Šance na drop legendárek by korejci

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Uživatelský avatar
c4llix
Gorebelly
Příspěvky:213
BattleTag:c4llix#1401
Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od c4llix » 05.05.2014, 14:02 hod.

No mělo by to být tak, že pustíš hru, a máš mít možnost na vypadnutí všech itemů co ti můžou padnout, některé s menší či s větší pravděpodobností. Ale jestliže se ti nenalosuje něco mezi těch 5 itemů v tabulce, tak ti to v tý hře nikdy nepadne, a to je špatně. Proto prostě lidi, a já patřím mezi ně, když jim padá crap, tak leavnu hru a založím novou.
Naposledy upravil(a) c4llix dne 05.05.2014, 14:03 hod., celkem upraveno 1 x.

Dava_C
Ancient
Příspěvky:2377
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:avio#2489

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Dava_C » 05.05.2014, 14:02 hod.

Mlok píše:Už to psal firdecek dříve. To je přeci naprosto v pořádku, že lepší itemy mají menší šanci na drop. Právě tohle zajišťuje, že ty horší napadají hned každému (i když ani to není jistota) a postupně pak může postavu vylepšovat jak časem možná napadají i ty lepší předměty.
Kdyby padalo všechno se stejnou šancí, tak to celé bude postrádat smysl.
V pořádku to možná je, no vlastně není, ale už jsou tam stanovená pravidla, jak co má padat a stejně tak jsou stanovená pravidla komu jak bude padat. Není to RNG, tak jak ho Blizz představuje veřejnosti.
Profil

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Mlok
Ancient
Příspěvky:2350
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Mlok » 05.05.2014, 14:06 hod.

Jak co má padat určitě stanovené je (ať už jsou pravdivé ty uvedené tabulky nebo to mají nakonfigurované trochu jiným způsobem). Kde jsi vzal, že je stanované komu co má padat netuším. K tomu jsem nikdy nikde neviděl ani náznak seriózního podložení podobného názoru a naprosto tomu nevěřím.

manusky11
Gorebelly
Příspěvky:304
BattleTag:fionka#2610

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od manusky11 » 05.05.2014, 14:48 hod.

Mlok píše: ...Viděl jsi tohle potvrzené někým od Blizzardu na battle net forech?...
Ano,tento mechanizmus potvrdil aj sám Blizzard.Malo by to fungovať takto:

Pustíš si hru a ako hráš tak sa ti pomalinky stackuje šanca na drop legendárky a pokial ti nepadne cez RNG systém,tak sa šanca nastackuje na 100% a padne ti(ako dlho to musí byť nepotvrdili,logicky).A potom to ide odznovu.Pokial padne legenda cez RNG tak sa to tak isto zresetuje.Leavnutie hry,tiež resetuje tento "vnutorný systém"
Týmto chceli zabrániť tomu,čo bolo vo vanile a to,že niekomu nepadla legenda niekolko dní.

Stále je drop RNG,ale daný systém zabraňuje tomu,aby si nebol totálny "bad lucker v RNG" a niečo ti proste po určitom čase padne.

Tento systéme nerieši už to čo ti padne,ale iba to že ti niečo padne.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Arnold » 05.05.2014, 14:49 hod.

