Otázky a Odpovědi
Mel jsem all resist 1750 a delalo to asi jen 5% dmg redukci vic, nez s 1200, takze k nicemu
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: Otázky a Odpovědi
Určitě to k něčemu je!, čím víc AR a armor při stejném EHP, tím je léčení efektivnější... Já se snažím jít zlatou střední cestou - není problém mít 600/700k life a slabou obranu. Radši 250-400k life a pořádnou obranu se solidním healingem. Hlavně se neřídit pouze healing číslem, které může hodně zkreslit life per kill, protože jede ve velkých číslech.
@Hamman: ano, přidalo ti to jen +5% dmg red, tomu se říká diminishing returns, ale to neznamená, že to je k ničemu.
@Hamman: ano, přidalo ti to jen +5% dmg red, tomu se říká diminishing returns, ale to neznamená, že to je k ničemu.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Všimněte si, že od určitých statů je efektivnější u WD a kouzelníka lepší na gearu preferovat armor pře rezistama (který má v základu skrz vysokou inteligenci) a u křižáka a barbara zase rezisty před armorem (který má v základu přes vysokou strenght). Dobře je to vidět když blbnete s enchantem a měnite a koukáte na T (EHP). U DH a monka to nemám vysledované. Tam asi spíše rezisty, bo armor na gearu je v ROS vysokej a nejnižší mají tak rezisty.
Nevite jak je mozne ze v profilu na battlenetu/a i na Diabloprogress mam o dost jine udaje treba v DPS a hlavne Toughness nez ve hre? Nechapu to hlavne u Tough., kde dle tohohle mam necelych 5,5M, ale ve hre mam pres 8,5M? Jako - nejaky rozdil beru, u DPS to asi nepocita ten děravý sýr (emental nebo elemental, baba nebo snih), ale kde jsem vzal pres tretinu odolnosti navic...?
(DPS ve hre mam kolem 700k, proti elitam +35%)
Pasivky. V těch webových profilech se nepočítají.Lucifer píše:Nevite jak je mozne ze v profilu na battlenetu/a i na Diabloprogress mam o dost jine udaje treba v DPS a hlavne Toughness nez ve hre? Nechapu to hlavne u Tough., kde dle tohohle mam necelych 5,5M, ale ve hre mam pres 8,5M? Jako - nejaky rozdil beru, u DPS to asi nepocita ten děravý sýr (emental nebo elemental, baba nebo snih), ale kde jsem vzal pres tretinu odolnosti navic...?
zdarec, mam uz asi 3 ty specialni lahvicky na leceni co davaj nejakej boost, ale nejak jsem nepobral jak fungujou, obcas proste zmizej dole z listy, ty asi nejsou vycerpatelny ne kdyz se jmenujou bottomless...?!? tim jak samy mizej a obsas jsem kvuli tomu i scipnul, bo se lecim a zjistim ze neni cim :-) tak pouzivam zpatky klasiku.
Tusi nekdo jaky je pravidlo pro ne?!?
To by mě zajímalo... Já mám pouze jednu, která má za bonus procházení zdí (affix elit). Ještě se mi nestalo, že by lahvička sama ze slotu zmizela...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pokud si ji tam davas z truhly do toho slotu tak po restartu hry je jen v truhle.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Co chodíš (kde jsi je nafarmil)? Nejsou padnutelný od T1 výše?lulinak píše:zdarec, mam uz asi 3 ty specialni lahvicky na leceni co davaj nejakej boost, ale nejak jsem nepobral jak fungujou, obcas proste zmizej dole z listy, ty asi nejsou vycerpatelny ne kdyz se jmenujou bottomless...?!? tim jak samy mizej a obsas jsem kvuli tomu i scipnul, bo se lecim a zjistim ze neni cim :-) tak pouzivam zpatky klasiku.
ja nevim kde mi to padlo, furt tam mam nejaky svitivy oranzovy sloupce, uz jim ani nevenuju pozornost kdyz to nejni zelena barva.... :-)
aha je fakt mozny ze je aktivuju z bedny, zkusim jednu dat do inventare esy to pomuze, jinak je to pekne otravny, clovek zdrha, macka heal a kua, slot je prazdnej.... :-)
aha je fakt mozny ze je aktivuju z bedny, zkusim jednu dat do inventare esy to pomuze, jinak je to pekne otravny, clovek zdrha, macka heal a kua, slot je prazdnej.... :-)
Z truhly mi to delalo taky, presne to same. Radsi jsem to pak nechal byt a chlemtam dal klasiku, protoze se mi to stalo na HC, kdyz jsem restartoval bounty, flaska zmizela a uprostred boje jsem se potreboval napit. A nic... .)
Co je to za napad delat to z bedny? :O
tak mě by to třeba taky nenapadlo, že se to ztratí...dám to do slotu,má to být ve slotu...jakej restart do truhly? co to je kua fix
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Oni to asi pretahujou z truhly do slotu, ne z inventare do slotu, co to je za blbost?
No tak je to velice nestandartní postup...to uznávám .
jojo blbost to je, spis to nema vubec jit to je ten problem, kdybych jel na HC tak me v ten okamzik asi jebne, takhle jsem s klidnym svedomim asi potisici scipnul, jeste ze se konecne jde ozivit primo na miste, to je pro nas chcipace idelani buff... :-)
jasně, tak šlo by to ošetřit. Nebo to prostě zamknout ve slotu. Problém na HC vidím spíš jinde (kromě lagů samo sebou). Ty bugy na Crusaderovy typu, použiješ skill a ten tě zabije . to je trošku silný kafe, to bych asi nerozdýchal.
Ahoj mam problem nejde se mi pripojit do battlenet aplikace pred tim mi nesel hodinu ale vse ostatni jde bez problemu co stim ?
TAK NIC PORAD MI TO NEJDE
TAK NIC PORAD MI TO NEJDE
Achievements: 7400 (92%)
spust hru bez battlenet aplikace,problem solved...
To jsem skousel a nefunguje hlasi mi to ze se to nemuze pripojit na net.
Achievements: 7400 (92%)