Rifty, vsichni stojej jak ko*ot a cekaj na otevreni... :-)
hraju uz jenom public T3 a se zmenou dropu v riftech uz kazdej stoji jak ko*ot a ceka az to nekdo otevre, bo bounty je prece uz po zmene uplna ztrata casu.
Pokud to trva dlouho tak se kazdej druhej odloguje a zkusi to jinde a tak porad dokola, proste chujovina....
Jen cekam kdy Blizz zjisti dalsi svuj fail, a vyrovna lege drop v bounty s riftem tak jak tomu bylo predtim, jinak se polovina hracu uceka...
Pokud to trva dlouho tak se kazdej druhej odloguje a zkusi to jinde a tak porad dokola, proste chujovina....
Jen cekam kdy Blizz zjisti dalsi svuj fail, a vyrovna lege drop v bounty s riftem tak jak tomu bylo predtim, jinak se polovina hracu uceka...
-
- Quill Rat
- BattleTag:zlutou
Re: Rifty, vsichni stojej jak ko*ot a cekaj na otevreni... :
To je plakani nebo jakou to ma informacni hodnotu?
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
tohle presne jsem si rikal, jak jsem zkusil public hruse zmenou dropu v riftech uz kazdej stoji jak ko*ot a ceka az to nekdo otevre
chyba neni u Blizzardu, ale v te bande ... ... ... co to hraje, kdyz nemam jak rift otevrit, tak tam asi nemuzu lezt ne?Jen cekam kdy Blizz zjisti dalsi svuj fail
Naposledy upravil(a) Darkness dne 22.04.2014, 15:28 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
bože, ten pláč zase
No já mám 700 fragmentů a jsem hlavní otvírač a nevadí mi to
No já mám 700 fragmentů a jsem hlavní otvírač a nevadí mi to
No já to vidím úplně stejně, připojím se a ty ostatní 3 dodělali zrovna rift a jsou u bedny, kováře, mystika etc. Tak prostě jdu a otevřu rift, a ostatní se za chvíli přidají. Nejvíc nám to šlo, když jsme byli každej jinej char, to bylo maso
edit: myslel jsem, že to vidím stejně jako Heller
edit: myslel jsem, že to vidím stejně jako Heller
Naposledy upravil(a) c4llix dne 22.04.2014, 16:06 hod., celkem upraveno 1 x.
Tahle doba mne neustale prekvapuje ... Takze ted je to tak, ze ko*ot je ten co se veze a neplati ?
Pokud to nekomu stale nedochazi muze zkusit stesti v sekci Klany/Guildy mozna je tam po nem poptavka
Pokud to nekomu stale nedochazi muze zkusit stesti v sekci Klany/Guildy mozna je tam po nem poptavka
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Když si chci zahrát rift tak ho prostě otevřu a neřešim to. A jsem jedině rád když se ke mě někdo přidá a je mi úplně fuk kdo to je. Hlavně že mi zvedne drop. Fragmenty jsou tak bezcenná komodita, že to nemá cenu vůbec řešit. Vždyť se to farmí samo. A označovat to za fail blizzu ...??? To jako kdybys obviňoval hráče, že se nechají táhnout někým na vyšší obtížnost a sami na to nemají. To je prostě public
jako je to vychcanost, o tom žádná. ale jedná se o takovou p******u, že nebudu dál nic psát a jen napíšu Heller, Kaplan a ostatní s podobným smýšlením: +1
Další zbytečný topic na vybrečení
Rifty otvírám dle libosti (i zavírám, co Heller ) a neřeším vůbec nějaké fragmenty bo tak... Je jich dost, brečet nad tím, že nikdo neotvírá postrádá smysl...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak další na zamknuti.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz