RoS - shrnutí prvních DOJMŮ

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895
Re: RoS - shrnutí prvních DOJMŮ

Příspěvek od Seton » 18.04.2014, 08:30 hod.

souhlas s Snowfistem....ale jsem na tom trošku líp, takže se mi to mluví :D. BT set komplet, Marauder 2 části,Manticora,Danetta kuše.....atd.... a ta radost je prostě úplně jinde než když to koupíš :). Čekám na Cindercoat a Thunderstorm....to mě asi praskne žalud jak to dropne :D :D !
EDIT: takže první dojmy velice positivní :) zvlášť Adveture mód a 5 akt :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 18.04.2014, 09:08 hod.

Dava_C píše:Tak mám nahráno 190 hodin:

Witching Hour: 0
Moonlight Ward: 0
Thunderfury: 0
Wand of WOH: 0
Tal Rasha piece: 0
Vyr´s piece: 0
Shard of Hate: 0
String Of Ears: 0
Illusory Boots: 0
Gloves of Worship: 0
Unity: 0
Ice Climbers: 0
Mirroball: 0
Azurewrath: 0
Warzechian Armguards: 0
Hellcat Waistguard: 0
Gesture of Orpheus: 0
Sloraks Madness: 0
Povedené crafty nových setovek: 0
Jediný 2ks setu, které mi padly, jsou Firebirds boty a kalhoty

A to je jen špička ledovce, určitě jsem spoustu lege ani nezmínil a to že 99% se rolluje jako crap ani nemluvím, ani o tom, že stále mám v riftech třeba 2h hluchá místa bez lege. Lidi, se kterými jsem hrával crypty a CoTA mi utekli o parník. RNG je prostě na ho*no.
No to je prostě Diablo..si představ, že by jsi za 190h hraní měl všechno a už sis to jen dával na T5...nuda no ne? :) takto je to lepší, člověk se snaží, má chuť to hrát. A musím uznat, že máš opravdu smůlu - azurewrath mi padl tak 4x, unity 2x, hellcat 2x a slorak asi taky 2x...no nedá se :)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.04.2014, 09:55 hod.

Opravdu absolutně nechápu ten pláč :D a celkem se nad takovýma věcma pousmívám, baví mě to ! Díky :)
Obrázek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.04.2014, 10:05 hod.

Hellere, kdybys nebyl takový lucker a měl jsi sh*t gear a né 10 setů a endgame legendárky, tak bys taky nebyl happy. Nejde jen o to, že je to frustrující a nezáživné, ale já ani s kámošema nemůžu dál hrát, protože oni jedou vysoké T a já na to nemám gear (naprostá většina má složené 2-3 sety, Witching Houry, Moonlight wardy a další OP legendárky.). Na tuto problematiku už upozorňovali před časem MVP na různých forech, že z tohoto hlediska byl drop v F&F betě nastaven lépe.

Citace z jednoho tématu: "Několik dní z5 dokončeny všechny barb sety (+palatův s throns). Ozkoušeny závěrečné bonusy, nejvíc mě nadchl "Earthquake" set". Nechápu :)

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 18.04.2014, 10:38 hod.

co nemas za gear? gear si muzes craftnout, SOJ, mas paradni, amulet ujde, triumvirate taky a kdyz zbytek itemu co mas na sobe vymenis za crafty setu nebo neco jineho pouzitelnejsiho, tak budes v pohode, crafty nemusi, byt povedene, hlavne ze budou

hlavne se nekoukej na to, ze se ti snizi nektere cisla, ale zkus si jak se ti bude hrat, kdyz koukas jen na damage a krome solidni chestky nemas zadnou defense, tak se nediv, ze nemuzes na vyssi T
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

limubai
Quill Rat

Příspěvek od limubai » 18.04.2014, 10:42 hod.

Dava C - ty jsi byl prostě zvyklej jít a vše si koupit a pak se ukájet nad nej gearem a kosit vše pohledem. No a to těď prostě nejde, tak už se s tím konečne smiř a hraj pro zábavu a potěšení ze hry. Nikdo tady ani jinde tě s tím stejně nepomůže. Heller hodně hraje (ano má na to čas, ale myslím, že mu ho nikdo z nás raději nezávidí) a taky má potřebnou dávku štěstí, já mu to moc přeju (i kuli rozumným názorům, pohodovému vystupování a podpory komunity). Většina tady je spokojená, protože ta cesta a forma jakou ten gear farmíš je zábavná a konečně o něčem.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 18.04.2014, 11:02 hod.

YES!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.04.2014, 11:05 hod.

Oproti ostatním mám prostě obrovskou smůlu no, stačí se rozhlédnout kolem sebe, tak jsem si pobrečel a budu se trápit dál.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 18.04.2014, 12:50 hod.

Dava_C: Kdyby ses misto toho honeni za vlastnimi poklady ucil empatii mohl jsi z radosti a vysledku farmy druhych ted taky neco mit :D ... Znas tohle ? Prejiciho osud vede, neprejiciho vlece ... Uz pri nastupu do ROSka jsi mne bavil, cekal jsi ze u tebe bude upgrade tak znatelny jako u nekoho kdo mel 1/4 tveho dps, sam sebe si okradl tak ted nebrec :D ...

RNG je kapitola sama o sobe a nechci tu zacinat nekonecnou diskuzi, ale pokud ti muzu z vlastni zkusenosti poradit co bys mohl udelat:
1. Pokud mas postavu na HC pobehej chvili s ni a pak se vrat k te nestastne.
2. Pokud mas jiny char na SC pobehej s nim a pak se vrat k te nestastne.
3. Pokud mas stejny char na SC, ale s mensim poctem hodin, nahod na ni gear z te nestastne a hrej s ni.

Pak prid poreferovat jestli nastaly nejake zmeny ;)
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 18.04.2014, 15:49 hod.

Lidi, kteří mají top geary a dps 1,2 dýní a více, tak ti tady hrají SC. To jsi si ještě nevšimnul? :)

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 19.04.2014, 08:45 hod.

1 747 000 DPS + 60% to Arcane + 27% to Elites + 8,7m Toughness @ Arcane wiz PL 512 Já mít tohle tak si pískám :D Já běhám s usmoleným 300k dps na Mastera . Na víc si netroufám . Fakt je , že jsem přešel na HC a hraju první char na Hardcore a užívám si to maximálně :D To je teprve adrenalin

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 19.04.2014, 17:38 hod.

moje shrnutie ros je ze hra ma bavi tesim sa po robote ze si zahram a v robote rofum citam:D drop je random a stym som sa zmieril..kolko mam v ros nahrate netusim ale malo to nebude a sety(drop pre barbara) complet teda nebudem mat do konca roka takymto tempom:D
95 % casu som hral barbara a mam 2 casti raekor setu a 1 earth.ked kuknem moj eq tak mam nasebe tri dropy(2x set a 1h fulminator) ostatne je 7x craft, 2x horadic a hellfire ring stara verzia:D

ale uplne suhlasim a tak to aj posledne dva dni hram.ked to nepada idem na iny char:D
logol som novu lvl 70 WD a siel ku kadale. zacal som strasne rychlo kupovat helmy:Da nestihal som sa cudovat ked cislo tri bola helma mask of jeram
na huntrovi ako SC tak aj HC my ring grandeur padol na max 5 horadic

whitedrake
Quill Rat
BattleTag:Lucky#2626

Příspěvek od whitedrake » 19.04.2014, 17:52 hod.

Tak jsem cirou nahodou zabrousil na toto forum, nikdy jsem na zadnem ceskem foru ohledne Diabla nebyl, ale koukam, ze se od tech zahranicnich nijak nelisi.
Vetsina lidi si jen stezuje.

Nejsem sice zadny hard-core hrac (a ted nemam na mysli char mode), ale nechapu jak je mozne, ze tolik lidi jednim smahem odsuzuje neco, co je ocividnym krokem vpred co se tyce hratelnosti.

Ano, patrim k tem spokojenym hracum. RoS prinesl spousty zmen, ktere aspon pro me hru ozivily. A to i pres to, ze nektere Leg dropy mi prijdou jak spatny vtip a ze crafting a enchanting je obcas strugle vyzadujici pevne nervy a obri davku trpelivosti. O to vetsi je radost kdyz se konecne povede ten spravny roll.

Prijde mi, ze kazdy od hry ceka, ze za par hodin farmeni bude mit Gear na T6 runy a co pak??

Kazdopadne RoS a zvlast pak AM prinesli nove vzruseni.
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 19.04.2014, 18:03 hod.

Nastesti je takovych celkem malo... Budto to jsou notoricti stezovatele nebo ti co placou protoze si nemuzou uz koupit gear :-D

@tabletofon
Obrázek

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 19.04.2014, 18:41 hod.

Tak tak, platí pravidlo mlčící většiny, v tomto případě asi spokojené. Takže jupí hej, Diablo je nej :lol:

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 19.04.2014, 18:49 hod.

No já jsem s RoS a dropama maximálně spokojený...prostě chápu, že mi nepadne hned to, co chci, ale vím, že když se budu snažit, tak se jednou na mě usměje štěstí :) například mám za sebou uz 1200 bounties, většinou v A1 a padl mi zatím jediný Ring of royal grandeur a kupodivu rollnul se statama pro barbara, když hraju za monka. Neskutečná smůla, ale brečím tu kvůli tomu?? :)

Croven
Quill Rat
BattleTag:Croven#2177

Příspěvek od Croven » 19.04.2014, 20:56 hod.

Ja som tiez spokojny s RoS, aj ma bavi nekonecne farmenie rare a magic itemov a farmenie goldov na mystika pretoze viem, ze mozem vzdy ocakavat niaky pekny lege drop. Jedina vec co ma sere je to, ze kazdy drop 2h zbrane bol uplne knicomu, kazda jedna zbran proste onicom.. aj kebyze mozem na nej 3 staty rerollnut,tak aj tak by bola knicomu na hociakej postave... inac hra je super az na nie 2h pre ktore som ja este na 70 lvly nenasiel pouzitie :D

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 19.04.2014, 23:12 hod.

Croven:
S 2h je to stejný jako s každou jinou zbraní/předmětem. Musí se najít ta použitelná. Ve Vanille to byl Skorn. V RoS mám odzkoušenej vynikající Maximus. Naprosto parádní 2h, kterej jsem nevyměnil ani v případě, že mi jiný zbraně dělaly výrazně vyšší DPS.
Osobně hraju barbary s 2h od vydání D3 až do teď. A taky věřím, že v budoucnu najdu aspoň jednu dvě další výjimečný a hratelný verze 2h..

Croven
Quill Rat
BattleTag:Croven#2177

Příspěvek od Croven » 19.04.2014, 23:31 hod.

no to je ten problem, ze ja som zatial este nenasiel pouzitelnu 2h, pretoze ked mam 1h+shield alebo 1h+1h a vsetko su to rare a teraz mi dropne 5 legendariek 2h a kazda jedna 2h legendarka mi znizi staty (maximalne sa mi zvysi healing) tak viem, ze tieto legendarky by boli nepouzitelne aj barbarovi. No dufam, ze raz budem mat stastie a dropnem niaku 2h pretoze si chcem urcite zahrat barbara a urcite ho chcem hrat na 2h.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 20.04.2014, 15:58 hod.

S 2H to pokadili kvůli křižákovi. Měli to udělat tak, že křižákovi se při použití pasivky sníží rychlost útoku té zbraně a tím i dps, a to tak, aby byla jen o trochu lepší než 1H a těžilo se u ní hlavně z podpůrných statů. Takto to bylo u barbara v D2 když mohl používat 2H meč jako 1H. Nyní dali redukci pohybu postavy, ale dmg je stejný. Kdyby tedy zvedli dmg 2H jako byl třeba skorn ve vanille, tak by byl kžížák hodně OP. T9m pokadili 2H zbraně. Nevím co je k takové implementaci vedlo.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“