All Random build turnaj

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: All Random build turnaj

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 21:25 hod.

Co se týče craftů, tak to vidím tak, že by se měl hráč rozhodnout, zda bude dělat jen bloody, castery, hitky nebo safety, páč potom ty bonusy z toho budou hodně znát. Blood by se vyplatil podle mě, pokud by tuto sorcku někdo jel jako tak trochu meele. Caster je asi jasnej. No, safety bude vhodné pro toho, kdo zrovna nebude mít rezisty a hit power asi pro fajnšmekry.

Sekundární skill je možnost prostě dodělat ten thunderstorm. On má sílu a ne že ne, jen je to pro trpělivé. Dále to bude asi na fantasii každého z nás.

Vzhledem k tomu, že budeš mít teleport, tak ti zas tolik chcípat nebude. Jen mu radši udělej brnění dřív než sobě :D A doufej, že bude mít FCR.

Jinak...1. akt zdolán za 3:35 h. Jakmile bude FO, vrhnu se na opakované nájezdy.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 01.05.2014, 22:20 hod.

Fraxi, omlouvám se, že o sobě dávám vědět takhle na poslední chvíli, ale nějak se mi nakupily povinnosti a nestíhal bych je s účastí v turnaji skloubit :(

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.05.2014, 22:36 hod.

BliiNky: Tak to je škoda kámo :(

Fraxinus: Gratulace k dokončení A1 ;)

Jinak já právě přemýšlím, jestli jet Caster nebo Safety. Caster pro to, že skilly, který hodlám používat, tak stojej celkem dost many a Safety zas kvůli rezům, protože si myslím, že to bude to největší peklo našich postav.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 23:37 hod.

BliiNky: Škoda, no, pokud zbude aspoň trocha času, zkus sjet aspoň ten normal. :(

Dark:Deamon: Díky. Pro dnešek končím. A jak říkám, tady se člověk bude muset rozhodnout, zda chce radši manu, nebo bezpečnost. Obojí najednou mít asi nelze a mít jedno i druhé polovičatě je jako nemít to vůbec.

JINAK:

Moje sorcka jménem Kraftnička je už na levlu 24. Původně jsem chtěl jet pomocí oblíbené battle-netové taktiky "cracked sash", kdy na sebe navleču všechno možné co nejnižší kvality a pokud možno ethereal, rozbiju to a nechám to být. Bohužel jsem sehnal jen etereální boty, pásek a čapku. Brnění jsem sice rozbil spolu s holí, která od levlu 6 byla celkem na 2 věci, ale jednou jsem omylem klepl na opravit vše a bylo to v háji. Tak jsem se rozhodl všechny tyhle prasklé a éterické věci prodat a nechám svoji sorcku opálit, koneckonců z Lut Gholeinu hlásí tropické teploty a jasnou oblohu.

Jinak...jet bez equipu chce dost trpělivosti, protože holí zombíka mlátíš dlouho a roj fallenů s šamanem ještě dýl. I když nejprve fire bolt, pak ice bolt a nakonec ice blast byly dobrou kamarádkou, byly dost slabé. Nejlepší kamarádkou byla lučištnice, které jsem hned vygamblil magický luk s 5-13 dmg. Tak 2/3 potvor až do doby, než jsem měl glacial spike, zabila ona. Ovšem s glacial spikem přišly jiné problémy: not enough mana, které se občas dostavily i s ice blastem předtím. Nyní to ale byla hotová katastrofa a několikrát mě málem zabili, když mi pořád docházely v inventáři flašky. Spotřeba byla tak 3-5 lahviček many za minutu. Many jsem měl kolem levlu 18 holt jen asi na 65-70, což je zoufale málo a charm na manu mám jen jeden:+3.

Andariel byla pak na pohodičku. V 1. aktu jsem nenavštívil úplně všechny lokace, ale hodlám to napravit, až bude FO a trochu víc many, s cílem nasbírat materiál na craftění.

