Šance na drop legendárek by korejci
No a ty dokaž že ne...dík
Re: Šance na drop legendárek by korejci
Taky si občas zabrblu, že toho málo padá, ale toto už je moc. Po pravdě mě začíná mrzet, že na diablofans.cz se všechno začíná točit kolem hloupostí. Postrádám tady předávání zkušeností. Místo toho tady trolluje Arnold, kterej snad ani nemá D3, na hlavní stránce se za několik dnů objeví jen pár odněkud stažených obrázků Crussadera, misto toho aby se tady tady řešilo, jesli je pro expení PL a goldů fajn "vymlaťte vše v Hell rift 1", nebo ukázky zajímavých buildů i se zkušenostma atd.
a v mezicase co budes dokazovat,ze zadny loot table nejsou,si muzes precist treba http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... r-fun-f%ed i s vysledky hlasovani,co si o tom lidi mysli
Ja nemuzu dokazat, ze neexistuji. Mozna totiz existuji.c4llix píše:No a ty dokaž že ne...dík
Tak a ted mi tedy dodej dukaz, ze existuji (coz tvrdis). Diky
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak lidi maj obecně radi konspirační teorie.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ano, v te ankete si jen 7 procent lidi mysli, ze to neni o nahode. 52 procent si mysli, ze to je nahodne az moc a 24 procent lidi si mysli, ze to je nahodne tak akorat. To se nijak nevylucuje s tim, co tu celou dobu tvrdim, ze to je proste o nahode. Jen 7 procent lidi si mysli to, co ty, ze je to jakesi zmanipulovane nebo co.Alfajk píše:a v mezicase...
PS: Radsi prehlizim to, ze ta anketa je blbost. Nejde totiz tvrdit, ze je ne co "Moc nahodne" a "Tak akorat ("fair") nahodne". Bud to totiz nahodne je a nebo neni. Nic mezi tim neexistuje. Je to podobna blbost jak "moc velka polovina" nebo "tak akorat polovina". Polovina je proste polovina.
Naposledy upravil(a) Arnold dne 06.05.2014, 14:44 hod., celkem upraveno 2 x.
ok,takze trolis,takze ok,takze jdi do (_o_)
mno uprimne, celje tenhle web je tak nejak zejmena o foru v cestine, kdo se chce o D3 neco dozvedet ci mit online prehled, vi ze je potreba se divat primo na jeho anglickou maminku... ale to nejni negativum, sami autori webu musi zvazit jaky je jeho realny prinos, my budme radi za moznost pokecu, co se potrebuju k D3 dozvedet to se tu diky foru za chvili i dozvim a to mi staci.
Arnold: Pusť si Diablo, tam máš důkaz
hmm, hodně zvláštní anketa . může mi někdo vysvětlit spojení "It's too random" ? . Nemyslím překlad,ale význam. Něco je příliš náhodné?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
kdybys precetl celej clanek,tak ti mozna(ale jak tak koukam,tak spise ne) dojde,v jaky souvislosti je to pouzity
Takze zadny dukaz nemas, jak jsem ostatne cekal a dokonce i vedel.c4llix píše:Arnold: Pusť si Diablo, tam máš důkaz
No, přečetl, asi mi to nedošlo,nevadí. tak či tak, když už teda opomenu, že ta fráze je blábol, tak tím pádem má nejvíc procent odpověď: "S RNG je něco špatně, je příliš náhodné a odměny neodpovídají vynaloženému úsili" . Tím ale akorát potvrzuješ,že je opravdu moc náhodné a tím pádem nemáš zajištěno,že i po 500PL padne něco masakrálního.
Nehledě na to, že "Total Voters: 451" je asi tak vzorek, jako by ti načůralo 500 lidí z Prahy a ty by jsi pak uvedl studii, že "Pozor,Pražáci mají zvýšenou hladinu cukru"
Nehledě na to, že "Total Voters: 451" je asi tak vzorek, jako by ti načůralo 500 lidí z Prahy a ty by jsi pak uvedl studii, že "Pozor,Pražáci mají zvýšenou hladinu cukru"
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Quill Rat
a hned na druhym řádku popisuješ, jak by se dalo dojít k závěru a zakončíš to tím, že pokud nevíme jak se k tomu dostali, pak je to k ničemu. Neříkám, že píšeš úplný nesmysly, jenom si tak úplně nevidíš do úst.marian_r píše:OMG už prestaňte, je to BLBOSŤ. To NEJDE vypočítať.
Ne nadarmo na battle.netu zavíraj topicy, KDE SE PÍŠE V KAPITÁLKÁCH
Arnold: neumíš číst? psal jsem ať si pustíš Diablo, že to je ten důkaz. Diablo III RoS a jeho RNG systém.
Ten topic jsi četl? http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 740?page=1
Tohle video jsi viděl?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a8pOziq ... e=youtu.be[/youtube]
Vím co odepíšeš, že to nic nedokazuje, ale jak se říká „na každým šprochu, pravdy trochu“
Prostě když přemýšlíš nad tím proč ti padne za sebou v jedný hře stejnej item 2x nebo 3x za sebou, tak tahle teorie na to přesně pasuje.
No nic, tohle je můj poslední koment na toto téma.
Ten topic jsi četl? http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 740?page=1
Tohle video jsi viděl?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a8pOziq ... e=youtu.be[/youtube]
Vím co odepíšeš, že to nic nedokazuje, ale jak se říká „na každým šprochu, pravdy trochu“
Prostě když přemýšlíš nad tím proč ti padne za sebou v jedný hře stejnej item 2x nebo 3x za sebou, tak tahle teorie na to přesně pasuje.
No nic, tohle je můj poslední koment na toto téma.
Prosil jsem o dukaz existence loot tables. Ne nejake divoke teorie jakehosi pripivatele na forum. To, ze ti nejaky predmet padne 2x nebo 3x za sebou pasuje na teorii loot tables, stejne tak jako na teorii, ze je vse uplne nahodne. Stale tedy cekam na ten dukaz...
To, že v našem klanu včera padly 4x dost krátce po sobě (možná v rozmezí 10 minut) Blackthornes belt asi taky nebude naprostá náhoda.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Asi takhle, nekoho bavi hrat Diablo, nekoho bavi nadavat jak je to spatna hra.
- nekoho bavi delat na HC PK a koukat se jak tam nezkuseni hraci chcipnou
a nekoho bavi vymyslet nesmyslne teorie a sirit je jako fakta
at si kazdy dela co ho bavi, dokud tim neskodi jinym
- nekoho bavi delat na HC PK a koukat se jak tam nezkuseni hraci chcipnou
a nekoho bavi vymyslet nesmyslne teorie a sirit je jako fakta
at si kazdy dela co ho bavi, dokud tim neskodi jinym
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Kdyby jste místo toho raději hráli, než trolovali na foru.... Chodím tu jen číst tyhle brekoty, jinak si raději pustím D3 a hraju s kámoši
Konspirační teorie jsou mezi lidmi velmi populární ať se jedná o jakýkoliv obor. A lidé, kteří je vytvářejí si vždy vybírají jen důkazy, které jim do teorie zapadnou a takové teorie nejsou objektivní. Lidé prostě věří tomu, čemu chtějí věřit.
Still-Alive: Nějak si odporuješ sám sobě
Still-Alive: Nějak si odporuješ sám sobě