Doufám, že si děláš srandu. Protože jinak budu celkem smutný, já za nějakých 100 hodin tormentu nedropnul ještě žádnou Ale obecně legendárky mi padaj slušně. Dlouhodobej průměr mám více než jednu za hodinu, což je příjemný. Jen by to mohl být méně často pouze "craft materiál" a častěji lahvička nebo setovka. Jestli mi padlo třeba 120 legendárek, tak jenom asi 15 byly setovky.AlterEgo píše:Skoda, ze ty flasky nejdou rozebrat na souly, protoze to mam uz na vsech postavach a ty horsi co padnou se daji maximalne prodat ...
Legendarni lahvicky
Re: Legendarni lahvicky
Srandu si vskutku nedelam a je skoda, ze ac je s tebou nekdo ve hre, tak ten potion mu nemuzes dat jako o jinych legendarek, ktere dropnou.v0kurka píše: Doufám, že si děláš srandu. Protože jinak budu celkem smutný, já za nějakých 100 hodin tormentu nedropnul ještě žádnou Ale obecně legendárky mi padaj slušně. Dlouhodobej průměr mám více než jednu za hodinu, což je příjemný. Jen by to mohl být méně často pouze "craft materiál" a častěji lahvička nebo setovka. Jestli mi padlo třeba 120 legendárek, tak jenom asi 15 byly setovky.
Tak to jsem vůbec netušil, protože to ještě nepadlo nikomu, s kým hrávám :-) Dík za info.AlterEgo píše: Srandu si vskutku nedelam a je skoda, ze ac je s tebou nekdo ve hre, tak ten potion mu nemuzes dat jako o jinych legendarek, ktere dropnou.
no jsou spíš docela vzácné, až na pár štastných tady...co hraju v partě s lidma, tak jsem viděl postovat legendarní lahvicku viděl pouze 2x. Já na ni stále zatím čekám
Včera mi padla další hlavička. Tentokrát s bonusem live per second.
Zatim hraju pouze wiznu takže pro ni nemám výužití tak leží v truhle. Kdyby to šlo tak bych ji rád daroval kamarádovi.
Odesláno z mého GT-I8160P pomocí Tapatalk
Zatim hraju pouze wiznu takže pro ni nemám výužití tak leží v truhle. Kdyby to šlo tak bych ji rád daroval kamarádovi.
skyrim1988 píše:Já ju dropl na NORMALU když jsem založil několikátou hru,abych našel jednoho bosse Nevěřil jsem vlastním očím.A to jsem si říkal,kdy mi to asi tak padne.Netrávím v D3 moc času totiž.
Prostě to byl HAPPY DAY a Blizz si mě asi vybral
Tak když Skyrim píše že mu to padlo na normálu tak mu to tam padlo mě taky Kadala dala setový pásek i když je všude napsáno že sety nedává hra má prostě svoje mezeryc4llix píše:Skyrim: na Normalu asi těžko, když je to torment only
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Proč by nedávala sety?
Aspon BT set dává spolehlivě
Nemá pouze davat torment only itemy.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Aspon BT set dává spolehlivě
Nemá pouze davat torment only itemy.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No mě dala BT set pásek ale někdo tu před časem tvrdil že kadala nemá a ani nemůže dávat setové věci jakékoliv tak to byla asi kravina
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Dík Predy za podporu Ale musím se přiznat,spletl jsem se Bylo to na T1.Zmátlo mě několikáté založení hry I tak po par minutách z truhly je to ůspěch
Edit : Každý se někdy splete
Edit : Každý se někdy splete
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 10.05.2014, 19:03 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak mi na Paragonu 112 padla lahvička Bottomless potion of Kulle Aid a udělal mi tuze velkou radost Jinak bylo to v riftu na torm 1 po zabití Rift Guardiana
Paragon 213 a stále bez lahvičky :/. Ale nevzdávám to, jednou ji prostě dostanu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
takze padla mi lahvicka Bottomless Potion of Regeneration paragon 128 T2 bounties Act 1 myslim ze catedrala 2
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky mne dnes konecne potesila jedna flasticka Bottomless Potion of Tower, bylo to v T4 riftu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
dve lahvicky v jednom rifte, jedna co pridava life per kill a dalsia armor....kazdopadne rad vymenim za frostburn gauntles alebo winter flurry teda ak by to slo
hm, tak stále nic
Tak sem se dočkal! jupijou. Mám 2. Diamond a tu s tím armorem, teď nevím název
Seton: a kde a na jaký T ti to padlo?
T4 rifty na publicu.
Tak lahvicek mam uz celkem 6 a uprimne ani nevím co s nema... stejne hraju jen wiznu
Dalsi tri co mi padly za posledni tyden jsem rozdal typkum co se mnou zrovna hráli
Dalsi tri co mi padly za posledni tyden jsem rozdal typkum co se mnou zrovna hráli