2. akt byl klasika ve znamení not enough mana. Ale bylo to jednodušší, než v 1. aktu. Postava už zesílila a Glacial Spike je na levlu 6 hned jinačí než Ice blast na 1. levlu. Došel jsem si až pro amulet do chrámu zmijí, kde jsem dočasně vyměnil Glacial Spike za Blizzard, na 1. levlu má mnohem větší sílu než Glacial Spike. A radši končím, jsem už unaven, tak ať neripnu, ráno moudřejší večera.

Staty jsou takové:
Str - 50
Dex - 25
Vit - 85
En - 35

Život: 229
Mana: 84
Defense 15 (s nahozeným Shiverem)
Resisty: Fire 33, Cold: 14, Lightning: 0, Poison: 24
MF 0...

Skilly mám takto: Warmth (1), Ice Bolt (1), Frost Armor (1), Frost Nova (1), Ice Blast (1), Shiver Armor (6), Glacial Spike (6), Blizzard (1), Charged Bolt (1), Static Field (1), Telekinesis (1), Nova (1), Lightning (1), Chain Lightning (1), Teleport (1).

Předměty: Kromě 9 charmů ŽÁDNÉ. Jen mercyně má furt ten samý luk.

POKRAČOVÁNÍ:

S blizzardem to šlo pak ve sklepích paláce snadno, jen ta mana. Ale padalo dost gemů, potěšily hlavně flawed z arcane sanctuary, kterou jsem musel prolézt celou. 4. pokus je 4. pokus. Navštívil jsem jednu falešnou hrobku a pak šel rovnou do té pravé. Crcat se s unravelerama mě prostě nebavilo. Až bude FO, tak tam pořádek udělám, to budou koukat. :) Akt 2 jsem opustil na levlu 25.

Akt 3 šel celkem snadno, ale člověk musel být hodně opatrný u šamanů, několikrát mě málem sfoukli jak svíčku. Nejprve jsem používal k útoku blizzard, ale pak s dalšími levly jsem se zase vrátil ke glacial spiku, protože začal být účinnější. Zhruba kousek po získání části Khalima v pralese jsem narazil na gem shrinu (první za celou dobu) a udělal si první craft. Jak jsem říkal dříve, byl to opasek. A protože jsem získal jako první perfect zrovna safír, dostal jsem hitpower:

Raven Cord Heavy Belt
Defense: 6
5% šance na level 4 Frost Nova when struck
+10% Faster Hit Recovery
Attacker Takes Damage of 7
10 % Damage Taken Goes To Mana

No, pěknej šit, ale hlavně že už mám pásek s 12 políčky. Hodně těžkou hlavu jsem měl s koncily. Když jsem naháč, tak byli velmi nebezpeční. Pak dole Bremm měl na sobě LE a konvu. Fuj! :ble: Mephisto šel úplně v pohodě. Akt 3 dokončen na levlu 29. Už aby byl Frozen Orb! Jinak Fire merc sem tam něco zabije, ale trpí tím, že nemůže mít stealth a rare circlet s 20% FCR.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.05.2014, 06:44 hod.

Tak první craft se fakt poved Obrázek Mám lvl 23

Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.05.2014, 09:47 hod.

Tak tomu říkám teda pešek. Nakonec asi budu za ten můj šrot ještě rád.
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.05.2014, 10:29 hod.

Ať na ten svůj čučím jak chci, tak mi není jasný, proč req lvl až 32. Dyť tam jsou vesměs kraviny. Třeba zase 2x potkám Gem Shrine a roztočíme kolo štěstěny podruhé :) Tentokrát ale asi pojedu Hit Power craft, aby bylo víc místa na flašky.

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 03.05.2014, 19:45 hod.

Ahoj, také zatím nevím, jak mi to bude s tímhle turnajem vycházet. Do konce měsíce ale času dost, tak uvidím. Každopádně všem ať se daří.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.05.2014, 00:01 hod.

Tak druhej craft opasku se už povedl. Ale bylo to se štěstím, protože jsem ho dělal na lvl 30.

