Otázky a Odpovědi
pasivku Mythic Rythm jsem jen testoval a hledal uplatnění, co se týče Combination strike, ta se celkem dobře doplňuje s pasivkou Momentum (jak sem vypozoroval) s buffem Combination strike a Momentum se střídá dmg od 1.1 - 1.25 m přibližně (když hraju solo), jinak CS prohazuju s Unity v partě, tam se dmg pohybuje mírně nad 1.3 m s tím co nosím
Re: Otázky a Odpovědi
Hele jak je to s dropem "legendary" materialu na craft, maji status "legendarky" stejne jako legendarni zbrane a zbroj? Mysleno - pri dropu resetnou ten casovac ktery jinak zvysuje postupne sanci na drop = po padnuti "hnedeho" materialu poklesne sance na drop normalni legendarky/setovky, nebo ne?
nějakým časovačem bych se nezabýval....dnes ráno asi po 3O vteřinách ve hře,první truhla,lege fistka, 7min na to prsten....na konci riftu amulet..!! 2 dny zpět 2 hodiny nic . jestli tam nějakej časovač je, tak je stejně RNG jako celej drop systém
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Všiml jsem si, že itemy, které mají AR, už nemůžou mít single resist. Je to tak v pořádku? nebo je to jen bug? Vlastní někdo itemy s all res + single res? Zkoušel jsem to i přecraftit....Ale jakmile je v primary AR tak na secondary mě to single vůbec nenabídne....
-
- Gorebelly
Přesně tak. mě jednou padly 3 legendy během 30 sec. Jsem nechápalSeton píše:nějakým časovačem bych se nezabýval....dnes ráno asi po 3O vteřinách ve hře,první truhla,lege fistka, 7min na to prsten....na konci riftu amulet..!! 2 dny zpět 2 hodiny nic . jestli tam nějakej časovač je, tak je stejně RNG jako celej drop systém
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
casperdeluxe: 1 item může mít buď all resist nebo single resist, dohromady to nejde
nebo ani double drop není vyjímkou, už se mě to stalo tak 3x. tak či tak, neřešil bych kdy má nebo nemá padnout podle nějakého času....prostě hraju a užívám si....casperdeluxe píše:Přesně tak. mě jednou padly 3 legendy během 30 sec. Jsem nechápalSeton píše:nějakým časovačem bych se nezabýval....dnes ráno asi po 3O vteřinách ve hře,první truhla,lege fistka, 7min na to prsten....na konci riftu amulet..!! 2 dny zpět 2 hodiny nic . jestli tam nějakej časovač je, tak je stejně RNG jako celej drop systém
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
To máš pravdu, výjimku tvoří pouze legendárky, které mají nějaký resist v základu, viz. pásek na mém monkovi.Lemurman píše:casperdeluxe: 1 item může mít buď all resist nebo single resist, dohromady to nejde
podle mě žádnej vnitřní cooldown na legendárky neexistuje :-D to jen vypustili, aby jste mohli doufat, že vám něco padne a neremcali, že vám to nepadá :-DD
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
A já si myslím, že existuje skrytý algoritmus, že když vám hra chce naexkrementovat, tak vám jako legendárku dropne Adventure Journal - už ho mám 10 kusů! GRRR
-
- Gorebelly
Takže tato helma má v základu AR a může tedy mít i single?Stanley píše:To máš pravdu, výjimku tvoří pouze legendárky, které mají nějaký resist v základu, viz. pásek na mém monkovi.Lemurman píše:casperdeluxe: 1 item může mít buď all resist nebo single resist, dohromady to nejde
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... ilds-spike
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Je to pravdepodobne, ale zkus nabidku u Mystica a budes mit jistotu ;-)
Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk
hele ja jsem si jist ze funguje zacit nahlas nadavat na hru ze porad nic nepada - nejpozdej do 5 minut padne nejaka hovadina k rozebrani
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Zdravím pánové, chci se jen zeptat jestli nevíte o nějákém aktuálním hero builderu kde si můžu naklikat itemy popřípadě skilly a kdyby to umělo všechno ještě propočítat! Moc děkuji za odpověd.
CZSK Komunita
Zdar lidi, mám asi jednoduchý dotaz, ale na foru jsem na něj odpověď nenašel. Např skill u barbara Seismic slam má v popise "deals 550 % weapon damage". Z čeho přesně se těch 550 % počítá?
Dík za radu
Dík za radu
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
počítá se z dps zbraně (to základní bez vlivu ats xxx - xxx), pak primárního statu!!!!!!, dalších statů co máš na armoru (bonusy atd pokud teda máš), bonusy ze skilů atd... a pak ten údaj na skilu těch 550%
no a pak buď dáš pecku třeba za 568 478 bez critu a podle toho kolik máš cd třeba 5 897 457 s critem (zase rozsah podle zbraně xxx - xxx)
no a pak buď dáš pecku třeba za 568 478 bez critu a podle toho kolik máš cd třeba 5 897 457 s critem (zase rozsah podle zbraně xxx - xxx)
Neviděli jste někde někdo jaký druh dmg dává řetěz z Maxima? Fire nebo Physical? (nenašel jsem) Vypadá to sice na Fire, ale podle čísel critů ve hře mám podezření, že to Fire není..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Mal by dávať Fire dmg čo som skúmal na fórach..
Ahoj je omezeny bonus z pool of reflection prislo ze se mi to uz nescitalo tak jak to je ?
Achievements: 7400 (92%)
Ano je, tolik kolik je celkovy exp pro tvuj dalsi level je max
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk