Drop list legendariek
Tak tam cvakni Story lajnu a klasicky pri spamu Icefall reset
...

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Re: Drop list legendariek
hele já farmil asi tři dny taky jeden materiál co padá před azmodanem z rare mobky, která se tam navíc točila ještě se dvěma dalšíma. věř, že to bylo flustrující někdy, když se vůbec nechtěla ani objevit, ale pak to naštěstí už padlo. za sebe můžu říct jen vydrž :-)
Heller: Ne aby te to v te kampani napadlo zkouset, abys nahodou za 5 minut nemel co delat
... http://i.imgur.com/vAJd0x8.jpg

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Jste luckeri. Jsem zkousel kampan i adventure a nic :-D vsak ja to jednou prolomim
@tabletofon
@tabletofon

Ale prdlajs luckeri, smart drop moc dobre vi, ze to chces tak si s tebou hraje
...

hele jak tam nastavite ty maluvky u dropu na zemi, ja ci takyyyy? :-)
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
V nastavení si zaškrtni zobrazení ikon.
Mas to v options nejakou volbou to aktivujes. V zalozce gameplay
To jsem mel na xbox verzi a stvalo me to.
@tabletofon
To jsem mel na xbox verzi a stvalo me to.
@tabletofon

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Prodám Adventure journaly, mám jich už 10. Ať žije smart drop aplikovaný na legendárky. 

- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Drop list legendariek
Chlapi jak se dostanu k nejake rozumne chestce? Porad pouzivam tu z vanily a na RoS mi zatim padla jenom jedna neslana nemastna blackthornes ci jak se jmenuje. Nevim jestli je lepsi si nejakou ucraftit nebo zkusit kadalu. Ani nevim do ceho jit. Jedu wize wave force v kombinaci s ligtning. Co by jste poradili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk