HC Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Spíš pan F
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: HC Poetarum
Upozorňujeme další případné členy, že jejich jména už nemohou začínat na F, Y a X, protože jsou zabrány panem F, panem Y a panem X :o) Zdar a sílu
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Kryon si zabil Vítam pana Y.Ja som bol rozcestovaný tento víkend ale plánujem to všetko cez týždeň dobehnúť.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Kopii, já budu taky dnes večer a i se ukážu na tsku, rád vás po týdnu uslyším... Jestli nejste ještě větší paka než obyčejně:lol: ....
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- dawemorraless
- Na-Krul
fru je to čím dál horší :D x už se na teba cukrík moj tiešim
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
začíná mě to nebavit nic nepadá ani světlo ani matroš z 30 riftů 5 láviček a asi 3 lege furt to smaý dokola no hnus dneska ráno víc jak 10 pokusů a ani prd ani magda ani aughild ani na belt nic nic nic damn it...kam se poděl lemur?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
S tim dropem souhlasím. Je to zakletý nebo spíš buglý, protože z party z ničeho nic týden nikomu nic moc nepadá (ani šmejdy). Teda padá, ale postaru, takže asi to v pořádku je. Nejdřív nás potřebovali namlsat, tak jako po významných pečích a teď už nás zase chtějí ve starejch kolejích. Pak je ještě zajímavý, když dlouho někdo nehraje a hned mu padne zelenka, aby ho to na chvíli zase přikovalo. No včera jsme ty konspirace pořádně probrali, že?
Taky popřemýšlejte, jak to udělat s úvodníkem, já se hlásím vzhledem k aktivitě na nástěnkáře, jelikož na netu i ve hře jsem Hujer, nějakej začáteční seznam sem i Lemurovi už posílal... Zdar a sílu...
1)DaweMorrales (PLVL 260, TS dle UBERA, monk, wizz, hunter, barb, cruss, wd - je to rytmauss nehehehe) Battlenet
2) Frufran (PLVL 150, TS, barb) Battlenet
3)Lemurman#2764 (PLVL 83, TS občas, hunter) Battlenet
4) KryOn#2377 (PLVL 250, TS dle UBERA, wizz, monk, wd, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará) Battlenet
5)xpandelx#2976 (PLVL 213, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu) Battlenet
6) Detoxa#2258 (PLVL 174, TS, monk, smrtonoš) Battlenet
7) Mag9us#2763 (PLVL121 , TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena. Battlenet
8) Elesde#2781 (PLVL 187,TS, smrťákovo zákaznik, teď už cruss a hlavně si hraje s mrtvolami) Battlenet
9) DarkTref#2231 (PLVL 293, TS aka zapněte si to č***ci, barb, hunter, ale hraje za všechny vaše postavy) Battlenet
10) Yondashimo#2674 (PLVL 253, TS, wizz) Battlenet
11) Ymorduur#1467 (PLVL 210, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible) Battlenet
12) F4tifer#2120 (PLVL18, TS, začínající monk) Battlenet
Doplňující údaje a vaše popisky vítány
Taky popřemýšlejte, jak to udělat s úvodníkem, já se hlásím vzhledem k aktivitě na nástěnkáře, jelikož na netu i ve hře jsem Hujer, nějakej začáteční seznam sem i Lemurovi už posílal... Zdar a sílu...
1)DaweMorrales (PLVL 260, TS dle UBERA, monk, wizz, hunter, barb, cruss, wd - je to rytmauss nehehehe) Battlenet
3)Lemurman#2764 (PLVL 83, TS občas, hunter) Battlenet
4) KryOn#2377 (PLVL 250, TS dle UBERA, wizz, monk, wd, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará) Battlenet
5)xpandelx#2976 (PLVL 213, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu) Battlenet
7) Mag9us#2763 (PLVL121 , TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena. Battlenet
8) Elesde#2781 (PLVL 187,TS, smrťákovo zákaznik, teď už cruss a hlavně si hraje s mrtvolami) Battlenet
9) DarkTref#2231 (PLVL 293, TS aka zapněte si to č***ci, barb, hunter, ale hraje za všechny vaše postavy) Battlenet
10) Yondashimo#2674 (PLVL 253, TS, wizz) Battlenet
11) Ymorduur#1467 (PLVL 210, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible) Battlenet
12) F4tifer#2120 (PLVL18, TS, začínající monk) Battlenet
Doplňující údaje a vaše popisky vítány
Naposledy upravil(a) KryOn dne 07.05.2014, 09:00 hod., celkem upraveno 13 x.
- dawemorraless
- Na-Krul
Pan Y mastí eče cruse Trefovo oblíbený char
elesde by si to tričko zasloužil za ten rakvící týden rip pane a 3x
elesde by si to tričko zasloužil za ten rakvící týden rip pane a 3x
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak pište, pište co je špatně a já to tady budu průběžně opravovat, pak napíšu úvodník, nas*ru tam vaši nejoblíbenější fotku postavy s vlajkou a nabarvim to narůžovo, aby to odpovídalo našemu uskupení (takže očekávám printscreeny celé obrazovky ze začátku z actu I třebas - velikost si pak ořežu sám). Cajk? Y-lona jsem opravil a k sobě sem tam taky dal nějakej skromnej popisek. Každej si vymyslete krátkou jednoduchou větu, která o vás vypovídá - třeba "nehehehe"..., že?