Dava_C píše:Jenže když máš na 6ti stěnné kostce 3x jedničku, 2x čtyřku a 1x šestku, tak už to není RNG jako na klasické kostce a takové "RNG" v diablu je, protože nemáš stejně velkou šanci na drop různých itemů. Kolikrát Vám spadl item, který nechcete (crap) a kolikrát který chcete (top item pro vaší klasu)? To bije do očí přece kluci.
Ano presne tak to funguje, zda se, ze jsi to pochopil. Crap item (treba nejaky dvouhandovy) ma samozrejme mnohem vetsi sanci, ze padne. A item, ktery potrebujes, ji ma o hodne mensi (protoze je dobry a vzacny, ne proto, ze bys ho potreboval). To je prece uplne normalni a bylo to uz v Diablu 2. Tam taky pripadlo tricet nagelringu na jeden stone of jordan a je to naprosto v poradku.
Vy jste tu kazdy vyjmenoval nejaky hranicni pripad, co se vam stal (tri dvou handy za sebou atd), to je ale take naprosto v poradku. Uvedomte si, ze je nas tu strasne moc a je prece jasne, ze nekomu tri dvouhandy za sebou pri tak obrovskem poctu padnou. No a ten jedinec pak z toho udela hroznou aferu a konspiraci. Je to to stejne, jak jsem psal s tou ruletou. Za den se roztoci nespocetne krat a je jasne, ze jednou padne nejakemu jedinci desetkrat za sebou cervena. Je to snad duvod k tomu, aby ten jedinec zacal obvinovat kasino z "rizeneho dropu"?
Stejna paralela je i s tim, ze nikomu nic nepada. Hraji to miliony hracu a jelikoz je ta hra rizena nahodnyma cislama, je jasne, ze se najde jedinec z tak obrovskeho poctu, kteremu to proste nepada (stejne jako se obcas stane, ze nekomu pri clovece nezlob se padne petkrat za sebou jednicka). V tomto pripade to je asi Dava_C podle toho, co tu porad pise. To je naprosto normalni. Urcite totiz na svete existuje zase jiny extrem, ktery uz ma davno najite vse co potrebuje s paradnima statistikama.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0

lulinak
Doom Knight
Příspěvky:442

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od lulinak » 05.05.2014, 14:53 hod.

tywoe to by clovek neveril kolik jsou schopni lidi stravit casu tlachanim o tom jak ma (asi, mozna, pravdepodobne...) Blizz nastaveny drop algoritmy, kurna slyseli jste nekdy porekadlo "Ovce se dohadují, co bača zamýšlí"...?

Proste hra je jednou nejak nastavena, jedno jak, vy s tim neudelate vubec nic, slovy nic, tak se prestante snazit to resit a hrajte, me z vas jebne.... :roll:

Me taky Royal ring nepasnul ani po snad 100 krabickach, tak snad po patchi to bude lepcejsi...

Jediny co mi ted docela vadi je nemoznost vratit staty enchant itemu zpet do vychozi polohy abych si ho mohl znovu odemknout, padly mi zajimavy veci, zmenil jsem stat dle stylu hrani, a kdyz najednou po case zjistim, ze bych potreboval zmenit strategii, mam smulu, mno pocitam ze driv nebo pozdejc to do hry implementujou...

realDamonek
Quill Rat
Příspěvky:16

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od realDamonek » 05.05.2014, 14:54 hod.

téma je to zajímavé, budeme se tomu věnovat na Nordirově streamu v novinkové sekci po deváté hodině. Odkaz najdete na hlavní stránce. Tak přijďte jestli vás zajímají loot tabley a vše s nima spojený

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Seton » 05.05.2014, 14:59 hod.

Jojo, jak píše Luniak :). Chce to míň fóra a víc hry :). Jinak já třeba ten Royal ring taky ještě nemám....a necítím to jako křivdu RNG systému :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
hanacius
Gorebelly
Příspěvky:304
BattleTag:hanacius#1110

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od hanacius » 05.05.2014, 15:00 hod.

Jak píše lulinak, nemá smysl plakat že to nepadá. Mechanismus hry je nějak nastaven a nikdo s tím nic nenaděláme. Taky bych si přál lepší drop ale nebrečím tady, prostě za to sednu a hraju... Dřív nebo později mi ten item, který chci stejně jednou padne. A o tom to je.
Alespoň se tu už brečí ve správném topicu >:D

lulinak
Doom Knight
Příspěvky:442

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od lulinak » 05.05.2014, 15:27 hod.

ano a prave ten fakt, ze ty predmety driv nebo pozdeji proste padnou je neco, co me drzi u RoS, stale je kam se posouvat a mam jasne cile (aktualne najit Royal ring, Stone of Jordan, Captain plan, az tohle vsechno bude zacit sbirat lege material na craft setu atd., coz samo o sobe je odhadem 200 hodin hrani).

