Lagy
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Lagy
už cosi zas píšou v breaking news řekl jsem si, že nebudu provokovat zubatou a popotáhnu svouji jedninou sc postavu, ale neudrží mě to ani v menu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Na ja, dneska jsem to po 30 min vzdal, mám svoje HC postavy až příliš rád. To jsou ale šmudlové.
-
- Zhar the Mad
Nechci malovat Malthaela na zeď, ale EU servery jsou pravděpodobně down.
Tak to zase jede, ale radši end, to se nedá. Reakční čas 5 sekund eeeeeh. Na to peču. Díky Blizzarde jdu tedy dělat něco užitečnějšího.
Tak to zase jede, ale radši end, to se nedá. Reakční čas 5 sekund eeeeeh. Na to peču. Díky Blizzarde jdu tedy dělat něco užitečnějšího.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 22.04.2014, 19:44 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
Za to může Řecko a a Paroubek s Klausem. :O
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
A to jsem se včera dal na HC Se na to vykašlu !!! Ať už je i Diablo na PS4 a pak čůzzz ( Jen vtipkuji ) ...
nech idú niekam do ***** (teplých krajín) človek je rád že si to po celodennej práci može zahrať a ono to má lagy ako ******, fakt zapnem to a odozva v červených číslach, 500-800msec (keď som to zapol posledný krát tak 4500+) to akože mám hrať kedy? na svatýho dindy?
fakt parádna politika, nech hrám čokoľvek nedá sa to, človek hrá tanky, politika WG hrajú to samí idioti, zapnem Diablo, politika Blizzardu lagy ako ****
ale som dnes toho zas nahral....
fakt parádna politika, nech hrám čokoľvek nedá sa to, človek hrá tanky, politika WG hrajú to samí idioti, zapnem Diablo, politika Blizzardu lagy ako ****
ale som dnes toho zas nahral....
- whitedrake
- Quill Rat
- BattleTag:Lucky#2626
Zvlastni, dnes jsem hral off a on a zadne lagy neprobehly..
Tedy aspon ne zde na dalekem severu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tedy aspon ne zde na dalekem severu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- R-2
- Fallen Shaman
- BattleTag:Arto#2669
21.4. večerní HC run na T3, hrůza lagů, až nás to stálo 1x barbara a jen tak tak přežil monk, oba v boji zatuhli, barb po cca 1min. dostal disconnect, monk se sice nedokázal hnout, ale neodpojen, po konci boje se najednou zase zapojil do hraní, další dvě postavy vedli boj, ale měli během této hry několikrát rollback.
22.4. večerní (ne)hraní, protože latence jednotlivích hráčů běhala od 50 do 2500 a to není ani na craftění, navíc když jsme postupně dostávali disconect, tak jsme šli hrát něco jiného.
Jestli má někdo k tomuto problému nějaké info, prosím dejte vědět. Tímto stylem se fakt HC D3 hrát nedá, škoda gearu, času.... :-(
22.4. večerní (ne)hraní, protože latence jednotlivích hráčů běhala od 50 do 2500 a to není ani na craftění, navíc když jsme postupně dostávali disconect, tak jsme šli hrát něco jiného.
Jestli má někdo k tomuto problému nějaké info, prosím dejte vědět. Tímto stylem se fakt HC D3 hrát nedá, škoda gearu, času.... :-(
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.
WD - forever [/size]
WD - forever [/size]