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Výborne.Screen pošlem večer.A popisok ku mne dva na výber:
1- Pivo je liek
2- Sex je pre deti chlapi pijú.
Koule.
1- Pivo je liek
2- Sex je pre deti chlapi pijú.
Koule.
Naposledy upravil(a) xpandelx dne 05.05.2014, 13:34 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
dawe & všichni: poslední dobou mám moc práce a tenhle měsíc se to moc nezlepší v červnu na to ale vlítnu
KryOn: říkal sem si, že bysme mohli využít těch 5 příspěvků a každej by se staral o něco jinýho (hřbitov, seznam členů…)
KryOn: říkal sem si, že bysme mohli využít těch 5 příspěvků a každej by se staral o něco jinýho (hřbitov, seznam členů…)
- Fru-fru
- The Butcher
Tyjo, taky mám teď krizi hraní, nějak na to nemám náladu... Celý víkend jsem se nedonutil a dneska se mi taky nechce...pravda, že mám i dost práce a raději se teď odreaguji blbůstkou Prison architect... Ale v průběhu týdne se z toho dostanu a dorazím za Váma zase
- Fru-fru
- The Butcher
Jooo, to znám, chybí mi poslední semestr školičky kterou jsem se rozhodl studovat dálkově....a táááák se mi nechce a až to začne, tak to bude peklo ... to mě čeká v brzké době, ale ještě chvíli bych měl být vcelku v poho. Co vlastně teď máš ve škole? Maturu nebo nějaký projekt?
- Lemurman
- Zhar the Mad
se školou to vůbec nesouvisí…naštěstí. Mám možnost jet na LARP a mám jen 3 týdny na výrobu kostýmu
- Fru-fru
- The Butcher
Hmmm, zajímavý. To může být spousta srandy. Já jel klasika DrD a občas dřevárny...ale hlavně DrD, pak Shadowrun (originál pravidla stále vlastním - heč ) , nu a lehce DnD ...
- Lemurman
- Zhar the Mad
jo, DrD taky hraju (DrD 1,6E dělám PJ a DrD+ hraju). Minulej rok sem byl na LARPu poprvý a bylo to super, takže doufám, že to stihnu vyrobit
- Fru-fru
- The Butcher
Jj, za mě bylo jen DrD a také PJ. Ani nevím na jakém jsme začínali, asi 1.3 a určit pak 1.6 . DrD+ už jsem nestihl
Tak snad to stihneš ..jsem zvědav na zážitky
Tak snad to stihneš ..jsem zvědav na zážitky
Nazdar holky, zatím jsem došel k tomuhle, takže aktualizujte a krátké motta vítány, ať mi to ale neběhá na další řádek - jeden člově, jeden řádek! Paragony a stavy budou aktualizovány různě, rozhodně ne týdně. Taky asi pak poprosim adminy, aby přesunuli (pokud to jde) můj příspěvek jako první a nebo po archivaci vašich původních, abyste nepřišli o básničky, byly první v úvodníku smazány až po mě a já založím fotky, kecy, beďary...
Zdar a sílu
1) DaweMorrales (PLVL 260, TS dle UBERA, monk, wizz, hunter, barb, cruss, wd - je to rytmauss nehehehe) Battlenet
3) Lemurman#2764 (PLVL 83, TS občas, hunter) Battlenet
5) xpandelx#2976 (PLVL 213, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu) Battlenet
8) Elesde#2781 (PLVL 187,TS, smrťákovo zákaznik, teď už jen zase cruss a hlavně taky hraje s mrtvolami) Battlenet
10)Yondashimo#2674 (PLVL 253, TS, wizz) Battlenet
11)Ymorduur#1467 (PLVL 210, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible) Battlenet
12)F4tifer#2120 (PLVL18, TS, začínající monk) Battlenet
Zdar a sílu
1) DaweMorrales (PLVL 260, TS dle UBERA, monk, wizz, hunter, barb, cruss, wd - je to rytmauss nehehehe) Battlenet
3) Lemurman#2764 (PLVL 83, TS občas, hunter) Battlenet
5) xpandelx#2976 (PLVL 213, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu) Battlenet
8) Elesde#2781 (PLVL 187,TS, smrťákovo zákaznik, teď už jen zase cruss a hlavně taky hraje s mrtvolami) Battlenet
10)Yondashimo#2674 (PLVL 253, TS, wizz) Battlenet
11)Ymorduur#1467 (PLVL 210, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible) Battlenet
12)F4tifer#2120 (PLVL18, TS, začínající monk) Battlenet
Naposledy upravil(a) KryOn dne 07.05.2014, 10:48 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
super KryOne, budeš mít na starosti seznam členů. Btw, jak seš na tom s tou básničkou?