U vanilly jsem takto jasny plan nikde nevidel a nemel jsem duvod dal hrat, takze neremcat, nedelat tabulky s procenty lege dropu a podobny kraviny k nicemu, a proste furt dokola kosit nebohy moby do doby, nez tam bude svitit dalsi zelenej sloupek.
A ted jeste na tohle vsechno najit cas ze....

Alfajk
Zhar the Mad
Příspěvky:1804
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Alfajk » 05.05.2014, 16:09 hod.

firdecek píše:Blizz nic neřídí, několikrát to blue potvrdil na ofic. fórech a myslím, že takto velká korporace obchodovaná na burze by si nedovolila kvůli tak banální věci lhát veřejnosti. Jen spousta lidí nechápe, jak funguje RNG a že prostě když jeden týden někomu něco nepadá, tak to hned neznamená, že se to za druhý týden nevymění. Ono i za měsíc hraní se nedají vyvodit jasné výsledky, jelikož ty pravděpodobnosti na drop legendárek jsou tak směšně malé (cca 1:5000 na white moba??), že aby člověk opravdu dostal rozumný vzorek, musel by mít cca miliony zabitých monster a to ještě v tuto chvíli nikdo v RoS nemá...
to jses vazne tak natvrdlej fanboy? to je tak tezky si pripustit,ze to mozna az tak RNG nebude? jo,to ze to tamhle nejakej blue napsal,tak je to urcite pravda,i kdyby nebyla - protoze kdyby se to provalilo a nekdo zjistil,jak je cela ta mechanika dropu zdeformovana a navic primo ovlivnovana blizzem,tak by je lidi ukamenovali

RNG je RNG,dneska uz na takovy urovni,aby se nestavali ty blbosti s dropem,ktery se stavaji naprosto bezne (2x spadne stejnej item,v klanu padaji legendarky "ve vlnach",nektery veci v urcity hre proste nepadnou atd)

v diablu 1 byl drop generovanej na zaklade casu,kolik uplynulo od zalozeni hry,v D2 byly itemy rozhazovany po serverech s urcitou ip,takze uz podle ip se dalo poznat,jestli danej item ma vubec sanci z bosse padnout,nebo nema
jak si muzes bejt tak jistej,ze v D3 podobne cinknuta mechanika neni? jak vysvetlis treba tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=a8pOziq ... e=youtu.be podle me je vice nez pravdepodobny,ze pouzili stejnej princip a to,ze je drop server-side tomu vylozene nahrava,vzdyt drop uz nekolikrat upravovali pouhym "hotfixem",ani blbej restart nebyl potreba,natoz klientskej patch

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Kuki10 » 05.05.2014, 16:14 hod.

To video nějak nepobiram...

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Alfajk
Zhar the Mad
Příspěvky:1804
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Alfajk » 05.05.2014, 16:18 hod.

aby to davalo vetsi smysl,nutno precist http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... r-own-item to video je jako dukaz,ze puvodni obrazek ( http://diablo.incgamers.com/wp-content/ ... ploit1.jpg ) neni photoshop (a zaroven to je dalsi dukaz k predem definovanymu dropu v jednotlive zalozenejch hrach - proto je cap 500 bloodshardu,aby sis jich nevytriskal 10 000 v jedny hre,kdyz ti v ni ten item co chces vubec nemuze padnout)

scr
Quill Rat
Příspěvky:33
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:scr#2683

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od scr » 05.05.2014, 16:56 hod.

