Zidy píše:Zdravím, nechci zakládat zbytečně další téma, tak se zkusím zeptat nejdřív tady. Kámoš rozjel taky WW barba, padli mu ty kalhoty co dávají 25%dmg když je v pohybu + nějaký dobrý meče na lighting. Ale k věci. Proč když se točí lítaj mu tam kritikálky jen za 1M, ale když používá primárku dává za 2-3M? Nejde nám to do hlavy. Díky

ty gatě mám taky, jsou mega super, ale existuje jedna věc, kterou považuji za bug a budu to hlásit blizzardu

. používám fury charge na utěky, na náběhy, na generování fury a taky že je to dmg za pohybu, takže kalhoty na to mají vliv ( aspon si to myslim

) ... ale problem je ten, že když doběhnu a dá ránu a hned se chci točit WW a rozotčim se ... tak mám poloviční dmg

jsem na to koukal, profile dps mám s battlerage runou na dmg za pohybu 1 mega a když doběhnu fury chargem a pak se rozotočim, tak mi klesne na 660 000

je to velký problém, musím to sledovat, myslet na to a dycky před roztočení bouchnout primárem nebo něco
další věc co bych chtěl zkusit je, že ty kalhoty mají vliv i na generování fury, tak by mi zajímalo, kdybych jel lighting WW, jak moc se pak bude generovat fury s tou runou u WW a jestli to bude stačit + reaper wraspy k tomu, že bych vyhodil passivku na generování fury... no ale teď jedu fire a to zase víc štípe
Punky píše:hmm, to sa mi zda az trosku neuveritelne ked pozeram ten equip a staty, to by si potom musel davat crity tak za 10m... jo a co sa tyka fury managementu, to na to stacia akoze reapers wrapsy?
tak určitě, s tou passivkou, když maj mobky pod 30% HP, proč ne