Tak asi som si to zle vysvetlil,alebo ako?Hamman píše:...
Patch 2.0.4
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Re: Patch 2.0.4
No je to to same, co jsi psal jako upresneni plus to, ze nepadaji veco z bounty
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Tak se zdá, že další patch se blíží .. no kéž by opravili i bug s Frozen Bloodem ..
---Is it really that difficult to fix a drop rate?---
/// It is unfortunately not something that can be done quickly via a hotfix, it will require a patch. ¨¨¨¨
---Is it really that difficult to fix a drop rate?---
/// It is unfortunately not something that can be done quickly via a hotfix, it will require a patch. ¨¨¨¨
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
No opravit by cosik mohli no Vůbec se mi nedaří dropnout lg matroš - Hit of the Silver wolf Kdyz jsem po několikáté vytvořené hře,viděl,že mám bounty s tím monstrem,ze kterého to má padnout.Tak vůbec a to jsem měl T1 a i T2.Musím vydržet a být trpělivý
V noci mi dropla druha Thunderfury - pro ty, co ji porad hledaji
- skyrim1988
- The Butcher
Mohl bych vedet kde,jak a proc ? A uz druha jo,hmm GZ
Afk expil jsem v patym aktu na T5 a rano tam proste lezela, spolecne s jinejma vecma .. tj padla z bilyho moba
Prvni jsem dropnul hned prvni den po vydani z truhly, mozna dokonce na normal, to uz nevim
Prvni jsem dropnul hned prvni den po vydani z truhly, mozna dokonce na normal, to uz nevim
- skyrim1988
- The Butcher
No mas stesti Me se nejak drop pozastavil Asi malo hraju nebo nevim
Nekdo zkouší vytvaret novy postavy s tim, ze mu to na ni bude padat lip, ale jestli na tom neco je netusim
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
bohužel to vypadá že rychlofarma na normal se prostě vyplatí víc jak t+ osobně mi přijde že legendy na normal padají odevšad, včera jak to blblo tak jsem šel na normal expit a asi 3 legendy raz dva a to se to skoro nedalo hrát
Vyplati se ji spat/pracovat a nechat to mlatit Nee jako to bys musel testovat mesic co je rychlejsi, z jedny nahody nepoznas nic
[quote="Hamman"]V noci mi dropla druha Thunderfury - pro ty, co ji porad hledaji
Achjo tak tohle už je normální výsměch mému lightning Monkovy ......který na to beznadějně čeká...ale už padla alespoň Wo Kim Lau, tak se budu snažit dál pro TF
Achjo tak tohle už je normální výsměch mému lightning Monkovy ......který na to beznadějně čeká...ale už padla alespoň Wo Kim Lau, tak se budu snažit dál pro TF
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Kombinace Kim Chong Il a TF je dobra, doporucuju dokonce mam i ten lighting pasek a tu lighting helmu, nazvy ti z hlavy nepovim, ale urcite vis
Nevím co se vyplatí, ale mě zase takový styl hraní typu rychlofarma nebaví to je jako když hrajete 3d hru s cheaterem na nesmrtelnost a to jsem nikdy neuznával, hry hraju protože mě baví, ale s tím aby tam byla výzva s vědomím že můžu umřít, běhat po mapě na normal jako trotl zabíjet elitky do 2s abych dropl o pár legendárek navíc to není můj šálek kávy, ale nikomu to neberu.
[quote="Hamman"]Kombinace Kim Chong Il a TF je dobra, doporucuju dokonce mam i ten lighting pasek a tu lighting helmu, nazvy ti z hlavy nepovim, ale urcite vis
jojo, mám Kim čong Ila , pásek taky ;-) a navíc Strongarm brancery (viz. profil) ;-) ty nádherně fungujou s Deadly Reach ;-)
Dost těžký je najit rukavice co by mě boostly, protože ten roll na mých je docela pěknej
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
jojo, mám Kim čong Ila , pásek taky ;-) a navíc Strongarm brancery (viz. profil) ;-) ty nádherně fungujou s Deadly Reach ;-)
Dost těžký je najit rukavice co by mě boostly, protože ten roll na mých je docela pěknej
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:45 hod., celkem upraveno 1 x.
Rika nekdo s paragonem 643 (chest farm, cota, co jeste?), afk exp je podobnej, teoreticky u toho sedet muzes a muzes delat to samy, hra ti porad hazi moby, ale za to ty nemuzes a je to soucasti, jen ja si v klidu pracuju a doma mam zaseklou mys a shift (y) (takze ani app treti strany, za coz se banovat da)
Setone no ty rukavice, v bedne bych mel rovnou dvoje nebo troje lepsi (vetsi critical chance, dmg, dex a jako bonus atk speed), zkus projet 500 shardu u Kadily za rukavice a hned budes mit lepsi
Setone no ty rukavice, v bedne bych mel rovnou dvoje nebo troje lepsi (vetsi critical chance, dmg, dex a jako bonus atk speed), zkus projet 500 shardu u Kadily za rukavice a hned budes mit lepsi
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:45 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak jako tak dela to tisice lidi, nektery to i streamujou, takze myslim, ze dobry
to se jako dá? nesedět u toho a mlatit? to ani já neznám ....respektive kamoš to takhle dělal v MU nebo jak se ta šílená onlajnovka jmenovala.....zatížil tlačítka a šel semnou na pivo .