SC vs HC
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: SC vs HC
SC je pro emoční sraby. :O
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Proc pro sraby ? Vzdyt to je jen hra Nerobte z toho zalezitost bez,ktere se neda zit.Je to hlavne na odreagovani,at uz to je SC nebo HC.
-
- Zhar the Mad
Trvám na svém. HC lidi berou zodpovědnost za své chyby SC ne. Tak a diskutujme!!!
hc vetsinou hrajou ti,co si museji neco dokazovat...
-
- Zhar the Mad
HC se nebojí chyb z kterých se učí SC ano. A bez učení a zkušeností není posun vpřed.
-
- Zhar the Mad
Ti co si nemusejí nic dokazovat nepoužívají na konci vět "..." dokazující jejich skrytou nerozhodnost a bolavé místo. Diskutujme, diskutujme!Alfajk píše:hc vetsinou hrajou ti,co si museji neco dokazovat...
to tam tu cast o premerovani epeenisu potrebujes mit dopsanou celou? to by pak ztratilo cely svoje kouzlo
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky by bylo dobry kdyby zlatej vorel napsal neco k sobe. Mam rozjetyho i HC krizaka, vzhledem k osobnim okolnostem hraju vetsinou jen SC. Nikdy doma nemam tolik klidu na to abych efektivne hral HC, nebot s ohledem na manzelku a decka musim byt neustale pripraven od hry odejit, coz se pri HC hre asi jen tak neda. Zaverm bych napsal ze ty Pindy nasi Mindy v tomto topiku nestoji ani za bilej item, jako sam cely topic, ktery se mi zda ze byl zalozen jen pro vyvolani flame a jsem pro jeho lock. Howg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Keby mali nejaky inteligentny system ze ta do kopne z hry ked dostanes lag ( hoci len najmensi ) s hlaskou typu '' something wrong with internet connection, we don't want kill you" tak by som aj hc hral. Kolko krat uz blizz zabil vase HC chary a nebol rollback ? Typujem tak 7x...
edit: pro precitani topicu musim poznamenat : HC hraci by si museli nieco dokazovat len vtedy ak by bol ladder . No ladder > no flame > 4fun game.
edit: pro precitani topicu musim poznamenat : HC hraci by si museli nieco dokazovat len vtedy ak by bol ladder . No ladder > no flame > 4fun game.
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Řekl jsem so, že nebudu stav jak tady píše gold eagle. Připojil jsem se na HC se svou barbarkou vyběhnou do terénu a hned mě to kiklo, prepl jsem na sc a je mi líp. To byl jen takový malý příběh jednoho poseroutky.
CZSK Komunita
-
- Zhar the Mad
Diskutujme, diskutujme. Já se divím, že se u topicu, který je svou podstatou flame topic tak rozčilujete.
Mě soukromí hráčů nezajíma, jak si to udělají takový to mají a jinak tam mám podpis s postavama, nebo jste slepí či co?
Často se mi stává, že D3 i 3 dny nehraju. Ano a lagy taky znám. Tak a teď detaily o vás, at se tento topic plní! A autor má informace.
To by mě stejně zajímalo proč autor tento topis založil, jaké měl skutečné pohnutky. Asi se nudil, glozetpapíru měl na WC dost, když tam s notebookem seděl či co a tudíž žádný vzrůšo. :O
Piště, pište.
Mě soukromí hráčů nezajíma, jak si to udělají takový to mají a jinak tam mám podpis s postavama, nebo jste slepí či co?
Často se mi stává, že D3 i 3 dny nehraju. Ano a lagy taky znám. Tak a teď detaily o vás, at se tento topic plní! A autor má informace.
To by mě stejně zajímalo proč autor tento topis založil, jaké měl skutečné pohnutky. Asi se nudil, glozetpapíru měl na WC dost, když tam s notebookem seděl či co a tudíž žádný vzrůšo. :O
Piště, pište.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
SC pro mně byla možnosti hru si vyzkoušet... HC je pro mně šance si hru užít s emocema
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- Quill Rat
Na emoce typu "f*ck you Blizzard, fix your servers" nejsem zvědavej, SC only dokud nebude offline režim nebo hra bude bez lagů, takže asi navždy.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
sherlock161: já hraju jen HC, ale na lag/DC sem ještě ani jednou neumřel, jen vlastní blbostí
Mozem potvrdit.Hc hram co som si Diablo kupil, co je 1 rok a na DC som este nezomrel....Aspon si nepamatam :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
DC jsem zažil jen jak byly ty ddos utoky a zůstal mi v tom viset čerstvej DH... Lagy občas taky přijdou ale přece nehrajeme SC tak s tím člověk počítá a vybaví postavy i trouchou té obrany...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662