Otázky a Odpovědi
ahaaa, ty procenta jsou poskozeni a ne pravdepodobnost, ktera zustava porad stejna 20 procent....?
proste obcas tam mezi mobkama skacou nejaky modry blesky to je asi ono, ale skacou jen u signature, a ne u disintegrate, anebo to blbe chapu....
ted jsme nekde cet ze to funguje i u Archona, mobka vedle proste padne, i kdyz je paprsek archona mimo ni, to je asi ono...?
proste obcas tam mezi mobkama skacou nejaky modry blesky to je asi ono, ale skacou jen u signature, a ne u disintegrate, anebo to blbe chapu....
ted jsme nekde cet ze to funguje i u Archona, mobka vedle proste padne, i kdyz je paprsek archona mimo ni, to je asi ono...?
Re: Otázky a Odpovědi
Ano.
(jen netuším nic o modrejch blescích - to není ono. účinek AD je vidět podle shodný skupinky čísel critů, která vyskočí)
mrkni sem http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 20#p242840
(jen netuším nic o modrejch blescích - to není ono. účinek AD je vidět podle shodný skupinky čísel critů, která vyskočí)
mrkni sem http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 20#p242840
Naposledy upravil(a) DrSma dne 25.04.2014, 15:41 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
To mas spis na zbrani ty blesky, co mas za klacek?
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Heledte kdyz se mnou beha follower, obtiznost se zvysi nebo ne?
Ne.
Keď hrám SC, a som z hry AFK, surfujem a (napr)mi ztmavne monitor a nedá sa vrátiť do hry a monitor stále tmavý, ráta sa to ako smrť?
Nejlíp to poznáš podle EXP poolu. Jestli ti zmizí ze stupnice paragonu kosočtverec, je to smrt.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Za chvíli bude 100vka!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jak je možný, že častý leechery občas nejde ze hry vykopnout, zatímco poctivce jo? Je onen časovač mezi možnostmi kicknout někoho aplikován nikoli na ty co volí kick, ale na ty co jsou často vykopáváni, jako proti zněužití a oni toto takto zneužívají?
Zdarvim,
mám original hru a neupgradoval jsem na RoS. Je toto důvod proč nemůžu postoupit na vyšší level jak 60 a expim jen paragon level?
Díky.
mám original hru a neupgradoval jsem na RoS. Je toto důvod proč nemůžu postoupit na vyšší level jak 60 a expim jen paragon level?
Díky.
Ano, je to tak.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 27.04.2014, 09:30 hod., celkem upraveno 1 x.
Ahoj, chci se zeptat asi uplně na banální věc. Jak dostanu do Jewelera výrobu gemu jako Royal Topaz a Flawless Royal Topaz? Jelewera už mam davno na 12 levelu a tuhle možnost tam nemam. Tak mě zajímá jak to tam dostat
Ahoj, musis behem hrani dropnout planky
ok, díky za odpověd..
Ja mam s dovolenim take otazku:
Dlouhodobe ziji v zahranici(uk) samozrejme diabla jsem kupoval tady AH mam v librach etc..
Ted jedu na tyden do CR a chtel bych hrat.. diabla hraji na pc takze budu instalovat na jine pc v CR, otazka zni:
Je to mozne? Pouzivam authenticator,obe verze mam krabicovky,i kdyz to je vlastne jedno..
Takze muj ucet,jine pc,jina zeme,ip,etc
Prosim o odpoved nekoho kdo opravdu zna pravdu;)))ne dohady
Dekuji.
Dlouhodobe ziji v zahranici(uk) samozrejme diabla jsem kupoval tady AH mam v librach etc..
Ted jedu na tyden do CR a chtel bych hrat.. diabla hraji na pc takze budu instalovat na jine pc v CR, otazka zni:
Je to mozne? Pouzivam authenticator,obe verze mam krabicovky,i kdyz to je vlastne jedno..
Takze muj ucet,jine pc,jina zeme,ip,etc
Prosim o odpoved nekoho kdo opravdu zna pravdu;)))ne dohady
Dekuji.
Pujde ale lockne ti to acc a budes ho muset odblokovat pro novou lokaci a to same kdyz se vratis, aspon ja si tim martyriem prosel a to sem se posunul jen v ramci republiky
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Using Tapatalk
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ma autentikator, takže se te to zeptá jen na kód a jedes dal.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Takze kdyz mam authent: tak jsem v poho? Ptam se jeste jednou protoze locknutej acc a dalsi neprijemnosti-radej to ozelim to hrani...
Dekuji.
Dekuji.