Avalanche build?

Odpovědět
Brum
Doom Knight
Avalanche build?

Příspěvek od Brum » 12.04.2014, 23:37 hod.

Ahoj,

nemá smysl vymýšlet vymyšlené, proto se chci zeptat jestli někdo z Vás nezkoušel build, který by byl zaměřen na pokud možno co největší spam skillu Avalanche. Tzn pravděpodobně na rychle doplňování many přes sotatní skily

Díky

Frozen
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frozen#2576

Re: Avalanche build?

Příspěvek od Frozen » 13.04.2014, 17:54 hod.

Ahoj, jukni na mého barbara. Důležité z výbavy jsou bracery a zaměření na crit. Barbara vybavuju jako alta, takže podle toho výbava vypadá, ale skilly by měli zůstat stejné až jediná variace je ještě hota na smash a overpower na double dmg a nebo fury.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 14.04.2014, 05:33 hod.

hoj existují varianty zaměřené na co největší redukci cooldownu hraje tak třeba kongor (stream na twitch) díky redukci cd + pasivka pak jen spamuješ earthquake a avalanche + leap (se setovým bonusem a bonusem u legendárních bot že mužeš 3x skočit)

dá se použíi i runa na snížení cd za spotřebu fury, když náš bracery od mathaela tak ten cd letí dolu docela rychle
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 14.04.2014, 06:15 hod.

včera se mi s tímto povedl i achiev (a to že je nesleduju). 6x avalanche do minuty, bez jakéhokoli shrinu.
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 14.04.2014, 07:19 hod.

osobně mám komplet set might of the earth a sice pár vteřin čekám, ale nic hrozného .. a nepoužívám žádnou redukci cd .. a děsně mě to baví :) chystám natočit videjko, jak ty nepřátele pálím :D

EDIT: tak vidím, že je článek na můj set, co mám i na dfans.cz hlavní stránce včetně videa, tak to asi prdím .. :) jsem myslel, že budu tady první :D
Obrázek

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 14.04.2014, 08:31 hod.

Diky za info

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 14.04.2014, 09:39 hod.

Kde, kde, já ho nenašel. Mimochodem už mám první kousek setu - jupí !

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 14.04.2014, 09:50 hod.

Jo, tak to video je nějakého cizince, tak to níc ... no jak jsem psal do komentářů k tomu článku na webu ... video každopádně udělám, ať se děje co se děje. A bude to prozatím taková "beta" ... jelikož mi nějaké věci do fire dmg gearu chybí ...

Pak ten odkaz někam šoupnu .. asi do tématu o našem klanu, ať to trochu oživím :D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“