.... wandka mi razom bude atakovat 2400 dps
Zmena je tam skor preto, aby bola vacsia volnost vyberu. Kazdopadne pre rychly Wand of Woh build + hexing pants nepodstatna zmena, kedze treba byt furt v pohybe.
Dnes rano som si trosku privstal a spravil 1 rift a padol mi paradny Tal rasha amulet... supol som hned helmu s offhandom a do uz tak OP WoW buildu mi pribudli este meteory
kazdopadne ja sa najviac tesim ak fixnu % dmg boost u elemental zbrani.... wandka mi razom bude atakovat 2400 dps
Re: Patch 2.0.5
proste klasika, Blizz rekne jen A, a hraci nejak se sami dopidete potrebneho B a C...
A na nepouzitelny dvourucky opet bobek z vysoka, hlavne ze jako wiz jich mam v truhle napadanejch uz asi 20, stejne jako lege stitu, pokud to je ten "smart drop", tak asi v pristim patchi budou wizove mit nejakej novej skill na dvourucku se stitem, jinak si to neumim vysvetlit... :-)
A na nepouzitelny dvourucky opet bobek z vysoka, hlavne ze jako wiz jich mam v truhle napadanejch uz asi 20, stejne jako lege stitu, pokud to je ten "smart drop", tak asi v pristim patchi budou wizove mit nejakej novej skill na dvourucku se stitem, jinak si to neumim vysvetlit... :-)
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Milý hráči pokud si tu chcete stěžovat a nadávat na některé aspekty hry tak směřujte příspěvky někam jinam. (např. do Zeď nářků) už mě to docela irituje když něco změní všichni nadávají a říkají jak to bude špatný tak tu hru nehrajte. Ano změny vždy trochu změní vaše buildy a gear ale přizpůsobit se těmto změnám zabere jen chvíli a že změníte pár itemů to snad je brnkačka.
Zatím tu nebylo moc kladů tak sem nějaký dám.
Je moc dobře že se blizzard snaží pořád něj hru vyvíjet a vylepšovat hratelnost.
Konečně trochu vetší obtížnost bude mít nějaký smysl a bude zní aspoň nějaká ta větší odměna.
Je moc dobře že se blizzard snaží pořád něj hru vyvíjet a vylepšovat hratelnost.
Konečně trochu vetší obtížnost bude mít nějaký smysl a bude zní aspoň nějaká ta větší odměna.
maslo píše:Milý hráči pokud si tu chcete stěžovat a nadávat na některé aspekty hry tak směřujte příspěvky někam jinam. (např. do Zeď nářků) už mě to docela irituje když něco změní všichni nadávají a říkají jak to bude špatný tak tu hru nehrajte. Ano změny vždy trochu změní vaše buildy a gear ale přizpůsobit se těmto změnám zabere jen chvíli a že změníte pár itemů to snad je brnkačka.
souhlasím, a proč u v druhém kole vynechali Monka
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
maslo: tak je to vlákno přímo k patchi a reaguju nato co v něm změnili (změní),
jsem rád že se hra stále vyvíjí a dost změn je pozitivních například dosah war cry pro partu
jen mi přišlo 80% a 20% jako dost brutální a ne jen nějaká kosmetika, skil jde do pr a místo něho asi pujde law s 100% cc než to zas nerfnou
větší odměna na vyšší úrovni je jaké prosím těch pár shardů navíc?
jsem rád že se hra stále vyvíjí a dost změn je pozitivních například dosah war cry pro partu
jen mi přišlo 80% a 20% jako dost brutální a ne jen nějaká kosmetika, skil jde do pr a místo něho asi pujde law s 100% cc než to zas nerfnou
větší odměna na vyšší úrovni je jaké prosím těch pár shardů navíc?
Připojím se do publik hry a vždy jsou 3 wizny a jáHamman píše:Ach jo takze zase bude kazdej wizard :/
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- Helgrim
- Fallen Shaman
- BattleTag:Durandel #1741
Přidám trošku do mlýna. Já hraju Barbara a fakt, že boostujou ice dmg je fajn, co jsem koukal tak většina lidí hraje fire spec a gear je velice podobný na všech gearnutých hráčích, takhle se bude aspoň hodit když sem tam padne nějaký item s ice dmg No boost Seismicu je skvelej ( uvažuju, že vyměním za HOTA. U WD jsem koukla na změny a vesměs vše super, hlavně pro lidičky s fetišákama Jen mě trochu mrzí, že s kámošem chodíme už týden rifty a bounty a v podstatě použitelné itemy co padají - 0 smutné představení. Aspoň že bude víc shardů na Kakalu.
helgrim: fetišismus hraju, jaká je prosím ta positivní změna?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Helgrim
- Fallen Shaman
- BattleTag:Durandel #1741
Budou mít 10% šanci na spawn ze všech spellů a zvedá se tuším dmg petů u WD.
KLidně, ať si každý jede wizzny, taky ji mám jako alta .. ale hlavní pro mě prostě bude Barbar ! Vypadá to, že by mi to nemuseli nerfnout, tak to bude parádička.
Zmínka o "zpomalení" svižnosti skoků u female nevidím nikde tak to asi tak nechaj.
A o těch láhvičkách a autosběru taky nic ? ..
Zmínka o "zpomalení" svižnosti skoků u female nevidím nikde tak to asi tak nechaj.
A o těch láhvičkách a autosběru taky nic ? ..
Bavíme se o pasivce žejo? ze všech spelů? to je krutopřísnýHelgrim píše:Budou mít 10% šanci na spawn ze všech spellů a zvedá se tuším dmg petů u WD.
MASLO: presne jak rikas...tohle je topic o patchi...takze negativni i pozitvni poznatky..takze si to prosimte neplet s tematem kde se bude za kazdou cenu bliz nosit na ramenach...
K tomu WD je jen zvednuta sance na vyvolani z 5 na 10% a jeste k tomu uz neni psychcal :/ (nebo se pletu?) takze suma sumarum horsi nez doposut.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
no pokud by změnili physical tak je to pěkně na prd .
No tu fetišárnu jsem pochopil tak, že na ně (jejich výrobu pasivkou) budou působit i jiné skilly než physical, ale že budou dávat physical dmg, to snad zůstane ne krucinál?
Ono když si předěláte SoJ, bracers apod. pracně na physical, by mne asi kleplo
Ono když si předěláte SoJ, bracers apod. pracně na physical, by mne asi kleplo
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
V D3 jsem nasadil taktiku, že aktuálně hraju jen postavu, která je relativně OP (na HC) dle toho, jak se v Blizzardu ráno vykakají a nahodí změny v patchi.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Live na US, ale tohle nevím esi budu překládat.:-D
http://us.battle.net/d3/en/blog/1413834 ... 3_23823474
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
http://us.battle.net/d3/en/blog/1413834 ... 3_23823474
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
nic "game changing", jen samy mensi zmeny bez dopadu na globalni gameplay...o kolik zvedly ten drop z horadric cache a o kolik blood shardy na vyssi T? to uz je pro ne sakra tak tezky napsat tam presny hodnoty?
"Kadala can now drop Torment only Legendary items"
Tohle bude zajímavý
Tohle bude zajímavý