Obrázek

Jinak Mef je kaput. Kosil jsem ho na lvl 30, kterej jsem získal před Travincalem v Disused Reliquary. Padlo i pár setů a unikátů, ale nesbírám je/nefotím je, protože to jsou stejně křápy a stejně by mi to bylo k prdu.
I když už mám Frozen Orb, tak to stejně kosím přes Glacial Spike (lvl 12 - dmg 134-150) a na větší skupiny beru Blizz. I na lvl 1 je pořád ještě účinej. FO je zatím ještě slabej a stojí nechutně moc many, která není. Chce to hafo Gem Shrine + Amethysty :)

Asi best kousek zatím vlastním Lizard's Large Charm of Life: +13 to Life, +10 to Mana

Pro ty, kteří se chystají na A3, tak doporučuju si dávat bacha na veškerý Fire poškození, protože to je mor. Kor když budete mít Fire rez 5% jako já :D

Edit: Diablo je mrtvej. FO už začíná být solidní kosič, i když je na lvl 5. V Hellforge padla Tal a Flawless Amethyst :love: Někde v River of Flame, padl další slušnej charm: Shimmering Grand Charm of Life: +13 to Life, All Resistances +9. Ještě 5 takových a mám náhradu za RW Ancient's Pledge :D Těsně před Diablem jsem udělal v pořadí třetí craft. Tentokrát jsem zkusil brnění, na který si budu muset 2 levely počkat.

Obrázek

Level: 34
Life: 420
Mana: 118
Fire/Cold/Light/Poison: 14/15/26/17
Glacial Spike (lvl 13): 175-194
Frozen Orb (lvl 5): 81-88

Zatím jsem si 5x zašel jen za Coutness. Čistím to fakt důkladně...tak na 80-90 %. Odměnou mi zatím je 5 nalezených Gem Shrine :love:

Edit2: Skočil jsem si ještě vyzvednout první WP a sejmul jsem Eldritche. Tady už padaj velký kusy šutrů a tak se naskytla možnost dalšího craftu...

Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 04.05.2014, 07:28 hod.

No tvle, člověk jeden den není doma a hned mě takhle předběhnout? No to nééé! :lol:
Jinak pěkné kousky.
A hlavnmě ty charmy závidím. Nejlepší manovej mám +6....
...Ancients, go, go go!

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 04.05.2014, 14:45 hod.

tak ty ruce mě připadaj hodně pěkný...:)

jinak já mám tu sossnu zatím jen na 10 levlu..a mimo dovu levlů jsem vše rval do many..chci to zkusit přes ES..tak uvidím jak to půjde a jeslti budou lepeší caster nebo safety věci.. :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.05.2014, 17:41 hod.

Tak na toto si mile rád ten 1 lvl počkám :twisted:

Obrázek

Fraxinus: Díky. Zatím mám celkem kliku :)

Welwet: Pokud chceš jet ES, tak bych asi všechno rval do Caster craftů.

Jinak ten merc je úúúúúúúúplně k ho*nu :green: :green:

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 04.05.2014, 18:32 hod.

@Dark_Deamon: tak k čemu jinýmu by asi tak byl, no ne? :lol:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 04.05.2014, 18:46 hod.

wow, to je panečku hůlka :)
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.05.2014, 00:20 hod.

Takže Normal mám za sebou. 5x jsem si zaběhal akorát Baala a Cow lvl. Po příchodu na NM to vypadá takto...

Level: 50
Life: 572
Mana: 249
Defense: 362 + Shiver
Rezy: 5/-8/25/38

Strength: 65 (60)
Dexterity: 28 (25) base
Vitality: 210 (210)
Energy: 37 (35) base
V závorce jsou uvedeny na tvrdo investované body.

Glacial Spike (14): 327-359
Frozen Orb (20): 325-342
Zbytek mám zatím po jednom bodu.

