HC Poetarum
ale, já tě za nic nechytám přece..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum
Myslím, že nějaké moto by bylo dobré. Jako Lemur a spol zní jistě dobře, ale jen u Lemurů doma ...
MY ostatní bychom přivítali něco méně vtaženého ke konkrétní osobě (ještě by se mohl ozvat Dawe nebo pan X ). Předem se zříkám vymýšlení, já vymyslel název, básničku nechám na někom jiném .
Jinak Drsmíku jsem si všiml, že jsi obrázek snížil a je to mooooc dobře, ale to místo si přímo říká o nějaký nápis či moto. Teď už jen dodat myšlenku...
PS: Co se týče básně, rád bych poukázal na úvodní "verš" mého rýmu:
Když na koulích Ti stál,
dost ses ho bál.
Já jen když už jsme mluvili o koulích...opět...
MY ostatní bychom přivítali něco méně vtaženého ke konkrétní osobě (ještě by se mohl ozvat Dawe nebo pan X ). Předem se zříkám vymýšlení, já vymyslel název, básničku nechám na někom jiném .
Jinak Drsmíku jsem si všiml, že jsi obrázek snížil a je to mooooc dobře, ale to místo si přímo říká o nějaký nápis či moto. Teď už jen dodat myšlenku...
PS: Co se týče básně, rád bych poukázal na úvodní "verš" mého rýmu:
Když na koulích Ti stál,
dost ses ho bál.
Já jen když už jsme mluvili o koulích...opět...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak ten verš je brutální.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Fru: tak jasně, to byl jen fór, ale nebránil bych se tomu, ale docela se obávám, že ta básnička zase vyjde na mě
Já se k úvodníku hlásím, ale nejdřív to musim prolít vínem, pak to básní samo. Uplně ty Římský bohy chápu - i když je to povyšovalo a mě sklenka táhne k zemi...
- Fru-fru
- The Butcher
Jsem pro obě možnosti. Kryon se proleje a napíše báseň, kterou dá soutěže
Ach, ti staří Římané..oni věděli jak na to
Ach, ti staří Římané..oni věděli jak na to
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
ok, takže asi soutěž, básničky mi posílejte do SZ a já je sem pak všechny najednou hodim
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Super už sa teším na tie výtvory.Inak nejak sa nám nedarí dať dokopy 2 party aj keď sme sem tam nalogovaný 8-9 členovia.Ešte by to chcelo osloviť L.S.D.
či sa mieni k HC vrátiť, ak nie navrhujem KICK ako tomu bolo v prípade IcedTea(ho).Za logo zahlasované, fayn práca.Dropu a vajcam zdar.
či sa mieni k HC vrátiť, ak nie navrhujem KICK ako tomu bolo v prípade IcedTea(ho).Za logo zahlasované, fayn práca.Dropu a vajcam zdar.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
mě se líbí jen katedrála je temná a ponurá...žádný funny věci bych tam nedával chce to něco temnýho a ponurýho
jinak kdyby někdo chtěl nějakej HC člen se hodí ideálně SK at má xko buddieho
jinak kdyby někdo chtěl nějakej HC člen se hodí ideálně SK at má xko buddieho
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak mi vypadl poprve net co hraju a to u maltasmejda a moncice to ma za sebou. RIP, dala jsi plvl 100 jeste kdyz to trvalo nechutne dlouho :-(
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip KryOne velká škoda
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
RIP Kryone, ve čtvrtek ji zapijeme, jak si zaslouží.
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Díky klucí... Byl tam se mnou Tref a Detoxa myslim, tak jsem zvědavej, až zjistím, jak to vypadalo :o). Doufám Trefe, že sis ještě do mojí mrtvolky nekopl :o), ale poslední dny jsou fakt k**va výživný. Byla to "naštěstí" mladá 70-ti letá holka a až na šutr ve zbrani nebyla ničím extra... No ale v 60tce jsem s ní prožil dva roky. Nebudu kecat, umírat nejsem zvyklej a tohle bylo poprvé po dvou letech, beeee.... Ale jak dycky blbě radim, fénix z popela a pomsta je tvá...
- Fru-fru
- The Butcher
Njn, nedá se nic dělat. Taky bych to nesl těžce... Jinak, platí zítra ta hospoda? Nebo der necítíš? Pochopil jsem,že možná nemáš úplně náladu...
Právě jsem ti poslal Fru PM s dotazem kde by se ti to hodilo. Slíbit to ale stopro nemůžu, protože mam práci + vyřizování s autem a nevím, jestli se mi to povede dnes. Rád bych ale zašel, to jako jo. Zalejt tu mojí mončíkčici ChodiProVodu (teda teď už ChodilaProVodu)
Ano, byl jsem u toho ... a řezal jsem se smíchy , málem jsem tam nechal wd taky, protože jsem opravdu měl záchvat smíchu .. pak mi to, ale Trefa zkazil, protože řekl, že jsi dostal jenom DC a teď koukám, že to byl fakt RIP.
Takže RIP
Sorry, hoši neberte mě, ze bych byl zákeřná mrcha co to každému přeje, tak to není ... jen to k tomu HC prostě patří a mě to strašně baví .. počkejte až uidíte můj RIP v přímém přenosu
Takže RIP
Sorry, hoši neberte mě, ze bych byl zákeřná mrcha co to každému přeje, tak to není ... jen to k tomu HC prostě patří a mě to strašně baví .. počkejte až uidíte můj RIP v přímém přenosu
- Fru-fru
- The Butcher
JJ, na ten Tvůj RIP se tady už každej těší, jak jsi ho vychválil. No a při tom Tvojem rushování se ho možná i dočkáš
Fru máš PM k dnešku. Zvládnu to, ale na pytel, jsem rozlítanej jak... nevim, jsem tak rozlítanej, že mi nic vtipnýho nenapadá...