Arnold píše:
Dava_C píše:Jenže když máš na 6ti stěnné kostce 3x jedničku, 2x čtyřku a 1x šestku, tak už to není RNG jako na klasické kostce a takové "RNG" v diablu je, protože nemáš stejně velkou šanci na drop různých itemů. Kolikrát Vám spadl item, který nechcete (crap) a kolikrát který chcete (top item pro vaší klasu)? To bije do očí přece kluci.
Ano presne tak to funguje, zda se, ze jsi to pochopil. Crap item (treba nejaky dvouhandovy) ma samozrejme mnohem vetsi sanci, ze padne. A item, ktery potrebujes, ji ma o hodne mensi (protoze je dobry a vzacny, ne proto, ze bys ho potreboval). To je prece uplne normalni a bylo to uz v Diablu 2. Tam taky pripadlo tricet nagelringu na jeden stone of jordan a je to naprosto v poradku.
Vy jste tu kazdy vyjmenoval nejaky hranicni pripad, co se vam stal (tri dvou handy za sebou atd), to je ale take naprosto v poradku. Uvedomte si, ze je nas tu strasne moc a je prece jasne, ze nekomu tri dvouhandy za sebou pri tak obrovskem poctu padnou. No a ten jedinec pak z toho udela hroznou aferu a konspiraci. Je to to stejne, jak jsem psal s tou ruletou. Za den se roztoci nespocetne krat a je jasne, ze jednou padne nejakemu jedinci desetkrat za sebou cervena. Je to snad duvod k tomu, aby ten jedinec zacal obvinovat kasino z "rizeneho dropu"?
Stejna paralela je i s tim, ze nikomu nic nepada. Hraji to miliony hracu a jelikoz je ta hra rizena nahodnyma cislama, je jasne, ze se najde jedinec z tak obrovskeho poctu, kteremu to proste nepada (stejne jako se obcas stane, ze nekomu pri clovece nezlob se padne petkrat za sebou jednicka). V tomto pripade to je asi Dava_C podle toho, co tu porad pise. To je naprosto normalni. Urcite totiz na svete existuje zase jiny extrem, ktery uz ma davno najite vse co potrebuje s paradnima statistikama.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0
Ano jak pises...a v tom pripade je neco spatne..ze jeden ma TOP Itemy a druhej susi hubu a muze jen premyslet kde je chyba...tohle by mel Blizz nejak korektit snad ne?Uz jen v jejich zajmu...

scr
Quill Rat
Příspěvky:33
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:scr#2683

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od scr » 05.05.2014, 17:18 hod.

Alfajk píše:aby to davalo vetsi smysl,nutno precist http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... r-own-item to video je jako dukaz,ze puvodni obrazek ( http://diablo.incgamers.com/wp-content/ ... ploit1.jpg ) neni photoshop (a zaroven to je dalsi dukaz k predem definovanymu dropu v jednotlive zalozenejch hrach - proto je cap 500 bloodshardu,aby sis jich nevytriskal 10 000 v jedny hre,kdyz ti v ni ten item co chces vubec nemuze padnout)

No jestli jsem to dobre pochopil...tak je to vlastne bug ve hre...kdy se hrac s nizkym lvlem pripji do hry zalozene hracem na 70 lvl a vstopi do riftu...cim hru totalne poblazni a poblazni tak clej system dropu

Uživatelský avatar
Darkness
The Butcher
Příspěvky:1316
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Bydliště:earth

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Darkness » 05.05.2014, 17:23 hod.

A ja jsem zas vim o zarucenem systemu, na to, aby kazdy den padl upgrade. Mas-li pocit, ze mas smulu nebo ze ti krade nejaky martan itemy, udelej jednoduchou vec. Vem nejlepsi predmet z inventare a prodej ho v actu 5, obchodniku s lektvary. Takhle opakuj 10 dnu za sebou, a nebo dokud ti nezacnou padat lepsi veci ne nosis.

Fakt to funguje! Ja to nezkousel, ale Franta z Kocourkova to ma na videu.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Arnold » 05.05.2014, 17:27 hod.