Celej A5 byl už napohodu. FO level po levelu nabíral na obrátkách, takže s přehledem na jedno/dvě vycastění smetl celou mapu. Až teda na monstra Abominable a Frozen Horror v ledových jeskyních. Ti se trošku cukali. Nejvíc mě asi brali čerti u Frozensteina. Cold Immune + Mana Burn byla fakt boží kombinace :D Nightmare bych viděl pohodově. Až teda do A5. Pak už to asi začne být zajímavý, protože s mercem v té době už nepočítám, takže všechny monstra to budou pálit rovnou do mě...žádnej "lidskej" štít předemnou jako obvykle.
Po příchodu do NM kempu jsem zkusil pár craftů: Safety Helmu, páč nechápu, k čemu je u Caster helmy ten Mana Leach. Pak ještě caster boty a amulet. Už mi chybí jen oba ringy a budu celej oranžovej :) Však mrknite, co z toho vylezlo.

Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.05.2014, 17:37 hod.

Tak já právě picnul Nihlathaka v aktu 5. Zkusil jsem dva další krafty a škoda slov...takovej šrot. Navíc se mi vygenerovaly statistiky, co mají být jisté pro daný recept, všechny na nejnižší možné hodnoty... :ble:
...Ancients, go, go go!

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 07.05.2014, 21:04 hod.

já docela čumím na ty vaše crafty na 25 .. :shock:

já teda mám zatím nejvíc střední šutr

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.05.2014, 11:35 hod.

Fraxinus: Aspoň je co zlepšovat ;)

Welwet: Chce to mít kliku na Gem Shrine :) A od A3 už ty šutry celkem slušně padaj právě v té střední kvalitě.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.05.2014, 15:28 hod.

Takže normal je definitivně za mnou.
Jsem na levlu 51 s tím, že kromě volného slotu na jeden prsten, který už mám vycraftěný, jen musím čekat 4 levly, jsem už komplet oblečen....sice blbě, ale oblečen.

Staty na začátku Nightmare

Po dohrání regulerní šťáry na jeden zátah, kdy jsem byl na 47. levlu a navštěvoval všechny lokace a celé je čistil, abych měl co nejvíc materiálu na craftění, jsem ještě čtyřikrát navštívil krávy, Diabla a Baala. Nejlepší na shánění materiálu byly teda krávy a Diablo. Ale padalo všechno, jen ne to, co jsem potřeboval: Ametysty na caster crafty! :OXO

Screenshoty:
Po 1. aktu normal
Po 2. aktu normal
3. akt normal - první craft (pásek) :ble:
Po 3. aktu normal
4. akt normal - ten "nejúžasnější drop z hellforge pro Kraftničku :ble:
4. akt normal - druhý craft (rukavice), nic moc :roll:
Po 4. aktu normal
5. akt normal - třetí craft (amulet), fuj :ble:
5. akt normal - čtvrtý craft (brnění), asi pro nějakýho fajtera, ne? :-x
5. akt normal - pátý craft (prsten), no vždyť to říkám :-|
5. akt normal - šestý craft (maska), konečně mana :love:
krávy normal - tady bych se fakt nechtěl ocitnout na hellu :twisted:
opakované šťáry: 2 normal - sedmý craft - polobotky, konečně FRW, ale mohlo být víc
opakované šťáry: 3 normal - osmý craft - palice na cold immune, mít ji tak už na Frozensteina :twisted:
opakované šťáry: 5 normal - devátý craft - druhý prsten, základ byl z Baala (ilvl 60), no 4 levly čekám; byl to teprve druhý caster :{

Nyní jak to vyšlo časově:
1. akt - 3h 35
2. akt - 3h 05
3. akt - 2h 40
4. akt - 1h 45
5. akt - 4h 15 (vč. krav)
op. nájezdy - 2h 43
------------------------
Celkem - 18h 03
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.05.2014, 11:05 hod.

Fraxinus: Gratulace k pokoření Normal. Crafty se ti opravdu moc nepovedly a nějak nepobírám ten weapon craft. Na Cold immune na Normal se mi osvědčil SF + TS + merc, kterej nějaký to drobný poškození ještě dával. Na NM už ty crafty budou lepší :) Bude vyšší ilvl a víc šutrů. S největší spotřebou počítám na Amuletu, protože dokud mi nehodí Soso skill, tak ho budu točit furt. Pokud se s k němu vůbec docraftím :D

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“