Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 10:56 hod.

teda to bude premiéra.. koukni plz na mou wizku co myslíš t1 ustojí ne?

kdyžtak dám do pacek štít, jen dps je nějaké slabé
Obrázek Obrázek

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 22.04.2014, 11:07 hod.

co to je, ring lvl 70 a 284 nebo kolik inteligence ? :-O

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 22.04.2014, 11:23 hod.

@Hulk: Hele na t1 s prstem víš kde... resp. jaký máš regen? resistence počítám buffnutej okolo 1500 - 1700, což by ti mělo stačit, ale změnil bych si armor na ice a tam je vcelku jednou jakou si dáš runu, jde o ten prvotní efekty, kdy při úderu do tebe se zmrazí.

ps. pro ty co přehlížejí sekundární atributy...pokud dropnete dobrý ring, či amulet (nebo štít) vyplatí se reroll sekundárních atribut na crowd control imunitu... je to hodně znát když už pak máte třeba 50%
Naposledy upravil(a) Frozen dne 22.04.2014, 11:25 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 11:59 hod.

regen slabota ale když někdo vezme barba :D tak to půjde, právě že mi dávali dost napr*el a mi připadalo že se nijak neléčím ikdyž mám healing asi 4,5k (asi blbé proc koecifienty) kdybych nebral globy tak mě sejmou aj na hard :D

jo sec atrib jsem si všiml když jsem měl pěknej štít rolnutej a dal jsem v sec rerol a ejhle redukce na útoky 6% hnedka
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 22.04.2014, 12:11 hod.

mno já mám asi 260k hp, což je o více než polovinu méně než ty :lol: . Ale pokud mě hitnou tak se mi armor vyšplhá někam k 16k a AR mam 2000 - 2200 a life regen (Life per second) 30+k hp s tebou a mdmT, sám něco okolo 15ti, takže to v praxi funguje, tak že to co mě hitne se zmrazí a mě zvedne armor, protože mě life regen stačí dohealovat. Ve hnusu mohu stát jak chci, protože AR + life regen mě udrží. Sám, ale chodit nemohu, mám to stavěné čistě do party.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 12:20 hod.

jo sám to bylo docela ohubu, skusím ten regen někde nahodit abych přežil, s tím armorem to vím jen mi někdy připadá energy s rezistama nějak bezpečnější jako že je to nahozený stále :D nevím proč

jinak se těším na hru s křižákem má taky docela dobré bufy pro partu, a asoň budeme ve hře dva se sílou :D, v pátek bychom mohli dát t5 :D
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 22.04.2014, 12:54 hod.

Jsem to ale kus vola.... jsem si objednal na Alze novej monitor + jsem chtěl bluetooth reproduktor... a nějak jak jsem byl v tom objednávání, tak jsem si nevšimnul, že jsem místo reproduktoru objednal bluetooth adapter pro audio (právě třeba pro ten repráček), protože to měli v sekci bluetooth reproduktory.... když jim to zašlu zpět do 14 dní, tak by mi měli vrátit peníze, říkám to správně?
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.04.2014, 12:56 hod.

Ano

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 22.04.2014, 12:56 hod.

... dneska budu taky klasiky +/- kolem 20h ( na hokej se už dneska nebudu ani dívat :-) ... každopádně k tématu ( budu se opakovat ) - podle mě je tak hra dělaná vysloveně pro hru v partě ... sólo se to dá hrát až když deš o 2-3 obtížnosti níž než s partou, prostě každej ten charakter má něco do sebe, ale potřebuje k sobě něco ... mě přijde super ta kombinace barbar+monk+2x dmg dealer ( wizz, DH, wd ) ... barbar na regen, globy a pod., monk na stahování a bublinu, a zbytek čistokrevná dmg ... pravda neznám crusadera, nemám už extra přehled o wd, ale prostě z logiky věci pokud bude chtít někdo udělat "víceúčelovej" charakter, tak se zasekne na určité obtížnosti - osobně bych si troufl říct, že pokud to nenerfnou, tak na HC nebude t4+ sólo nikdy hratelný ( tím myslím, že ten kdo tam vleze aji něco zabije :-) ... tzn. hulku řeknu ti to tak - když půjdeš s tím wizzem s barbarem a stahovákem, tak můžeš jít i t2 bez štítu :-))) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 22.04.2014, 12:58 hod.

