Patch 2.0.4
Mas to v pm, nebudem to sirit
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: Patch 2.0.4
Šířit?? stačí dát AFK farming na youtube a máš hned kupu videjí.. ale je to teda prasárna..osobně bych cítil, že mě ty dropy vlastně nebaví a proč bych tu hru vlastně hrál ?? Ale každý jsme jiní, já si raději své dropy vypracuju a mám z nich pak jiný pocit, než když vstanu a posbírám světelné sloupy
Ten co to šíří, to dal i na df.com zrzeček ošklivej
Na tyto typy by měl Blizz reagovat urychleně, drží se to už nějaký den a furt nic.
Na tyto typy by měl Blizz reagovat urychleně, drží se to už nějaký den a furt nic.
Ja ted nemam moc cas a mit nebudu, tak prece nezaostanu v expu
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
radost ze hry ta tam..to je pravda.
ale někdo tak expí,mě je to u zádele....
ale někdo tak expí,mě je to u zádele....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
a ted me tu popis,jak se afk expuje,muj pocitac ma v noci spoustu casuHamman píše:Rika nekdo s paragonem 643 (chest farm, cota, co jeste?), afk exp je podobnej, teoreticky u toho sedet muzes a muzes delat to samy, hra ti porad hazi moby, ale za to ty nemuzes a je to soucasti, jen ja si v klidu pracuju a doma mam zaseklou mys a shift (y) (takze ani app treti strany, za coz se banovat da)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Nevím o jakým farmingu je řeč na YT jich je víc, některý jsou čerstvě fixlý a jiný jdou použít třeba jen na SC.
Tohle taky na hc nepouzijes , projistotu
Me uz to pri tom odpojuje po nejaky dobe, jsem sam nebo to ma byt "oprava"?
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Taky mě to po nějaký době odpojilo...
no spustil jsem to kolem 23:00 a ve 4 ráno jsem to šel obhlédnout a stále jelo, pozbíral jsem dropy a pokračoval v té samé hře dál a v 6 ráno už to hlásilo down. Třeba tam bude nějaký časový horizont...
Myslíš přijít k PC a posbírat svítící sloupečky?
Povím ti to takhle, mít víc času a štěstí jak teďkom v sobotu tak se na to i vyseru, (v sobotu mi padlo během 4hodin cca 25lege a setů,vč. plánku první lege flašky a od kadaly se mi podařilo za nějakých 200shardů vytáhnout dalších 10lege), ale když denně zahraješ 2-4hodiny, z 5 riftů po sobě se dočkáš max jednoho soulu a takhle to jde den co den a když k tomu přídáš ty děsné lagy co žačínají být častějším jevem, tak jako promiň ano aspoň trochu mě to baví.
Jako každému dělá radost něco jiného, já jsem např. u D2 miloval ten obchod, duely, tady jsem nadšený z hezkých dropů a ty experimenty s buildama.
Jenže jak chceš experimentovat když k buildu nemáš potřebný gear a drop se ti na 2-3 výjímečné dny od vydání stále vyhýbá?
Neměj nám to za zlé, někdo hold nemá tolik štěstí a času na paření, tak pokud toho chce využít tak ať toho využije.
Povím ti to takhle, mít víc času a štěstí jak teďkom v sobotu tak se na to i vyseru, (v sobotu mi padlo během 4hodin cca 25lege a setů,vč. plánku první lege flašky a od kadaly se mi podařilo za nějakých 200shardů vytáhnout dalších 10lege), ale když denně zahraješ 2-4hodiny, z 5 riftů po sobě se dočkáš max jednoho soulu a takhle to jde den co den a když k tomu přídáš ty děsné lagy co žačínají být častějším jevem, tak jako promiň ano aspoň trochu mě to baví.
Jako každému dělá radost něco jiného, já jsem např. u D2 miloval ten obchod, duely, tady jsem nadšený z hezkých dropů a ty experimenty s buildama.
Jenže jak chceš experimentovat když k buildu nemáš potřebný gear a drop se ti na 2-3 výjímečné dny od vydání stále vyhýbá?
Neměj nám to za zlé, někdo hold nemá tolik štěstí a času na paření, tak pokud toho chce využít tak ať toho využije.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
aneb: nemám čas na to, abych u toho mohl sedět jako někdo a měl zasloužený gear, kterým se můžu chlubit komunitě, ale raději použiju cheaty a budu mít ze sebe radost a budeme na tom oba stejně ach jo, spravedlnost...
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No to me fakt pos.. A uvedomujete si,ze vlastne nehrajete ? Proc si to tak prznite tu hru
Ale vsak kazdeho vec
Ale vsak kazdeho vec
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je ta bounty v pátým aktu ne?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
ja to ze srandy zkoousel a odpojilo me to...
No a na videu jsem videl ze to jel pres kampan. Myslim ze dal 6.2.
@tabletofon
@tabletofon
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
No osobně spíše řeším, že se mi zdá, že smart drop byl interním upgradem poněkud zdebilněn, bo co mi nyní padá je jak myší moč na tváři miss universe.
Afk exp nejspis opraven, uz to nic nedava, ani dropy