scr píše:
Arnold píše:
Dava_C píše:Jenže když máš na 6ti stěnné kostce 3x jedničku, 2x čtyřku a 1x šestku, tak už to není RNG jako na klasické kostce a takové "RNG" v diablu je, protože nemáš stejně velkou šanci na drop různých itemů. Kolikrát Vám spadl item, který nechcete (crap) a kolikrát který chcete (top item pro vaší klasu)? To bije do očí přece kluci.
Ano presne tak to funguje, zda se, ze jsi to pochopil. Crap item (treba nejaky dvouhandovy) ma samozrejme mnohem vetsi sanci, ze padne. A item, ktery potrebujes, ji ma o hodne mensi (protoze je dobry a vzacny, ne proto, ze bys ho potreboval). To je prece uplne normalni a bylo to uz v Diablu 2. Tam taky pripadlo tricet nagelringu na jeden stone of jordan a je to naprosto v poradku.
Vy jste tu kazdy vyjmenoval nejaky hranicni pripad, co se vam stal (tri dvou handy za sebou atd), to je ale take naprosto v poradku. Uvedomte si, ze je nas tu strasne moc a je prece jasne, ze nekomu tri dvouhandy za sebou pri tak obrovskem poctu padnou. No a ten jedinec pak z toho udela hroznou aferu a konspiraci. Je to to stejne, jak jsem psal s tou ruletou. Za den se roztoci nespocetne krat a je jasne, ze jednou padne nejakemu jedinci desetkrat za sebou cervena. Je to snad duvod k tomu, aby ten jedinec zacal obvinovat kasino z "rizeneho dropu"?
Stejna paralela je i s tim, ze nikomu nic nepada. Hraji to miliony hracu a jelikoz je ta hra rizena nahodnyma cislama, je jasne, ze se najde jedinec z tak obrovskeho poctu, kteremu to proste nepada (stejne jako se obcas stane, ze nekomu pri clovece nezlob se padne petkrat za sebou jednicka). V tomto pripade to je asi Dava_C podle toho, co tu porad pise. To je naprosto normalni. Urcite totiz na svete existuje zase jiny extrem, ktery uz ma davno najite vse co potrebuje s paradnima statistikama.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0
Ano jak pises...a v tom pripade je neco spatne..ze jeden ma TOP Itemy a druhej susi hubu a muze jen premyslet kde je chyba...tohle by mel Blizz nejak korektit snad ne?Uz jen v jejich zajmu...
A proc by to delal? Je to tak spravne, je to hra... Budes si snad stezovat vyrobci Clovece nezlob se, aby udelal kostku kde jsou same trojky jen kvuli tomu, ze ti na zacatku hry padly tri jednicky po sobe a druhemu tri sestky po sobe? To je prece nesmysl ne?

Tohle se eliminuje tim, ze budes proste hrat. Casem ti padne, co potrebujes, tomu ver. I kdyz nekteri tvrdi, ze ne, tak to neni pravda. Treba takovy Dava_C porad tvrdi, jak mu to nepada, pritom to neni pravda. Ma perfektni veci odpovidajici tomu, jak dlouho to hraje. Je akorat zvykly z aukce na lepsi, tak tu porad breci.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0

firdecek
The Butcher
Příspěvky:1231
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od firdecek » 05.05.2014, 17:35 hod.

Alfajk píše:
firdecek píše:Blizz nic neřídí, několikrát to blue potvrdil na ofic. fórech a myslím, že takto velká korporace obchodovaná na burze by si nedovolila kvůli tak banální věci lhát veřejnosti. Jen spousta lidí nechápe, jak funguje RNG a že prostě když jeden týden někomu něco nepadá, tak to hned neznamená, že se to za druhý týden nevymění. Ono i za měsíc hraní se nedají vyvodit jasné výsledky, jelikož ty pravděpodobnosti na drop legendárek jsou tak směšně malé (cca 1:5000 na white moba??), že aby člověk opravdu dostal rozumný vzorek, musel by mít cca miliony zabitých monster a to ještě v tuto chvíli nikdo v RoS nemá...
to jses vazne tak natvrdlej fanboy? to je tak tezky si pripustit,ze to mozna az tak RNG nebude? jo,to ze to tamhle nejakej blue napsal,tak je to urcite pravda,i kdyby nebyla - protoze kdyby se to provalilo a nekdo zjistil,jak je cela ta mechanika dropu zdeformovana a navic primo ovlivnovana blizzem,tak by je lidi ukamenovali