@kuki: díky, za potvrzení :), Btw u crusadera mám myslím 109% area dmg a to než mi padl maximus, tak jsem měl 131! a to už je fakt číslo :lol:

@mdmT: tak to vám vlastně v tom složení překážím :) , protože čistokrevný dmg dealer nejsem, jsem čistokrevný buffer :lol:
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 22.04.2014, 13:16 hod.

... ale houby , neříkám, že jsem to nezjednodušil, ale už takto je to tak dlouhý, že to skoro nikdo nečte:-) ... a pořád jsi imo největší dmg dealer ( i když lečovo DH má taky něco do sebe ) .... vidím to vždycky když tam vlezeme dřív než ty, tak já to na sobě držím, hulk se tam točí jak čamrda a jo ubíráme jim, jenže stylem, kdy jim ubereme 50% HP za 5s, pak si nakráčíš ty a zbytek je dole za 0,5s ( a dobře něco je samotnej dmg, něco je buff :-) , takže asi tak ... a jo jasně - neplatí to úplně pro single targety, ale od toho jsou tam zase jiní :-)) ...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 22.04.2014, 13:27 hod.

na HC nebude t4+ sólo nikdy hratelný
@mdmT: dej tomu cas, bude, ja to vidim takhle

T1 - se da hrat se zlutymi itemy, nahodne skily
T2 - T3 - prumerna vybava, nejaky build
T4+ - dobra vybava, dobry build
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 22.04.2014, 13:41 hod.

Jsmen zvědavý na dnešní čísla do Elitek mám 45% bonus :-)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 22.04.2014, 13:53 hod.

Tak je fakt, že já sólo nehraju, neumím to a ani nad sólo hrou nepřemýšlím. Tzn. mám všechno nastavený maximálně pro partu. Např. pasivku Chant of resonance skoro žádnej monk nepoužívá ( jen 7% ) přitom ta pasivka je v kombinaci s Mantrou of healing naprosto geniální, protože jsem schopnej na elitách házet aktivní mantru s frekvencí cca 0,5% ( btw toto nebyl můj nápad, vymyslel to Frozen ) ... na sólo hru je ta pasivka nanic a takovejch věcí bych našel víc ... tzn. je fakt že mám obzory zkreslený tím, že hraju jen v partě a přemýšlím jen nad hrou v partě ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 13:53 hod.

že jak čamrda :D

to mě fakt dostalo, lepší se točit než zhebnout, a to je ono my dva to vždycky předsekáme pak dojde frozen hodí tam jeden orb a je to dole proto to vypadá že má nejvetší DPS ze všech :D (musím se nás s mdmt přece zastat potom co jsme začli s datáčem dělat taky nějakou dps :)

PS: naděje umírá poslední kolega v práci tu vykřikoval cosi že ještě jsme neprohráli :)
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 22.04.2014, 13:59 hod.

... ale tak je fakt, že oproti vanile, kde jsem chodil MP10 s dps 15.000 se to rapidně zlepšilo a když dobře procne sss, tak dávám crity 50M+ ( samozřejmě v součtu za ten útok :-). Ale do velkých skupin jsem na tom s dmg rozhodně nejhůř z party. A jasně, že je lepší se točit než zhebnout, dokud se točíš, tak vím, že je to dobrý :-))) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 14:10 hod.

jo to je vlastně docela dobrej ukazatel že nemám DC :D

jsem se koukal že mám se stackama lightning asi 750k dps se štítem tak to je podle mě slušný, hlavně pod 30% zdraví monstra se zapne pasivka a mám dalších 40% dps do nich tak to už je maso... kde je mojich 50k dps ve vanile
Obrázek Obrázek

moon
Wraith
BattleTag:moonwraith#1913

Příspěvek od moon » 22.04.2014, 17:51 hod.

neměli by jste někdy zájem o support crusadera? :-) tady profil a tady build se, kterým bych šel :)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 23.04.2014, 05:56 hod.

ahoj za mě není problém, záleží jen natom kolik se nás sejde a kde bude místo, jsme menší klan, klidně si nás popřidávej a písni zahrajeme si a uvidíme

zásadou je týmová hra, nesplitovat apod... vzájemná podpora je samozřejmostí
Obrázek Obrázek

moon
Wraith
BattleTag:moonwraith#1913

Příspěvek od moon » 23.04.2014, 14:12 hod.

tak jsem ti poslal žádost o přátelství ve hře.

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“