RNG je RNG,dneska uz na takovy urovni,aby se nestavali ty blbosti s dropem,ktery se stavaji naprosto bezne (2x spadne stejnej item,v klanu padaji legendarky "ve vlnach",nektery veci v urcity hre proste nepadnou atd)

v diablu 1 byl drop generovanej na zaklade casu,kolik uplynulo od zalozeni hry,v D2 byly itemy rozhazovany po serverech s urcitou ip,takze uz podle ip se dalo poznat,jestli danej item ma vubec sanci z bosse padnout,nebo nema
jak si muzes bejt tak jistej,ze v D3 podobne cinknuta mechanika neni? jak vysvetlis treba tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=a8pOziq ... e=youtu.be podle me je vice nez pravdepodobny,ze pouzili stejnej princip a to,ze je drop server-side tomu vylozene nahrava,vzdyt drop uz nekolikrat upravovali pouhym "hotfixem",ani blbej restart nebyl potreba,natoz klientskej patch
Nejsem fanboy, jen se snažím logicky uvažovat. Samozřejmě, že nemám 100% jistotu a tu nemá nikdo, ale věřím, že kdyby nějaké takové fígle dělali, tak Blizz je velká firma o stovkách zaměstnanců po celém světě, prostě dřív nebo později by se to provalilo jako ty čísla s pravděpodobností dropu (vyhozenej programátor se bude chtít pomstít apod.). Ale zatím nikdo s jasným důkazem nepřišel, jen pověry a domněnky...

Co se týká srovnání D1, tak nevím, prostě první díl, v D2 museli vytvořit obranu proti botterům, kteři se připojí do jedné hry a nafarmí všechny itemy ve hře (předpoklad). V D3 už to celé řídí server - proto není na úpravu dropu NIKDY potřeba Patch, protože ten upravuje to, co máš doma v complu (prostě změnili jednu tabulku v databázi). Jen mě nenapadlo, proč by v D3 nějaký takový systém vůbec implementovali? jaký by měli důvod to celé ještě více komplikovat? D3 je čistě online, vše rozhoduje server, zde je konečně možnost mít čistý random, ale možná jsem opravdu snílek. To video může být jen video bottera nebo AFK farmiče, který prostě nasbíral kupu itemů...za měsíc to jde udělat.

Dokud nebude jednoznačný důkaz, vždy budou pochyby...neříkám, že jsem si 100% jistý tím, že drop table neexistuje, ale jen nevidím důvod, proč by měla existovat.

Alfajk
Zhar the Mad
Příspěvky:1804
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Alfajk » 05.05.2014, 19:11 hod.

Darkness píše:A ja jsem zas vim o zarucenem systemu, na to, aby kazdy den padl upgrade. Mas-li pocit, ze mas smulu nebo ze ti krade nejaky martan itemy, udelej jednoduchou vec. Vem nejlepsi predmet z inventare a prodej ho v actu 5, obchodniku s lektvary. Takhle opakuj 10 dnu za sebou, a nebo dokud ti nezacnou padat lepsi veci ne nosis.

Fakt to funguje! Ja to nezkousel, ale Franta z Kocourkova to ma na videu.
kdepak,fanboyovi to nevysvetlis,ani kdybys mu dukazy otriskal o hlavu... treba tady si muzes pocist http://www.reddit.com/r/Diablo/comments ... _want_and/

Uživatelský avatar
Guru
Doom Knight
Příspěvky:469

Re: Šance na drop legendárek by korejci

Příspěvek od Guru » 05.05.2014, 20:37 hod.

Loot Tables - Konecne ... uz jsem se bal, ze budeme hledat servery s "lepsim" dropem jak nas poucovali rusove ve Vanile :idea:

RNG - Zaplat panbuh za prvni "bezchybny" system za ktery autori nemusi strkat ruku do ohne, protoze i kdyby mel stejne fatalni chyby jako ve hre pouziti dvou skillu = smrt, tak jim je hraci nemohou prokazat.

Kon"troll"a dropu - Samozrejme, ze Blizzard nema prostredky na upravu dropu jak by taky mohl mit ... Pockat, a tem nestastnikum vecne mimo misu zvedal krivku asi silou vule ?!

Fotky se stejnymi itemy - Psssst, nikomu to nerikejte, ale partu muzou tvorit ctyri stejne charaktery ;)

PS: Obcas se bezte projit nebo si v tech chlivech alespon vyvetrejte, cerstvy vzduch dela s hlavou divy :D
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“